Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
aaynur cum ben kendı kafamdan solemıorum doktorum ole demıstı o yuzden dedım amac zaten gunesten korumak gunssız havada surmenın mantıgı nedır pekı

aaynur cum ben kendı kafamdan solemıorum doktorum ole demıstı o yuzden dedım amac zaten gunesten korumak gunssız havada surmenın mantıgı nedır pekı

şekerim boşver sen bildiğini yapp herzman insanın kendi doğruları önemlidir biliyorsun ben kafandan uydurduğunu sölemek istememiştim ama neden öle düşündün anlayamadım .. neyse tartışmaya gerek yok doğru olanı yapalımda önemli olan o bizim için okeyy

kızlar size bir konuda danışmak istiyorum. Haftaya eşimin yanına gideceğim. Ve saçımı Paris Hilton'unki gibi kestirmek istiyorum. Ama yüzümde sivilce izleri var. Cesaret edip kestirsem mi yoksa daha çok moralim bozulur mu? Bu konuyu buraya yazıyorum saç kesimle ilgili kısma yazmıyorum çünkü Roaccutane kullanıcıları ancak birbirini anlayabilir. Sivilce problemi olmayanlar bu psikolojiyi anlayamaz. Bu arada saçlarım sarı röfleli.. Yardımcı olursanız sevinirim..Halimden ancak siz anlarsınız..

a.s. selincim. bu ilaç herkeste farklı ilerliyo. benim ilk 2 ay sürekli çıktı aknelerim.feci haldeydim.sonra yavaş yavaş azalmaya başladılar.bazen ara ara gene arttığı oldu.ben 7 ay kullandım bu ilacı.gerçi ben hep 30 mg kullandım.düşük doz olduğundan dolayı daha geç olmuş olabilir.ama bu ilaçta ısmarlama olmuyo.sabırlı olman gerek. bilemiyorum senin okul açılana kadra geçer mi. genel de 5 6 ay için de sivilceler kalmıo sanırım. izlerin de derinliğine bağlı.benim kızarıklıklarım var zamanla geçer dediler.ama zamanını bilemiyorum. ben yazın geçmesini bekliycem. kışa kadar geçmezse de bi iz tedavisi görürüm die düşünüyorum.ama sabretmek gerekiyor.
umarım herşey dilediğin gibi olur.sağlıklı günler:dance:

yani siz kızarıklar fln diince daha kötü duruyo olarak anlıyorum o yüzden sordum saol cevapladıın için

..$€L!n..;2521272 .!.:
yani siz kızarıklar fln diince daha kötü duruyo olarak anlıyorum o yüzden sordum saol cevapladıın için

yok daha kötü deil kesinlikle. gayet memnunum halimden. sakın korkma,sonuç çok güzel olacaktır eminim.:teytey:

ya bende 10. günüm bitti hersey cok iyi sivilcede artmalar oldu tabide kötü durumda deilim arkadaslar fakat öglen güneşten suratım biraz kızarıyo ona bozuluyorum işte bide dakka bası agzımı nemlendirme den sıkıldım...

slm şadiye senin tedavin biteli ne kadar oldu merakettim doğrusu . benimde bu ay son olacak inş. peki artık sivilcelerin çıkıyormu ? ya şu lekelerle nasıl baş edecez sana söledikleri gb geçer diyolar ama ne zman bilinmez. yazda geliyo daha çok lekeler oluşacak gb sen tedavi bitiminde leke tedavisi görmedin mi ? ya da görmek mi istemdin

kestirmek yerine maşayla kıvırcık yap saçlarını bence.Herkes şimdi onun gibi kestiriyor farkın olsun...senin kaçıncı ayındı?düzelme vardır illa ki?

benm bgn 1, ayım doldu.doktora gittim.tahlil istedi.ama tahili snçlarını görene kadar ilaç yazdı yine.eğer kan değerlerinde bi deişme olursa dozajı düşürücek .şimdi günde 50 mg alıorum.dudakalrım için bepantene kullanıyorum.güneş kremi aven kullanıorum.nemlendiriciyi de aynı marka yazdı doktorum.ama alamıycam.çnkü çok pahalı.güneş kremini de 45 e almştım ztn.önerdiğiniz bir nemlendirici var mı arqadaşlar?şu anda lorealinkini kullanıyorum..daha göz damlası yazdırıcam...

arkadaşlar Merhaba,

Hepimize Geçmiş Olsun,benim De Tedavimin Bitmesine 1 Ayim Kaldi,inşallah :) Ilacin En önemli Katkisi Insana Sabretmeyi ,sorunlari Fazla Büyütmemeyi öğretmesi Bence.onun Dişinda Elbette Işe Yaradiğini Söyleyebilirim,ve Tedavi Bittikten Sonra Daha Da Iyi Olacak...yaz Döneminden Sonra Kirmizi Izler Devam Ediyorsa Peeling Yaptirabilirim Ben De Ancak ,sanki Günden Güne Azaliyor Gibi..
Lütfen Güneş Koruyucusuz çikmayin,cilt Bu Ilaçla Daha Hassas Ve Duyarli Hale Geliyor,yağsiz Olanlarindan En Az Günde 1 Defa Sürün.ben La Roche 50 Faktör Yağsiz Kullaniyorum..yüzünüze Tampon Yaparmiş Gibi Sürün,krem Gibi Sivayarak Değil ...ve Lütfen Göz Damlasi Kullanmayi Da Ihmal Etmeyin...bunun Dişinda Sonuç Hepimiz Için Harika Olacak..
Bence De Bir Araya Gelmemiz Lazim,,bizi Bizden Daha Iyi Anlayacak Birisi Yoktur :)
öpüyorum Hepinizi....

benim tedavimin 1. haftası dudaklarım kuruyo ama yüzüm yumuşaklaştı ve parlaklaştı yani yüzüme yağlı bir görünüm veriyo yüzümü kurutmadı sizdedemi böle oldu bide beni cildim yağlı ondan mı acaba:sm_confused:

Son düzenleme:
bende 2 ay kullandım...kolestrolüm 389a yükseldi...LDL ise 316 oldu...fena sekilde tavan yaptı...doktorum bıraktırdı...ama herkesde aynı şey olmuyo tabi...bir tanıdığım da kullanıyo onda böyle bişey söz konusu değil...ama yinede karar senin...

ben de ilaca başlıya iki hafta oldu.2 doktora gittim,birincisi günde 50mg la başladı,ikincisi ise 30mg a indirdi,ağır gelir sana dedi.yalnız bu arada bende burnumun üzerinde ve sırtımında kürek kemikleri üzerinde siyah köklü tüyler çıkmaya başladı.doktor hormon tahlili yaptı,temiz çıktı.ilacın yan etkisi olduğuna kanaat getirdi.acaba ilacı kullananlar böyle bir sorunla karşılaştılar mı?

yok canım ben kullanmadım...ve ben 2001 yılından beri bu ciltle uğraşan biriyim...çok mucadele verdim..kullanmadığım ilaç kalmadı ama fayda yok yok gene yok...bende artık bıraktım kendi haline...tathlilleri mutlaka yaptırın her ay...umarım faydasını görürsünüz...

derin 88 sende dudakların için bepanthen kullan merhemini ben onu kullanıyodum...dudaklarım için günde 6 kere falan sürüyodum tavsiye ederim..

cnm ztn bepantene kullanıorum..yüzüm için yeni bir nemlendirici kullanamm gerekio.şimdi loreal kllanıyorum ama btmek üzere yeni bi krem yazdırmak lazım

İlacı kullanalı 3 ay oluyor 20 mg lık seriden kullanıyorum günde iki tane. Şuan neredeyse hiç sivilcem kalmadı. Vücudumun heryerinde sivilcem vardı . Ayrıca birsürüde siyah noktam vardı. Onlarda geçti. Şuan için sadece izlerim kaldı. Saçlarım eskiden çok çabuk yağlanırdı. şimdi ise hiç yağlanmıyor. Fakat bu ilacın farklı yan etkileride varmış ve beni doktorum uyarmadı. 2 hafta önce yüzüme sir ağda yaptırdım. yüzümdeki derimin çoğunluğu kalktı doktora gittim yanık dedi. Bu ilaç deriyi inceltiyormuş ve ağda yapıldığında yüzünü soyuyor ve yakıyormuş. Çok canım acıdı. Aşırı derece sinir stres yapıyor bana. sürekli kavga etmek bağırmak istiyorum. 2. aydan itibarende kabızlık başladı bende. Dudaklarımı tanıyamaz hale geldim. Uyuşturucu bağımlısı gibi mosmor oldu. dudağımdaki kuruluk çok sıkıntı yaratıyor. Bepanten krem kullanıyorum o çok iyi geliyor. Güneşe çıkarkende kullanmam içinde bi krem yazdı. henüz almadım. Ama güneşe karşı dikkat etmemiz gerekiyormuş. Yeni evliyim ve hamile kalmam kesinlikle yasak !!! Adet günlerimde 8-9 gün flan sürdü. Ama az daha sabır edicem çünkü etkisini görüyorum.Etkisini görmesem kralı gelse kullandıramaz :) çok kötüydü yüzüm şimdi harika görünüyor. 3 ay daha kullanıcam. Ondan sonra herşey düzelicek ( İnşallah !! ) Yoksa kocam beni boşayacak sürekli adamcağızla kavga ediyorum. dudağımdaki kuruluk ve görüntüsünün çirkinliği beni delirtiyor. Eşim eczacı ve bu ilacı o bana kullanmamı istedi sorumlusu onu tutuyorum. Ama iyikide kullandırmış. Sivilcelerimden neredeyse eser kalmadı. 3 ay daha sabır. Sonra bebek gibi cildim olucak

arkadaşlar yüzünüze nemlendirici ne kullanıyorsunuz?doktor su avbzlı bi nemlendirici yazdı ama yüzüm yağlı ypış yapış oluo kullanınca.kullanamıyorum o yüzden...bir d egüneşe çıkarken sürmek için güneş kremini doktora yazdırabiliyormuyuz?yani dewletin akrşıladığı bir ilaç var mı?

Ben kullandım.Yan etkilerini okuyunca çok bunaldım.Ama şuan çok mutluyum.imkansız dediğim o iğrenç siyah noktalardan eser yok.Yüzümdeki kahve tonları arasındaki renk uyumsuzluğu gitti.Tertemiz oldu.7 ay kullandım.Prof.dr yazdı.vucuttaki yağı nemi aldığı için göz damlası,burun ve dudak pomadı kullandım.dudaklar çatlayıp soyuluyor.duştan sonra sürekli vücut losyonları kullandım.Ama hep güzel bi cilde sahip olmanın hayaliyle sabrettim.sonuç memnun ediciydi.Bu süre zarfında hamile kalmamak gerekiyor.Depresyona sokma ihtimali kişiden kişiye değişir.küçük mg larla başlıyorsunuz.geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…