Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ben nemlendirici olarakta kullanıyorum bepanteni. Valla yüzüme bebe yağıda sürdüm bende hiç yağlılık yapmadı. Krem sürüncede zaten hemen çekiyor.Çok kurudum her yerim kurudu vücudumda.O yüzden bebe yağı sürüyorum.
Akşamları da izler için aveve diacneal sürüyorum.izlerim baya azaldı

ben la roche yağsız ürünlerini kullanıyorum.Effeclar yıkama jeli,yağsız su bazlı nemlendirici ve güneş kremi....nemlendiriciyi sabah akşam kullanıyorum...dışarı çıkmayacaksam günde bir kez sürüyorum..
vücudum için de body shop ürünleri çok iyi geliyor,oldukça yağlı çünkü...

a.s. aaynurcum,benim tedavim biteli tam 1 ay oldu. sivilvelerim çıkmıyo artık.ama bir ara alnım da pütür pütür bişiler olmuştu. ama geçti şimdi. şimdilik yüzüm de hiç sivilce yok.adet dönemim de bile çıkmadı inş da hiç çıkmaz. ya aslında bu ilacı veren doktor iz tedavisi yapacaktı bana bi doktoro daha gittim,kendiliğin den de geçebileceğini söyledi kızarıklıkların. ben de yaza gelmesi sebebiyle ve biraz da yüzüm çok yıprandı o yüzden beklemek istedim kışa kadar. güneşten mümkün olduğu kadar güneşten korumaya çalışıyorum.

kestirmek yerine maşayla kıvırcık yap saçlarını bence.Herkes şimdi onun gibi kestiriyor farkın olsun...senin kaçıncı ayındı?düzelme vardır illa ki?

benim 3. ayım bitti 4. aya başlayacağım. Yüzümde sivilce artık çıkmıyor ve siyah noktaların çıkması da durdu. Ama yüzümde izler kaldı ve güneşte kızarıklıklar oluyor. Yani yine de yüzüm istediğim gibi olmadı. Şöyle saçımı rahatça toplayıp oh be kurtuldum artık rahatça gezerim deme zamanım gelmedi. Ve en çok korktuğum izlerin kalması..çok mutsuzum ya uf!

YA BENİMDE İZLERİM ÇOK KÖTÜYDÜ. FONDOTEN SÜRÜNCE BİLE GÖZÜKÜYORDU KIZARIKLIKLAR. 5. AYIM VE İZLERİMDE AZALMA OLDU. AVENE DİACNEAL KULLANIYORUM 15 GÜNDÜR SİVİLCE İZLERİ İÇİN ONUNDA ETKİSİ OLABİLİR ANCAK KULLANMAYA BAŞLAMADANDA AZALMIŞTI ZATEN.

MESELA BU AYKİ REGL DÖNEMİMDE SİVİLCE ÇIKMADI YÜZÜMDE İLK KEZ...BENİM 4.AYDAN SONRA İZLER AZALDI SENDE BRAZ SABRET İLACIN BİTMESİNİ BEKLE..

ya bende 2. ayıma yakın kabız oldum şuan 5.5 ay oldu kullanmaya başlayalı kabızlık hala devam edıyor.bekunis diye bir ilac alıyorum gece yatmadan yoksa başka turlu asla tuvalete çıkamıyorum.sen neyaptın bu sorunu gidermek için?bilgi verirsen sevinirim...

merhaba arkadaşlar benimde bir haftam kaldı ilacımın bitmesi için :dance::dance: yüzümde şimdi sivilce kalmadı... çoğu arkadaşlar yüzündeki kızarıklıklar için şikayetçi bende de başlarda kızarık çok fazla oluyordu, özellikle sarışın olduğum için yüzümde daha fazla belli oluyordu, ama şimdi kızarık kalmadı. arkadaşlar doktorum ilaç bittikten sonra lekeler için tedavi edecekmiş ama çok şükür yüüzmde bir iki tane kızarık var o kadar yani leke yok sizce gene de gideyim mi doktora yoksa cildim biraz dinlensin mi??? :uhm::uhm: yerimsenibenyerimseniben

arkadaşlar ben4.ayımın içindeyim.çıkmaya tek tük devam ediyo 4. ayında olup da çıkmaya devam eden var mı üff yaaa bana yazarsa sevinirim. çıkması bitse izler de azalıcak eminim ama

ya bu ilacı kullanırken bilesivilce çıkmasını uyus oluorum.gerçi yağlı şeyler yiyince çıkıo bende.yemesem sorun yoq

slm zeynemir bu ilacta kısırlık var diyorlar
yanı kullananda kısırlık yapıyormuş doğrumu? bi bilgisi olan varmı

arkadaşlar ben4.ayımın içindeyim.çıkmaya tek tük devam ediyo 4. ayında olup da çıkmaya devam eden var mı üff yaaa bana yazarsa sevinirim. çıkması bitse izler de azalıcak eminim ama

Ben artık alıştım.4. ay yarın bitiyor 5. ye giricem ama çıkıyor ama son 1 haftadır sadece kırmızı kırmız izlerle 1 -2 tane sivilcem gorunuyor o kadar.İzlerde inşallah geçerse iyi olucak .Sakın umutsuzluğa düşme ,o hatayı çok yaptım her gün kalktığımda sabah yeni bir sivilceyle karşılaşıyordum ,artık azaldı ama iyice.

Bu arada arkadaslar kısırlık konusunda isterseniz roaccutane nın resmi sitesine girin orda yeterınce bilgi verilmiş .Bence içiniz ferah olsun .Hatta bir örnek vereyim seneler önce ilacı 1 sene boyunca kullanan kuzenımın geçen hafta ikizleri oldu :teytey: bence merak edilecek birşey yok.Kafanıza takmayın ama tahlillerinizi yaptırmayı sakın unutmayınnyasakkelime

ya arkadaşlar ben 3. ayımdayım ama son bir aydır yüzümde sivilce adına hiç birşey çıkmadı mşlh.... ama önceden büyük sivilceden kalan kızarkılıkları duruyo hala gitmez mi bunlarr

Roaccutane ile 14. günümdeyim dudaklarım çatlıyo yüzümde öyle bi kuruluk olmadı tabi bide bnm cildim yağlı galiba bu bnm avantajım alnımda büyük bi sivilce çıktı yağ bezesi gibi ama oda bugün biraz küçüldü gibi geldi bana bu ilaçla ilgili değişikliklerimi buraya yazarak sizlerle paylaşıcam inş hepimizinki geçer benim korktuğum sizin dediğiniz kızarıklıklar onları çok sorun ediyorum neyse bugünlük bu kadar hepinizi ii günler...

5. ayım bitti çok şükür iyiyim izler kaldı bi ama doktor ocağıma incir ağacı dikti Hyseke Solaire SPF 50 kendileri 51 ytl; ayrıca burnum için bi krem verdi ki artık kurudum resmen :) onuda devlet karşılamadı 19,50 ytl de o ayrıca aylık hapım roaccutane20mg + roaccutane10mg off ya yüzümü eski haline getircem derken cebim eskidi valla. Ya şu güneş kremi yerine avonun 50 faktörlüklerinden felan kullansam acaba bişe olumu kullananınız var mı? Ühüü yaa daha izler için 3 ay sonra tedaviye başlıycakmış bakalım ona nekedar bayılacağım Ha bide okudum da yeniden tekrarlıyomuş sivilceler öyle yazmışınız, doktor kesin çözüm diyodu yediğimize içtiğimize dikkat etsektemi bu illet peşimizi bırakmıycak. Hepimize geçmiş olsun .....Güneş kremi knusunda beni bi aydınlatın hacı yaa :) :)

ya arkadaşlar ben 3. ayımdayım ama son bir aydır yüzümde sivilce adına hiç birşey çıkmadı mşlh.... ama önceden büyük sivilceden kalan kızarkılıkları duruyo hala gitmez mi bunlarr

maşallah bak sana bişey anlatıyım Newin isminde bi arkadaşım var ona bizim ilacımızdan yazmışlar kullandığımı biliyodu bana sordu anlattım işte dudakların kuruyo, kollarıda kızarıklıklar oluyo .... 5. aydan sonra iyyce düzeliyo bi izlerin kalıyo o da zamnla geçiyomuş dediim.Kız ilacı 1 ay kullandı inanamazsınız sihirli deynek değmiş gibi oldu bizde niye bukadar çabuk etki göstermedi bileniyorum bünyeyle ilgili galiba senin de bünyen farklı belki bizen sonra başladın ama bizden önce iyleşirsin, izleride doktor kontrolünde geçer ne geçmiyoki Geçmiş olsun :enbuyukkk:

slm zeynemir bu ilacta kısırlık var diyorlar
yanı kullananda kısırlık yapıyormuş doğrumu? bi bilgisi olan varmı

Ya kaç keredir yazılar yazıyorum ama sanırım hiç önceki sayfaları okumuyorsunuz...Kısırlık falan yapmıyor. Sadece ilacı kullanırken hamile kalmamak gerek çünkü fazla a vitamini bebeğe zararlı,kemik gelişimi açısından bozukluklara neden oluyor...

Lütfen artık ön yargılı insanlardan duyduklarınıza inanmayın...

Bazılarına sanki akne problemi yaşan insanların iyileşmeleri batıyor,fesatlık mıdır ruh bozukluğu mu bilmiyorum ama size yardım edecek kişiler sadece ve sadece aynı tedaviyi gören hastalar ve doktorunuzdur..

Gerisini iplemeyin yahu..

Ben bu ilaca başlayalı 1 ay 10 gün oldu fakat şu an yüüzmde ilaca başlamadan önceki halimin 5 katı sivilce var
Delirmiş ve kudurmak üzereyim dışarı çıkamıyorum kpss denen bir illet var ben ders calıstıkca sivilceler tamamen bastırıyor
kullanan yokmu normalmi bu artış acaba

slm, ilk aylarda sivilce artışı normal olur, bunlar içerde kalmış sivilceleri dışarı atıyor daha iyi böyle olması. bende 3- 4 ay çok fazla çıktı, ama daha sonra yüzün daha güzel oluyor bunları kafana takma... belki KPSS stresinden de olabilir bende de oluyor çünkü özellikle sınav yaklaştıkça, neyse inşallah biran önce kurtulursun yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…