Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
21. günüm
ah şu caanım ilacın birde yan etkileri olmasa.. kızlar benim yüzüm un serpilmiş gibi, hele yemek yedikten sonra toz toz oluyor, birde kuruyan dudakların kabukları kalkınca.. valla biriyle yemek yemeye çekinir oldum, malum yemek sonrası :1shok:
benim göz kapaklarımda kurmaya başladı öyle olan varmı, göz kapağına herşey de sürülmüyo, göz kremi var ama onuda gözün heryerine süremiyoruz, çok hassas orası siz napıyosunuz..
ha birde siv,lce çıkmıyo çıkmıyo dedim 2 küçük sivilcem çıktı kaydirigubbakcemile3 zorla nazar değdirdim kendime

canım benimde göz kapaklarım kuruyo.. ilaca baglıyorum.. bide acıyo üstüne bepantendene sürüyorum cok ince bi tabaka minnacık.. aksama kadar götürüyo.. doktora özel krem yazdırcam yazdırana kadar böyle deneyeyim dedim.. hametan sürdüm bikere cok yaglı dedi arkadaslar.. onu yüz ve dudak için kullanıyorum... cok gecmiş olsun canım

kızlar güneş kremi kullanmamız gerekiyomuş dimi bu tedavi boyunca..
doktor bana solecrini tavsiye etti ama almadım hala..
sizler ne kullanıyosunuz???

kızlar güneş kremi kullanmamız gerekiyomuş dimi bu tedavi boyunca..
doktor bana solecrini tavsiye etti ama almadım hala..
sizler ne kullanıyosunuz???

Canım bende solecrin kullanıyorum..
Hatta tedavi bitimindede bunu kullanmaya devam edicem.
Bana sürekli gittiğim eczacı önermişti yoksa başka bi koruyucu almayı düşünüyodum.
Çok memnunum iyiki bunu almışım :dance:

arkadaslar yüzünüz ıcın hangı nemlendırıcıyı kullanıyorsunuz benım suratım suan zımpara gıbı acılen nemlendırıcı almalıyım

kızlar ya benimde 5.günüm bugün yüzüm soyulmaya basladı.. coppertone 30 spf sprey kullanıyorum..okulda elime toz gibi gelen seyler vardı.. sonra eve bi geldim yüzüm soyuluyo.. bide dudaklarım az az kurumaya basladı sanki.. korkmalımıyım.senağlama. kendimi hazırlıyorum bu durumlara ama millet cok erken olmus diyo.. bugün bi arkadasımla daha konustum 6 aylık tedavi oldu oda.. cok korkma diyo.. dudaklarını takma kafana bide dikkat eyediklerine diyo. okadar korkutmasınlar diyo.. allahım psikolojim bozuluyo galiba..:mymeka: kendime gelmeliyim.. bu arada ilave edeyim.. yüzümde öyle agrılı sivilce cıkmadı daha aksine cıkanlar indi.. sadece minnacık sivilceler cıktı 2-3 tane.. oda toplu iğne bası kadar.. allahım gececek inanaıyorum...:nazar:

benimde yüzüm 5. gün kurumaya başladı, dudağıda 2. günde filan hissetmiştim yanlış hatırlamıyosam, ama tedbirini al. ben dudağıma gece bepanthen, gündüz de nivea lipstik her saat sürüyorum. vede benden sana yavsiye dudağının dersini sakın keldırma hatta hiç elini sürme ben istemeyerek yaptım dudağım mahfoldu, şimdide uçuk çıktısenağlama Yüzüne nemlendiricinide ihmal etme, yoksa yüzün kuruluktan yapısı bozulur. moralini hiç bozma, bende ilk günlerimde çok tedirgindim, ama günler geçiyo ben cuma günü doktora gidcem 2. ayın testleri için, 1 ayım dolmuş bile :dance:

Son düzenleme:
kızlar hani hepimiz sivilceyle birlikte lekelerden muzdaribiz ya, leke çözümümüz için tedavinin bitmesini bekliyoruz. Lekeler için doğal yöntemler var, maskeler, bunlar hakkında ne düşünüyosunuz. Bilmiyorum faydalı oluyorlar mı da ben kimsayal peelinge sıcak bakmıyorum pek. tedavi sürecimiz boyunca aynı zamanda cildi daha çok kurutmicak tarzda leke maskeleri yapsak daha ii olmaz mı. kuaförüm hafta sonunda bana maske tarifi verecek, ben denicem:emir_bebek:, siz ne düşünüyosunuz bu konuda

evet canım.. mecburi kullanmak gerekiyo.. ben coppertone kullanıyorum.. sprey seklinde 30spf

bunu duymamıştım hiç, nasıl memnun musun canım??

Canım bende solecrin kullanıyorum..
Hatta tedavi bitimindede bunu kullanmaya devam edicem.
Bana sürekli gittiğim eczacı önermişti yoksa başka bi koruyucu almayı düşünüyodum.
Çok memnunum iyiki bunu almışım :dance:

saol canım.. :)
yaglı bi görüntü bırakıyo dedi de bi arkadas merak ettim..
sence nasıl??
mat göstermesi lazımm.. :)))

arkadaslar yüzünüz ıcın hangı nemlendırıcıyı kullanıyorsunuz benım suratım suan zımpara gıbı acılen nemlendırıcı almalıyım

ben doktor tavsiyesiyle sebamed kullanıyorum,
memnun musun dersen, bilmiyorum.. CADIARZUCADIARZU
bazen bepanthen krem sürüyorum..

SEKSıSıNEK..ınanmıorum ya eklediğin resim müthişş..süper iyileşmiş inş.bizde öle olucazz..

bunu duymamıştım hiç, nasıl memnun musun canım??
..

canım valla benim arkadasım roaccutane kullandıgı dönemde kullanmıstı bende ona istinaden aldım.. memnun kalan cokmuş.. ben yine cilt ürünleri tavsiyeleri bölümüne yazdım ne yorum gelcek diye oradan takip et istersen..:1hug: bulamazsan linki atarım..

SEKSİSİNEK..İnanmıorum ya eklediğin resim müthişş..süper iyileşmiş inş.bizde öle olucazz..

inşallah canım ya.. benim bukadar degil ama yinede moral bozuyo.. ondan bakıp bakıp motive oluyorum.. hihoyyyt

avene clean ac görkem sana önerebilirim:) hatta buraya daha önce de yazmıştım. ben çok memnun kaldım hala avene ürünleri kullanıyorum. istersen bir araştır sende avene i a.s.

canım dediğin nemlendirici sadece roaccutane tedavisi sırasında kullanılıyormuş sen bitirdin bi zararı olmasın?

leyla kremi sürdükten 10-15 dk sonra nemli görünüm gidiyo daha mat oluyo. Benim yüzüm normaldede çok hassas güneş koruyucu sürdüğüm zaman kıpkırmızı olurum yüzüm yanar. Ama solecrinde böle bişi olmadı. O kadar yoğun diil normal nemlendirici gibi. Zaten yağsız bi krem ne kadar yağlı bırakabilirki :)

Bu arada 6. aya girdim çok şükür bitiooo :P

Son düzenleme:
kızlar bu arada bende hemen bişey sorucam.. bugün baslayan bir arkadasım merak ediyor. arko garnier nivea gibi nemlendriciler yüzü sürülürmü tedavi sırasında diye..
buarada ben hametan sürüyorum yüzüme cok geriliyo ve birazcık dökülmeler acıyo diye yanlışmı yapıorum acaba

kızlar hani hepimiz sivilceyle birlikte lekelerden muzdaribiz ya, leke çözümümüz için tedavinin bitmesini bekliyoruz. Lekeler için doğal yöntemler var, maskeler, bunlar hakkında ne düşünüyosunuz. Bilmiyorum faydalı oluyorlar mı da ben kimsayal peelinge sıcak bakmıyorum pek. tedavi sürecimiz boyunca aynı zamanda cildi daha çok kurutmicak tarzda leke maskeleri yapsak daha ii olmaz mı. kuaförüm hafta sonunda bana maske tarifi verecek, ben denicem:emir_bebek:, siz ne düşünüyosunuz bu konuda[

Canım kaçıncı ayındasın bilmiyorum ama maske işlerine falan girme derim zaten derin inceliyor.Ben bitirdim 20 gün oldu yaklaşık daha 1.5 ay daha beklemeyi düşünüyorum lekeler için zaten hergeçen gün hızla iyleşiyorlar baya bi silikleştiler.Sadece sabret :)

canım dediğin nemlendirici sadece roaccutane tedavisi sırasında kullanılıyormuş sen bitirdin bi zararı olmasın?

leyla kremi sürdükten 10-15 dk sonra nemli görünüm gidiyo daha mat oluyo. Benim yüzüm normaldede çok hassas güneş koruyucu sürdüğüm zaman kıpkırmızı olurum yüzüm yanar. Ama solecrinde böle bişi olmadı. O kadar yoğun diil normal nemlendirici gibi. Zaten yağsız bi krem ne kadar yağlı bırakabilirki :)

Bu arada 6. aya girdim çok şükür bitiooo :P

yok canım onu kullanmıyorum. aslında açık yazmamışım ben:1rolleyes: temizleme jeli, toniği ve başka bir nemlendiricisini kullanıyorum şimdi... hadi baklım 6. ayda çabucak bitecektirhihoyyyt

lotf 5 ayı devirmişsin ya daha ne kaydirigubbakcemile5 darısı bize yaa, bende hiç zaman geçmicek sanıyorum bazen. ben öyle geçmiş yazıların hepsini takip edemedim ne durumdasın şimdi. geçtimi sivilcelerin, doktorun ne diyor, ha bir kıdemli bir roacutan cı olarak sana sosyal hayatını nasıl etkilediğini sormak istiyorum. ben yemek yedikten sonra ağız kenarım ve dudaklarım çok berbat oluyor karşımdakinden utanıyorum :çok üzgünüm: bu durum düzelmezse iyice yalnız kalcam, herşeyden çekiyorum kendimi

lotf 5 ayı devirmişsin ya daha ne kaydirigubbakcemile5 darısı bize yaa, bende hiç zaman geçmicek sanıyorum bazen. ben öyle geçmiş yazıların hepsini takip edemedim ne durumdasın şimdi. geçtimi sivilcelerin, doktorun ne diyor, ha bir kıdemli bir roacutan cı olarak sana sosyal hayatını nasıl etkilediğini sormak istiyorum. ben yemek yedikten sonra ağız kenarım ve dudaklarım çok berbat oluyor karşımdakinden utanıyorum :çok üzgünüm: bu durum düzelmezse iyice yalnız kalcam, herşeyden çekiyorum kendimi

bi yanlış anlaşılma oldu sanırım canım:uhm: 6. aya giren lizim, ben tedaviyi bitireli tam 1,5 ay oldu. ben kendimden bahsedeyim biraz sana. ilacı kullanırken bende çok sivilce çıktı, hayatımda toplasam bu kadar sivilceli olmamışımdır. bu dönemde gerçekten mutsuz oldum, dışarı çıkmak istemedim, okula bile zor gittim. ama varya hiç üzülmeye değmezmiş. niye çekiniyoruz, niye utanıyoruz ki... eski benle, şimdiki ben hala aynıyım. insanlar beni yüzüme, orama burama bakarak değerlendireceklerse uzak olsunlar zaten bendenkötükedihüso. o yüzden hiç utanma, hiçbir şeyden çekinme. sana destek olan insanların yanında ol. kendine de eziyet etme derim.

biraz da tedavi sonrasından bahsedeyim. sivilce çıkmıyor artık ama dediğim gibi roaccutane kullandığım zamanlarda çıkan sivilcelerin lekeleri var. bir de ben yüzümle fazla oynadım sanırım o zamanlar. lekeler ilk günki gibi değil yalnız gittikçe açılıyor renkleri.

Son düzenleme:
Back
X