Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

canım için rahat olsun bende 2 yıl önce kullanmıştım bu hapı o zamanlar saçım kedi kuyruğu kadar kalmıştı şimdi çok şükür gayet iyi durumdahihoyyyt

çok değil dr. sonbaharda gelebilirsin izler için demişti ama bilmiyorum krem mi verecekti..senin kullandığın izler için bi krem mi yoksa dr. kuruluk için krem veriyorya rahatlatmak için öyle bi krem mi..

ikiside canım..bi differin kullanıyorum soyucu jel bunu sadece izlerin üstüne sürüyorum bide hametan pomad kullanıyorum bepanten pomadla eş değer bunuda gece yatmadan önce sürüyorum yüzümüz bu tedavi sırasında çok inceliyor ve hassaslaşıyor bu yüzden bütün yüzüme hametan sürüyorum bilmiyorum çok memnunum ben çok güzel yapıyor yüzümü..kızarıklıklar oluyordu yüzümde roaccutane yüzünden bu krem hafifletti ama bazı arkadaşlar excipial lipo/hydro kullanıyor bunuda deneyebilirsin çok güzel bi nemlendiriciymiş ama bepanten hametan gibi kremlerin hücre yenileyici özellikleri var diye biliyorum bana doktorum hametan sür hem dudaklarına hem yüzüne demişti en iyisi doktoruna danış tatlım...a.s.

slm kızlar 1. kutum yarın bitio o yüzden bugün gidip yazdırdım saç dökülmesi başladı ilaç mı yaptı diye sordum doktorum yan etkilerinde yok ama bi tahlil yapalım dedi tahlil sonucunda demir eksikliği çıktı kan ilacı ve bi şampuan önerdi aynı şeyden şikayetçi olanlar için paylaşmak istedimm kaydirigubbakcemile5

yan etkilerinde var canım saç dökülmesi ilacın prospektüsünü okursan görceksin zaten bende 2 3 aydır yaşıyorum bunu doktorum ilacın bittikten 2 ay sonra düzene gircek dökülenler geri gelcek dedi inş. öle olur diye dua ediyorum ama seninki erken başlamış daha ilk kutun bunun ilaç yüzünden olmadığı belli zaten canm çok geçmiş olsun...

canım için rahat olsun bende 2 yıl önce kullanmıştım bu hapı o zamanlar saçım kedi kuyruğu kadar kalmıştı şimdi çok şükür gayet iyi durumdahihoyyyt

çookkk saol tatlım bunları duymak bana güç ve umut kazandırıyor inşallah dediğiniz gbi olur yaa zaten artık tedavim bittii biran önce geri gelsinn döküleenn saçlarıımm..:Saruboceq::Saruboceq:

mrb arkadaşlar böyle bi sayfa olmasına çok sevindim açıkcası.. ben bu ilacın bu kadar popüler olduğunu blmiyodum.. ben de bu hafta başladım kullanmaya yalnz 10 mg alıyorum günde 1 tane acaba yeterli midir hiç 10 mg alan kmse görmedim burda.. bi de bu arada yüzüme makyaj yapmak, ya da temzleyci jeller kullanmak olumsuz etkiler yapar mı?? bilmiyorumkismile

canım bende görmedim hiç 10 mg kullanan günde banada az geldi sonuçta toplamda alınması gereken doz belli kilona göre bu senin tedavi süreni uzatır sadece ama tabi doktorun daha iyi bilir..

abuuu o kadar kilolu diilm yaf akannehir yok yok olmıycak doktoruma sorucam ben bunu hemen uçayım

canım bende kilolu değilim 45 kilodayım ve günde 30 mg 6ay kullandım daha 2gün oluyor biteli haplarımın yani her kiloya düşen belli bi doz var 10 mgla bikaç senede anca ulaşırsın gibi ama belki doktorun başlangıç olarak bunu önermiş olabilir belki gittikçe artırabilir bilemiyorum...fisfisfis

3 bucuk ayın içindeyım 40 la basladım suan 60 mg kullanıorummm oldukca zor oluor tab ama inş qüsel sonuclar alırız :çok üzgünüm:

baslangiç olarak 10 mg normal sonradan dozu çogalticak. makyajla jellin sorun oldugunu sanmiyorum bende birsey olmadi ama makyaj yaparsan yatmadan temizlemeyi unutma

bilmiyorumki canim doktor kendi hesapladi oyle dedi son 2 hafta dozu düsürcem ama baya uzun oldu 9 ay

olabilir canım merak etme bişi olmaz sadece dayanması zor biliyorum..benim erkek arkadaşım da 1 sene kullanmıştı..daha iyi sonuç almak için uzatmışlardır canım...

doktorun bna soledıqı onmlı olan dozmus az olrsa nüks edrmıs zamn surada qırıo dozaj artkca zmn kısalıo ama basınıza qelmeyen de kalmıo yan etkılerde artıo ck zor oluo az kullanıp uzun sre rahat kullanıcaqıma kıza zmnda zor olana katlanırım bn 6 ay kullancm ılk 3 ay 40 mg son 3 ay 60 inş bı akslık olmazsa dvmm etcm

1 sene daha betermis peki sonuç nasil? tekrarladimi canim ?

sanıyorum bi 5 sene önce falan kullanmış ama fotoğraflarına baktığımda gerçekten çok fazlaymış sivilcesi ve izleri çukurluklar varmış eskiye oranla çok çok iyi yüzü ama tamamen geçtiği söylenemez ve evet arada sivilce çıkıyor bazıları iz de bırakıyor hatta belli bi doktoru var onada gider senede 1 2 kez falan yani hala arada krem jel falan kullanır dediğim gibi onunki çok kötüymüş bilmiyorum senin nasıl canım o yüzden bişi diyemem mesela bende çok yoktu çenemde çıkıyordu 6aylık günde 30mglık kullandım şükürler olsun bitti zaten fazlasına dayanamazdım şuan bişi yok Allaha şükür umarımda böyle gider...tabiki arada mutlaka çıkar canım çok stressli zamanlarda yada adet günlerinde..zaten cildin yağlanması tedavi bittikten birsüre sonra geri geliyormş diye duydum o yüzden bakımı hiçbi şekilde bırakmamak lazım..ama şunu öğrendim canım asla yüzüme kimyasal bişiler sürmemeye çalışcam şu marketlerde kozmetikçilerde satılan tonikler falan boş yani...en güzeli doğal olanlar gülsuyu(kokusundan nefret etsemde:sinifsinif:) maden suyu falan kullanmaya çalışcam...umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım..a.s.

ya kızlar benim 20. günüm :F çok aşırı soyuldu yüzüm ve dirseklerim ilk 15 günde ama son birkaç günde hiçbirşey yok. soyuluyoda yani ama çok az. pek bi değişimde yok ya oof geçmiyolar -.- hala aynılar hatta.. ilaca başlamadan öncekiler duruyor ama başlaıktan snra çıkan bi tane vardı o yavaş yavaş geçiyo sanki. üf ne zaman geçicek hepsi bunlarn -.- sıkıldım ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…