arqadaşlar benm tek derdim güneşle yagüneşte azıcık kalsam yüzüm kıpkırmızı oluyor.güneş kremini de kullanmıyorum yağlı bi görünüm verio die.ama mecburen kullanıcama rtık.ilk ayım yeni bitio benm de ve hiç gneş kremi kullanmadım.ztn devmlı kapalı alandayım dersaneye gidiorum.sadece dersaneye gelirken giderken sorun oouyor işte.günde 50 mg alıyorum ve tedavim 5 ay sürücek.o bile çok uzun geliyor bana.öyle burun kanaması falan olmuyo .çok fazla yan etkisini görmedim.baş ağrısı ve yüüzmdeki kızarıklıktan şikayetçiyim.dudaklarım d akuruyor ama bepantene sürüorum dewmlı.yani sorunlara ne açıdan baktığınıza bağlı biraz d aproblemlerin dercesi.çok takıntı yapmamk lazım ..inş en kısa zmnda biter tedavi.sonrasındaki cildimi düşünüce mutlu oluorum..bi de saç döklmesi yapıyor.benm saçlarım baya dökülüo.doktoruma saç dklmesini engelleyici bi şampuan falan yazdırmayı dşnüyorum..siz ne d ersiniz bu konu hakkında?
sen gunde 50 mg almıssın ama o yuzden bu kadar cabuk bitmiş bu dozaj bazılarına agır gelıo cok yan etkısı oluo dıe wermıolar basta 30mg kullanıodum 40 mg cıktık we burnumda kanma yaptı bıraz kuruluktan dolayı burun pomad falan surunce gectı sımdı 40 mg kullanıorum cok fazla yan etkı yapmadımı mı canım sende pekı ızlerı ne oluo kaldımı kalmasın yaaaaa
cnm benm pazartesi günü 1. ayım doluyor.güneş kremi cildimi çok yağlandırıyor ve yapış yapış yapıyor o yüzden kullanamıyorum.eczacı bu kremin yağlı ciltler için olduğunu ve bu tür etkilerinin olmayacağını söylemiştiaklım şu kimyasa lpeelinge da takılıyor.arkadaşalr fiyat bilen var mı?bir arkadaşımız 40 ytl civarında demş.özel bir hastahanede yaptıracağım.malzemesini kendimiz mi alacağız?
güneş kremini cok zorunlu kalmadıkça tavsiye etmiyorlar.gerek yoksa kullanma bence.cilde fazla kimyasal şeyler kullanmayın.
ya ben baştan beri bakıyorum hemen hemen herkesin en büyük derdi kimyasal peeling olmuş.cok fazla gözünüzde büyütmeyin bence.
fiyat yazan bendim.
ilacın kendi peelingi 40 ytl dedi doktor bana ama benim doktorum bana bedava yaptı.hiçbirşeyini kendin almıyorsun.parayı veriyorsun doktor yapıyor sana.sen hiçbirşeyine karışmıyorsun parayı veren düdügü çalar hesabı.kimyasal peelingde kafaya takıcak birşey yok.:teytey:
kapalı ya da yağmurlu havalar da bile mi:s[/QUOhava kapalı ve yagmurlu oldugunda kullanmana gerek yok sadece gunes oldgunda kullanırsın bende ole kullanıorum 60 faktorlu gunes kremım doktor tawsıye etmıstı.
slm kızlar evetgüneş kreminizi ihmal etmeyin hep bu kafayla kaybediyoz ya güneş yok gerek yok filan; işte böle değilmişşş ister açık ister kapalı olsun hava sürmemiz gerekiyormuş şekerler..roaccutane tedavisi süresince kullanılmasıda şartmış haberiniz olsun valla çokta pahalı ama napacaz bilemiyorum daha ekonomik bişey olsa hiç fena olmayacak açıkcası neyse bulursam sizede sölerim araştırma yapıyorum yaz geliyo daha beter güneş lekesi oluşacak vallahiii yerimseniben
benim kolestrol hepten fırlamış durumda.275 di geçen ay bu ay 265 olmus ona bile sevindim.kimyasal peeling süreci zor geçiyor mu yaptıran arkadaşlar detaylı bilgilendirebilir mi? bu soyma işlemi nedir üst derinin gitmesi olayı pek kolay iş gibi gelmiyor bana.
a.s. yarencim.benimde senin gibi ümitsizliğe kapıldığım anlar çok oldu.bu sorunum senin yaşlarında başladı.ama ben ruaccutane la 4,5ay önce tanıştım.ve ilaca çok inandım hep iyi düşündüm,şimdi sivilcelerim kalmadı,sadece izler var ama onlarda geçecek inanıyorum.
bence sende inan geçecektir.zaten yan etkileri de başlamış bu doğru yoldasın demektir. kendinin bu halinle de güzel yönlerini görmeye çalış,sen kendini beğendiğin sürece herkes seni beğenecektir.asa dışarıdan soyutlama kendini.sen kendine güvenli bir şekilde durarsan kimsenin senin sivilcelerinle ilgilenmediğini göreceksin!!! bu tedavi de bence moral ve inanç çok önemli. kendine ve ilaca güvenip ve kendini her halinle seversen herşey yoluna girecektir canım. acil şifalar. mutlu günler:1hug:
slm kızlar evetgüneş kreminizi ihmal etmeyin hep bu kafayla kaybediyoz ya güneş yok gerek yok filan; işte böle değilmişşş ister açık ister kapalı olsun hava sürmemiz gerekiyormuş şekerler..roaccutane tedavisi süresince kullanılmasıda şartmış haberiniz olsun valla çokta pahalı ama napacaz bilemiyorum daha ekonomik bişey olsa hiç fena olmayacak açıkcası neyse bulursam sizede sölerim araştırma yapıyorum yaz geliyo daha beter güneş lekesi oluşacak vallahiii yerimseniben
ben kendı kafamdanuyudurarak yazmadım onu doktor ole soledıgı ıcın sadece guneslı havalarda kullanman gereklı dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?