Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
:teytey: hadi hayirli olsun arkadasim cok sevindim cildinin guzellestigine nasil bir fark var guzelim ben 3. ayimdayim simdi acaba benimkilerde bu ayin sonunda gider mi merak ediyorum nasil bi gelisme oldu biraz anlatir misin tatlim?

tatlım ilk önce hiç sivilce çıkmıyo özel günlerimde dahi çıkmıyo.sonra siyah ve beyaz noktalarım vardı onlarda tamamen kayboldu.şu an dokunuyorum cildime pürüzsüz.o kadar mükemmel bi duygu ki.benim yoğun sivilcelerim vardı alnımda fakat su an tertemiz bi alına sahibim.allah herkeze nasip etsin bu duyguyu :)

hayırlı olsun canım benim :) umarım bende görücem o günleri:Saruboceq:

bende dün başladım.. ama bu kadar çabuk etki etmesine şaşırdım. saç derim pul pul oldu dökülmeye başladı. sabahta düzleştirince hiçbir zaman uzun süre dayanmayan saçlarım pırasa gibi durdu şaşırdım.. etkisini bu kdr hızlı gösterebiliyomu cidden yoksa bendeki paranoya mı eyvahedigeldismile

insallah tatlim ya herkeze nasip eder Allah o dedigin duyguyu benim yanaklarimda var sivilcelerim cok derin insallah gecerir benimkileride 3. ayin sonunda su an 40 mgla devam ediyorum bakalim neler olucak.....

ben de bu ilacı 2004 yılında ocak-mayıs arası 5,5 ay filan kullandım.. ben de baya bi yan etkisi oldu maalesef.. bütün vücudum o kadar kurudu ki, resmen pul pul derim dökülüyodu...ve hayattan soğumuştum resmen.. yüzüm hiç düzelmicekmiş gibi geliyodu. evden dışarı adım atmak istemiyordum. üniv-1. sınıftaydım bir de. çok sosyalken bi anda asosyal olmuştum. aynaya bakıp ağlıyodum.. sonra cildim çok düzeldi. yavaş yavaş herşey yoluna girmeye başladı. yıllardır cildimde bi sorun yaşamadım. taaa ki, geçen ocak ayına kadar. yani 2010 ocak. çok zor ve sıkıntılı bi döneme girdim. ama daha önce de çok sıkıntılı dönemlerim olmuştu. ve bi anda yüzümde çok büyük, ağrılı akneler çıkmaya başladı. her gün uyandığımda yeni bi tane çıkmaya başladı. ve yanaklarımda.. göz ve cevresi dışında makyaj da hiç yapmadığım halde... ve öyle devam etti. 2-3 ay kadar böyle devam etti. sonra DCL diye bi markanın ürünlerini aldım. yaklaşık 1 aylık kullanım sonucunda cildim eski durgunluğuna kavuştu. ama bu sefer de izleri kaldı maalesef.. araştırdığım üzre roaccutane kullananlarda 4-5 yıl içinde tekrarlama olabiliyormuş. o yüzden roaccutane kullandıktan sonra, bazı ürünlerle cildi korumak gerekiomuş.. destekleyici, cildinizi besleyici ürünler kullanmayı ihmal etmemek gerekiyomuş roaccutane bittikten sonra

Kızlar şimdi şu bir gerçek ki kessinlikle hiçbir sivilce kalmıyor. Tavsiyem hiç oynamayın sıkmayın sadece böyle yaparsanız iz kalır hiç ellemezseniz hiçbir şey kalmıyor leke falan kalırsa da tedavi bittikten 4-5 ay sonra acnelyse gibi soyucu kremler kullanırsınız tabi kış mevsiminde kullanın. Sevgiler...

kııızlarr son 10 günümm tedavim bitiyor artık...ama neler çektim tahmin edebilirsiniz aşırı göz kuruluğu(halen devam etmekte) burun kuruluğu ve burun kanaması, pul pul dökülmeler(arkadaşlarım arasında hasta olduğum izlenimi bırakması) ruhsal yönden dengesizlikler , bel ağrısı ve halen devam eden aşırı saç dökülmesi...mafoldumbenmafoldumben ama artık hepsi biticek inşşş.... buarada yüzümde hafif kızarıklıktan başka hiiçbişi kalmadıı onunda cildimin çok hassaslaştığından olduğunu söyledi doktor. bide gözeneklerim var tabiki siz bunun için bişi önerebilir misiniz kızlar çünkü bu gözeneklerinde bakımını yapmazsak yine siyah noktalar haline gelebilirmiş sanırım tekrar uğraşmak istemiyorum..
aaa birde çene bölgemde minik bi sivilce çıktı uzun zamandır hiç sivilce görmemiştim yüzümde yaklaşık 3 4 aydır bunu görünce şok oldummmakannehirakannehirakannehir birazcık differin sürdüm sanki söndü gibi ama hala deri altında var gibiiikafamçokkarıştı hiiç çıkmasın istiyorum artııkk...:Saruboceq:

kızlar bende 6 aylık yolculuğun son haftasındayım.bitti şükürler olsun .ama bu hafta dudaklarım şişti şiti patlıcak.en büyük yan etkleri bende saçlarım süpürge kadar kuru oldu ve dudaklarımdan acıdan konuşamayacak kadar kurudu..bunun dışında şükürler olsun allahıma bitti sivilceler.yalnız bişe sorucam tedavi bittikten sonr cilt temizliği yaptırmaya grek var mı :hihoyyyt

selam kızlarr ben bugn 6. günümdeyim. biliyorum daha yolun başındayım ama hala umutsuz hissediyorum kendmi. dudaklarm saçlarm kurudu şimdiden. cildimdede ipeksi bi tabaka var yani nasıl desem elleyince yumuşak gibi geliyo bana. bikaç gn önce bi sivilce çıktı hani normalde çıksa en az bir kaç hafta belkde birkaç ay orda durucak olan sivilce indi hemen.. 1-2 güne tamamen kaybolacağını falan düşünüyorum- umut ediyorum -

ama ilacı kullanmaya başlamadan önceki sivilcelerimde bi değişiklk yok hep. sadece soyulmaya başladı yüzüm ufak ufak ama pek bi etkisi olmadı.. bahsettğm sivilce büyük ama dokununca sert bişey yok öyle yumuşak yani ne biliyim sıkılmıyoda hatta.. iz gibi kaldı o öyle uzun zamandır var geçer mi sizce benneyaptımki

bide doktorum bana krem verdi fito markası bunu kullanan var mı.. yüzüme mi sürüym bunu dudaklarıma mı sadece? şuan dudaklarm için golden rose lipcare kullanıyorum fena değil ama kalıcı olmuyo tabi..

of şu geçmeyen sivilceler için napsam.. geçer mi sizce ya tek derdim onlar.. sivilceden çok iz gibiler ama :/

gecer cnm gecer buna inan ayrıca sna tavsıyem dudakların için bepantene merhem al cok hos oluo hem tum duadk nemlendırıcılerınden eii parlak yapıo parlatıcı surmus qıbı bnm 3. ayım 60 mg kullanıorum dozaj onmlı bu konuda tedavıyı yarım bırakmamanı önrım insanın bu derdı cekerken yalnız olmaması coq qüsel bu arada zemuszemus alkisalkisalkis

o senın cıldıne bağlı taby nası durumdalar önmli doktrun soler ztn izlerin kaldı mı?

evet yalnız olmamak çok iyi ben uzun zamandır takip ediyorum burayı.. bakalım geçicek umarım soyulmaya başladım falan ama görücez..

meraba arkadaşlar.ben de dün korka korkada olsa başladım.inşallah çok fazla bir yan etkisi olmaz.bakalım ne zaman kuruyacak dudaklarım.inşallah tek yan etkisi bu olur.

meraba arkadaşlar.ben de dün korka korkada olsa başladım.inşallah çok fazla bir yan etkisi olmaz.bakalım ne zaman kuruyacak dudaklarım.inşallah tek yan etkisi bu olur.

hadi hayirli olsun cnm aramiza hosgeldin simdiden gecmis olsun kanimca dudaklarin bu hafta icinde kurumaya baslar insallah tek yan etkisi bu olur gerci doktorun soylmistir ama bende hatirlatmak istiyorum gunese dikkat cnm gunes kremini ihmal etme sakin gelismeleri bekliyoruz tatlim bebek gibi bir yuzun olur insallah

oooffff son günleriimm amaa sankii günler bitmek bilmiyor yaaa şu 5 ay daha çabuk geçti gibiii offff gün geçtikçede saçlarım döküyor kopuyoorrr ağlıyorum artıık:S:S

oooffff son günleriimm amaa sankii günler bitmek bilmiyor yaaa şu 5 ay daha çabuk geçti gibiii offff gün geçtikçede saçlarım döküyor kopuyoorrr ağlıyorum artıık:S:S

sabir tatlim ya sabir bu kadar beklemissin bi kac gunden nolcak ki hem beni dusun daha 4 ay var onumde hem merak etme ayni durumdan muzdarip arkadasim vardi tedavi bittikten 2 ay sonra falan saclari yerine geldi dolgunlasti daha da guzel oldular sakin sIkma canini bu durum gecici iyi dusun iyi lsun degil mi tatlim

canım yaaa çok teşekkür ederim nasıl moralim düzeldii bunu duyuncaa doktor da öle söylemiştim ama inanasım gelmedi nedensebilmiyorumkismile bazıları yerine gelir diyor bazıları dökülen saçın tekrar yerine gelmesi çok zor diyor allahım güç versin hepimize sonunda herşey iyi olsun hepimiz için inşallah...a.s.

insallah canim butun temennimiz basariyla tedaviyi tamamlayip super gorunmek ustelik burda birmirimize moral vermek icin bulunuyoruz canim musadenle bisey sormak istiyorum senin sivilcelerinin hepsi gectimi ve leke falan varmi bazi arkadaslar kirmizimsi benekler kaldi falan diyo ben cok korkuyorum oyle lekeli falan kalmim sonra senin cildin ne durumda su anda doktorun izler icin bi tedavi onerdimi?

canım şimdi şöyle benim tedavşye başlamadan önce çene bölgemde intihaplı sivilceler vardı çok fazla ve geçmek bilmezdi bende oynardım onlarla o yüzden çenemde kırmızı kırmızı izler kalmştı zaten tedaviyede sırf bu yüzden başladım öncedende sivilcelerim oluyordu ama iz bırakmıyordu neyse şuan yüzümde sivice çıkmıyor aslında çıkmıyorduuu ki bikaç gün önce çenemde ufak bi kızarıklık gördüm neyse geçti şimdi tekrar var gibi saçlarımı çok taktım ondan oldu heralde diye düşünüyorum:S onun dışında izlerimde büyük ölçüde kapanma var ama yine de tamamen geçtiğini söyleyemicem ben roaccutane kullanırken hiç extradan bişi kullanmadım hametan dışında ama son zamanlarda çenemdeki izlere differin soyucu jelini sürüyorum o da aklıma gelirsee yanii onun dışında bişi kullanmıyorum hee bide şu gözeneklerimden şikayetçiyim kapanmadılar bi türlükafamçokkarıştı ama şu tedavi bitsin de heralde cilt kendini toparlar bi süre sonra nede olsa ilaç çok hassaslaştırıyor...

kızlar yengemin kız kardeşi yıllardır sivilcelerle uğraşıyordu en sonunda doktor bu ilacı verdi
kaç mg nekadar kullandı bilmiyorum ama şuan cildi bebek gibi
ilk başlarda çok kötü dışarı atmış sokağa bile çıkmıyomuş güneşe falan ama şimdi bebek gibi cildi olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…