aaynur cum ben kendı kafamdan solemıorum doktorum ole demıstı o yuzden dedım amac zaten gunesten korumak gunssız havada surmenın mantıgı nedır pekı
..$€L!n..;2511153 .!.:şadiye ben bişi merak ediorum benim tedavimin 5. günü ve senin sivilcelerin geçmiş ama izleri kalmış geçicek ama ne zaman geçicek yani sonucunu burayada yazarmısın izler geçtikten sonra çünkü benimki okullar açılmadan 1 yada 2 ay önce biticek tedavim ve okullar açılınca sivilcelerimin geçmesini istiorum geçer mi 1- 2 ay içinde onlar:sm_confused:senağlama
a.s. selincim. bu ilaç herkeste farklı ilerliyo. benim ilk 2 ay sürekli çıktı aknelerim.feci haldeydim.sonra yavaş yavaş azalmaya başladılar.bazen ara ara gene arttığı oldu.ben 7 ay kullandım bu ilacı.gerçi ben hep 30 mg kullandım.düşük doz olduğundan dolayı daha geç olmuş olabilir.ama bu ilaçta ısmarlama olmuyo.sabırlı olman gerek. bilemiyorum senin okul açılana kadra geçer mi. genel de 5 6 ay için de sivilceler kalmıo sanırım. izlerin de derinliğine bağlı.benim kızarıklıklarım var zamanla geçer dediler.ama zamanını bilemiyorum. ben yazın geçmesini bekliycem. kışa kadar geçmezse de bi iz tedavisi görürüm die düşünüyorum.ama sabretmek gerekiyor.
umarım herşey dilediğin gibi olur.sağlıklı günler:dance:
..$€L!n..;2521272 .!.:yani siz kızarıklar fln diince daha kötü duruyo olarak anlıyorum o yüzden sordum saol cevapladıın için
a.s. selincim. bu ilaç herkeste farklı ilerliyo. benim ilk 2 ay sürekli çıktı aknelerim.feci haldeydim.sonra yavaş yavaş azalmaya başladılar.bazen ara ara gene arttığı oldu.ben 7 ay kullandım bu ilacı.gerçi ben hep 30 mg kullandım.düşük doz olduğundan dolayı daha geç olmuş olabilir.ama bu ilaçta ısmarlama olmuyo.sabırlı olman gerek. bilemiyorum senin okul açılana kadra geçer mi. genel de 5 6 ay için de sivilceler kalmıo sanırım. izlerin de derinliğine bağlı.benim kızarıklıklarım var zamanla geçer dediler.ama zamanını bilemiyorum. ben yazın geçmesini bekliycem. kışa kadar geçmezse de bi iz tedavisi görürüm die düşünüyorum.ama sabretmek gerekiyor.
umarım herşey dilediğin gibi olur.sağlıklı günler:dance:
kızlar size bir konuda danışmak istiyorum. Haftaya eşimin yanına gideceğim. Ve saçımı Paris Hilton'unki gibi kestirmek istiyorum. Ama yüzümde sivilce izleri var. Cesaret edip kestirsem mi yoksa daha çok moralim bozulur mu? Bu konuyu buraya yazıyorum saç kesimle ilgili kısma yazmıyorum çünkü Roaccutane kullanıcıları ancak birbirini anlayabilir. Sivilce problemi olmayanlar bu psikolojiyi anlayamaz. Bu arada saçlarım sarı röfleli.. Yardımcı olursanız sevinirim..Halimden ancak siz anlarsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?