- 5 Şubat 2010
- 680
- 111
- 323
canım yaaa çok teşekkür ederim nasıl moralim düzeldii bunu duyuncaa doktor da öle söylemiştim ama inanasım gelmedi nedensebilmiyorumkismile bazıları yerine gelir diyor bazıları dökülen saçın tekrar yerine gelmesi çok zor diyor allahım güç versin hepimize sonunda herşey iyi olsun hepimiz için inşallah...a.s.
çok değil dr. sonbaharda gelebilirsin izler için demişti ama bilmiyorum krem mi verecekti..senin kullandığın izler için bi krem mi yoksa dr. kuruluk için krem veriyorya rahatlatmak için öyle bi krem mi..
slm kızlar 1. kutum yarın bitio o yüzden bugün gidip yazdırdım saç dökülmesi başladı ilaç mı yaptı diye sordum doktorum yan etkilerinde yok ama bi tahlil yapalım dedi tahlil sonucunda demir eksikliği çıktı kan ilacı ve bi şampuan önerdi aynı şeyden şikayetçi olanlar için paylaşmak istedimm kaydirigubbakcemile5
canım için rahat olsun bende 2 yıl önce kullanmıştım bu hapı o zamanlar saçım kedi kuyruğu kadar kalmıştı şimdi çok şükür gayet iyi durumdahihoyyyt
mrb arkadaşlar böyle bi sayfa olmasına çok sevindim açıkcası.. ben bu ilacın bu kadar popüler olduğunu blmiyodum.. ben de bu hafta başladım kullanmaya yalnz 10 mg alıyorum günde 1 tane acaba yeterli midir hiç 10 mg alan kmse görmedim burda.. bi de bu arada yüzüme makyaj yapmak, ya da temzleyci jeller kullanmak olumsuz etkiler yapar mı?? bilmiyorumkismile
abuuu o kadar kilolu diilm yaf akannehir yok yok olmıycak doktoruma sorucam ben bunu hemen uçayım
mrb arkadaşlar böyle bi sayfa olmasına çok sevindim açıkcası.. ben bu ilacın bu kadar popüler olduğunu blmiyodum.. ben de bu hafta başladım kullanmaya yalnz 10 mg alıyorum günde 1 tane acaba yeterli midir hiç 10 mg alan kmse görmedim burda.. bi de bu arada yüzüme makyaj yapmak, ya da temzleyci jeller kullanmak olumsuz etkiler yapar mı?? bilmiyorumkismile
kizlar ya 7 ayimdayim doktor 2.5 ay daha uzatti sonuç güzel ama daha 2.5 ay nasil dayancam sabrim kalmadi
hadi ya niye o kdr uzadı tatlım ya ?
ben doktoruma doz yarım ay kullansamda tamamlanıyor demiştim yok dedi ayı tamamlıcaz dedi niye senin bucuk acaba
bilmiyorumki canim doktor kendi hesapladi oyle dedi son 2 hafta dozu düsürcem ama baya uzun oldu 9 ay
olabilir canım merak etme bişi olmaz sadece dayanması zor biliyorum..benim erkek arkadaşım da 1 sene kullanmıştı..daha iyi sonuç almak için uzatmışlardır canım...
1 sene daha betermispeki sonuç nasil? tekrarladimi canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?