hadi hayirli olsun cnm aramiza hosgeldin simdiden gecmis olsun kanimca dudaklarin bu hafta icinde kurumaya baslar insallah tek yan etkisi bu olur gerci doktorun soylmistir ama bende hatirlatmak istiyorum gunese dikkat cnm gunes kremini ihmal etme sakin gelismeleri bekliyoruz tatlim bebek gibi bir yuzun olur insallah
hoşbuldum canım.doktorum hiç öyle bir şey söylmedi.güneşe dikkat mi etmem gerekiyor.ne gibi etkisi var ki.açıkçası doktorum hiç bir şey söylemedi.kullan tahlillerini yaptık hiç bir zararı yok dedi.bak şimdi.bilmediğim başka ne var acaba
evet yalnız olmamak çok iyiben uzun zamandır takip ediyorum burayı.. bakalım geçicek umarım soyulmaya başladım falan ama görücez..
canim o zman benden sana tavsiye hemen bir gunes koruyucu krem al kendine hani su bazli ve 50 faktorluk cilt hapi kullandikca hassaslasiyo ve guneste kalinca cildinde iz oluyo ve gecmiyo sonra kizariyo falan dudaginada surekli nemlendirici sur hic bos kalmasin yani cok gergin oluyo yoksa ayrica bol bol su ic sahurda ve iftardan sonra ki cildin iyice nemsiz kalmasin ama gunes kremi mutlaka kullan yoksa kirmizi benekli olursun yada suratin kipkirmizi gezersin bi kac gun o kadarcik yani kendine dikkat et tatlim birlikte insallah kurtulacaz su sivilce ve lekelerinden
merhaba arkadaşlar, bende yeni başladım kullanmaya 6. günümdeyim.
ama merak ettiğim birşey var, roaccuttane ı regl döneminde de kullanacakmıyım??
kullanmam bir problem yaratır mı?
merhaba arkadaşlar, bende yeni başladım kullanmaya 6. günümdeyim.
ama merak ettiğim birşey var, roaccuttane ı regl döneminde de kullanacakmıyım??
kullanmam bir problem yaratır mı?
bi problem yaratmaz kullanacaksin isyan ilaci 5-6 gün biraktigin an etkisi biter tekrar bastan baslamak zorunda kalirsin
herkese slm tedavimin 3. ayı bitemek üzere dün kolumda isilik gbi küçük kırmızı kırmızı şeyler çıktı sıcaktan falan zannetmiştim birisi ilacn yan etkisi olabileceğini söyledi bugün sağ koluma da attı oldukça da çoklar.Böyle bi sorun yaşayan varmı varsa neler yapmam gerekir ?
herkese slm tedavimin 3. ayı bitemek üzere dün kolumda isilik gbi küçük kırmızı kırmızı şeyler çıktı sıcaktan falan zannetmiştim birisi ilacn yan etkisi olabileceğini söyledi bugün sağ koluma da attı oldukça da çoklar.Böyle bi sorun yaşayan varmı varsa neler yapmam gerekir ?
kızlaarrr beniimm 6 aylık tedaviim bittii artık çook şüküürrr ama neler çektiim sonunda bittiii :sm_cool::sm_cool: Allahıma çok şüküürrr... tez zamanda siz de son gününüze ulaşın dertsiz sıkıntısız inş... çok zor bi tedavi süreci Allah herkesin yardımcısı olsun...a.s.
mrb.. benim de son 9 günüm..merak ettiğim bişey var .. yüzünde sivilce izleri var mı acaba yada geçti mi izler ne durumda?
canım şöyle söylim bende çok sivilce izi yoktu sadece çene bölgemde kızarıklıklar vardı onlardada büyük ölçüde azalma var zaten yüzüm nerdeyse hergün soyuluyor ben yüzüme geceleri yatmadan önce hametan pomad sürmeye başladım sanırım o da soyulmasına yardımcı o yüzden baya bi azalma oldu izlerde zaten illa yanında soyucu bi krem kullanmalısın eğer çoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?