:teytey: hadi hayirli olsun arkadasim cok sevindim cildinin guzellestigine nasil bir fark var guzelim ben 3. ayimdayim simdi acaba benimkilerde bu ayin sonunda gider mi merak ediyorum nasil bi gelisme oldu biraz anlatir misin tatlim?
tatlım ilk önce hiç sivilce çıkmıyo özel günlerimde dahi çıkmıyo.sonra siyah ve beyaz noktalarım vardı onlarda tamamen kayboldu.şu an dokunuyorum cildime pürüzsüz.o kadar mükemmel bi duygu ki.benim yoğun sivilcelerim vardı alnımda fakat su an tertemiz bi alına sahibim.allah herkeze nasip etsin bu duyguyu :)
tatlım ilk önce hiç sivilce çıkmıyo özel günlerimde dahi çıkmıyo.sonra siyah ve beyaz noktalarım vardı onlarda tamamen kayboldu.şu an dokunuyorum cildime pürüzsüz.o kadar mükemmel bi duygu ki.benim yoğun sivilcelerim vardı alnımda fakat su an tertemiz bi alına sahibim.allah herkeze nasip etsin bu duyguyu :)
hiç 4. ayında bitirince duymadım canım gunde kaclık kullanıyorsun ?
selam kızlarrben bugn 6. günümdeyim. biliyorum daha yolun başındayım ama hala umutsuz hissediyorum kendmi. dudaklarm saçlarm kurudu şimdiden. cildimdede ipeksi bi tabaka var yani nasıl desem elleyince yumuşak gibi geliyo bana. bikaç gn önce bi sivilce çıktı hani normalde çıksa en az bir kaç hafta belkde birkaç ay orda durucak olan sivilce indi hemen.. 1-2 güne tamamen kaybolacağını falan düşünüyorum- umut ediyorum -
ama ilacı kullanmaya başlamadan önceki sivilcelerimde bi değişiklk yok hep. sadece soyulmaya başladı yüzüm ufak ufak ama pek bi etkisi olmadı.. bahsettğm sivilce büyük ama dokununca sert bişey yok öyle yumuşak yani ne biliyim sıkılmıyoda hatta.. iz gibi kaldı o öyle uzun zamandır var geçer mi sizce benneyaptımki
bide doktorum bana krem verdi fito markası bunu kullanan var mı.. yüzüme mi sürüym bunu dudaklarıma mı sadece? şuan dudaklarm için golden rose lipcare kullanıyorum fena değil ama kalıcı olmuyo tabi..
of şu geçmeyen sivilceler için napsam.. geçer mi sizce ya tek derdim onlar.. sivilceden çok iz gibiler ama :/
kızlar bende 6 aylık yolculuğun son haftasındayım.bitti şükürler olsun .ama bu hafta dudaklarım şişti şiti patlıcak.en büyük yan etkleri bende saçlarım süpürge kadar kuru oldu ve dudaklarımdan acıdan konuşamayacak kadar kurudu..bunun dışında şükürler olsun allahıma bitti sivilceler.yalnız bişe sorucam tedavi bittikten sonr cilt temizliği yaptırmaya grek var mı :hihoyyyt
gecer cnm gecer buna inan ayrıca sna tavsıyem dudakların için bepantene merhem al cok hos oluo hem tum duadk nemlendırıcılerınden eii parlak yapıo parlatıcı surmus qıbı bnm 3. ayım 60 mg kullanıorum dozaj onmlı bu konuda tedavıyı yarım bırakmamanı önrım insanın bu derdı cekerken yalnız olmaması coq qüsel bu arada zemuszemus alkisalkisalkis
meraba arkadaşlar.ben de dün korka korkada olsa başladım.inşallah çok fazla bir yan etkisi olmaz.bakalım ne zaman kuruyacak dudaklarım.inşallah tek yan etkisi bu olur.
oooffff son günleriimm amaa sankii günler bitmek bilmiyor yaaa şu 5 ay daha çabuk geçti gibiii offff gün geçtikçede saçlarım döküyor kopuyoorrr ağlıyorum artıık:S:S
sabir tatlim ya sabir bu kadar beklemissin bi kac gunden nolcak ki hem beni dusun daha 4 ay var onumde hem merak etme ayni durumdan muzdarip arkadasim vardi tedavi bittikten 2 ay sonra falan saclari yerine geldi dolgunlasti daha da guzel oldular sakin sIkma canini bu durum gecici iyi dusun iyi lsun degil mi tatlim
canım yaaa çok teşekkür ederim nasıl moralim düzeldii bunu duyuncaa doktor da öle söylemiştim ama inanasım gelmedi nedensebilmiyorumkismile bazıları yerine gelir diyor bazıları dökülen saçın tekrar yerine gelmesi çok zor diyor allahım güç versin hepimize sonunda herşey iyi olsun hepimiz için inşallah...a.s.
insallah canim butun temennimiz basariyla tedaviyi tamamlayip super gorunmek ustelik burda birmirimize moral vermek icin bulunuyoruz canim musadenle bisey sormak istiyorum senin sivilcelerinin hepsi gectimi ve leke falan varmi bazi arkadaslar kirmizimsi benekler kaldi falan diyo ben cok korkuyorum oyle lekeli falan kalmim sonra senin cildin ne durumda su anda doktorun izler icin bi tedavi onerdimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?