slm şadiye senin tedavin biteli ne kadar oldu merakettim doğrusu . benimde bu ay son olacak inş. peki artık sivilcelerin çıkıyormu ? ya şu lekelerle nasıl baş edecez sana söledikleri gb geçer diyolar ama ne zman bilinmez. yazda geliyo daha çok lekeler oluşacak gb sen tedavi bitiminde leke tedavisi görmedin mi ? ya da görmek mi istemdin
kestirmek yerine maşayla kıvırcık yap saçlarını bence.Herkes şimdi onun gibi kestiriyor farkın olsun...senin kaçıncı ayındı?düzelme vardır illa ki?
benim 3. ayım bitti 4. aya başlayacağım. Yüzümde sivilce artık çıkmıyor ve siyah noktaların çıkması da durdu. Ama yüzümde izler kaldı ve güneşte kızarıklıklar oluyor. Yani yine de yüzüm istediğim gibi olmadı. Şöyle saçımı rahatça toplayıp oh be kurtuldum artık rahatça gezerim deme zamanım gelmedi. Ve en çok korktuğum izlerin kalması..çok mutsuzum ya uf!
İlacı kullanalı 3 ay oluyor 20 mg lık seriden kullanıyorum günde iki tane. Şuan neredeyse hiç sivilcem kalmadı. Vücudumun heryerinde sivilcem vardı . Ayrıca birsürüde siyah noktam vardı. Onlarda geçti. Şuan için sadece izlerim kaldı. Saçlarım eskiden çok çabuk yağlanırdı. şimdi ise hiç yağlanmıyor. Fakat bu ilacın farklı yan etkileride varmış ve beni doktorum uyarmadı. 2 hafta önce yüzüme sir ağda yaptırdım. yüzümdeki derimin çoğunluğu kalktı doktora gittim yanık dedi. Bu ilaç deriyi inceltiyormuş ve ağda yapıldığında yüzünü soyuyor ve yakıyormuş. Çok canım acıdı. Aşırı derece sinir stres yapıyor bana. sürekli kavga etmek bağırmak istiyorum. 2. aydan itibarende kabızlık başladı bende. Dudaklarımı tanıyamaz hale geldim. Uyuşturucu bağımlısı gibi mosmor oldu. dudağımdaki kuruluk çok sıkıntı yaratıyor. Bepanten krem kullanıyorum o çok iyi geliyor. Güneşe çıkarkende kullanmam içinde bi krem yazdı. henüz almadım. Ama güneşe karşı dikkat etmemiz gerekiyormuş. Yeni evliyim ve hamile kalmam kesinlikle yasak !!! Adet günlerimde 8-9 gün flan sürdü. Ama az daha sabır edicem çünkü etkisini görüyorum.Etkisini görmesem kralı gelse kullandıramaz :) çok kötüydü yüzüm şimdi harika görünüyor. 3 ay daha kullanıcam. Ondan sonra herşey düzelicek ( İnşallah !! ) Yoksa kocam beni boşayacak sürekli adamcağızla kavga ediyorum. dudağımdaki kuruluk ve görüntüsünün çirkinliği beni delirtiyor. Eşim eczacı ve bu ilacı o bana kullanmamı istedi sorumlusu onu tutuyorum. Ama iyikide kullandırmış. Sivilcelerimden neredeyse eser kalmadı. 3 ay daha sabır. Sonra bebek gibi cildim olucak
arkadaşlar ben4.ayımın içindeyim.çıkmaya tek tük devam ediyo4. ayında olup da çıkmaya devam eden var mı üff yaaa bana yazarsa sevinirim. çıkması bitse izler de azalıcak eminim ama
ya arkadaşlar ben 3. ayımdayım ama son bir aydır yüzümde sivilce adına hiç birşey çıkmadı mşlh.... ama önceden büyük sivilceden kalan kızarkılıkları duruyo hala gitmez mi bunlarr
slm zeynemir bu ilacta kısırlık var diyorlar
yanı kullananda kısırlık yapıyormuş doğrumu? bi bilgisi olan varmı
Ben bu ilaca başlayalı 1 ay 10 gün oldu fakat şu an yüüzmde ilaca başlamadan önceki halimin 5 katı sivilce var
Delirmiş ve kudurmak üzereyim dışarı çıkamıyorum kpss denen bir illet var ben ders calıstıkca sivilceler tamamen bastırıyor
kullanan yokmu normalmi bu artış acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?