Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
LOTF tşk ederim cvp için a.s. ben 23. günümdeyim,şimdiye kadar birkaç küçük sivilce ve adet dönemime yaklaştığım için sanırım 1 büyük sivilce çıktı. Şöyle diyim sana yüzümde kesinlikle eskisi gibi sivilce çıkmıyor ilaca başladığımdan beri bu da beni mutlu ediyor, umarım kusma dönemini yaşamam, ama işte kuruluk da kötü, kepek problemi olanların nasıl arkasında pul pul kepekleri görünür benimde ön taraf öyle kaydirigubbakcemile3 gülemiyorumda dudağımı büze büze gülüyorum oysaki benim gülüşüm julıa roberts gibiydi benneyaptımki

kızlar bugün cok kötü bisey oldu.:çok üzgünüm:.kafamı kaldıramadım yataktan. sınava gitmem gerekiyodu. zorla gittim kahvaltı falan yaptım ama basım bi agır grlio gözlerim kayıyo falan.. arkadaslarım ilaçtan oluyo diye kızdılar.. şimdide yattıgım yerden yazıyorum.. kafam acayip oldu.. halim yok hiç ya...sizdede oluyomu bunlar.. bide dün de bçyleydim ama ama hali vardı. braz..:a015:

evet banada oluyo bütün gün uyuyasim geliyor evde oldugum icinde ister istemez siziyorum
ayrica ayak bileklerimde agri var ve kulaklarim cok cinliyo
mirmirmirmir

evet banada oluyo bütün gün uyuyasim geliyor evde oldugum icinde ister istemez siziyorum
ayrica ayak bileklerimde agri var ve kulaklarim cok cinliyo
mirmirmirmir

canım senin ne kadar oldu kullanalı.. benim daha 7.gün ama kafam gövdeme agır gelio şimdiden (( kaydirigubbakcemile ))
böyle giderse bırakmayı düşünebilirim.. cok feci oluyorum cunku.. gecici bir durum olsa keşke...:Saruboceq:

ay kızlar şööle bi okudum da amma yan etki yapıyor size bu ilaç :uhm:
ben 5.ayımdayım kuruluk dışında hiç bişi olmadı yahu bende mi var gariplik yoksam :uhm:

nemlendirici olarak benden de bi tavsiye yüzüm için pikenz'in pure&balance (matting day lotion) kullanıyorum, dudak kuruluğuna bepanthene ve dengi olanlardan iyisi yok. bu arada bepanthenenin krem değil merhemi daha etkili yerimseniben

kızlar benimde stresten sivilcelerim çıktı ama sadece yanağımın sağ tarafında ve çenemde

bana önce azitro sonada tetrodox verdi

ama herkes bu ilaç için iyi diyo bana neden ruancutan vermedi ki bende ondan istiyorum madem kesin çözüm bu :uhm:

kızlar benimde stresten sivilcelerim çıktı ama sadece yanağımın sağ tarafında ve çenemde

ama herkes bu ilaç için iyi diyo bana neden ruancutan vermedi ki bende ondan istiyorum madem kesin çözüm bu :uhm:

canım yanlış bilgi olmasın ama bu ilaç bi iki sivilce çıkınca verilmiyor. mesela ergenlikten gelen uzuun silvilceli dönemler yaşayan ve hala devam eden ya da yüzünde izleri olanlara veriyorlar. ağır bi ilaç olduğunda ağır bi durum olmadığı sürece başlatmazlar diye sanıyorum senin de öyle mi ki:uhm:

süreklilik göstermeyen sivilceler oldugundan dolayı.. stresten adet döneminden sıcaktan nemden vs.. nedenlerden cıkanlar süreklilik göstermez dönemseldir. tetradox en sık ve yaygın olarak verilenidir akne tedavilerinde.. zaten 6 aylık 1 yıllık kullanman gerekmez eger normalde cok agır aknelerin yok ve sadece stresten cıkmıssa.. tetrado ve benzeri tedavi şekilleri fayde etmezse son care olarak basvurulan bir tedavi sekli roaccutane ve zoretanin..

yok benim cildimde son 4 aydır problem var

4 ay kısa bi süre roaccutane baslatmak için cok az hemde bide akne tipin nasıl cokmu iltihaplı cokmu derin agrılımı sana zarar verecek boyuttamı bunları göz önünde bulundurmustur doktor.. beni yüzümde cok olmamasına ragmen 8 senedir agrılı ve derinden bas göstermeyenlerle ugrasıyorum.. ve anca daha yeni yazdılar.. butun tedavileri denedim..

canım senin ne kadar oldu kullanalı.. benim daha 7.gün ama kafam gövdeme agır gelio şimdiden (( kaydirigubbakcemile ))
böyle giderse bırakmayı düşünebilirim.. cok feci oluyorum cunku.. gecici bir durum olsa keşke...:Saruboceq:

benim 3 ay bitti bugün
sakin birakmayi düsünme tedavi boyunca sabretmeliyiz bence nasilsa tedavi bitince bu sikayetlerimiz kalmicak :)

benim 3 ay bitti bugün
sakin birakmayi düsünme tedavi boyunca sabretmeliyiz bence nasilsa tedavi bitince bu sikayetlerimiz kalmicak :)

aslına bırakmak istemiyorum. bugün yüzme baktımufak tefek bikaç leke hariç ve kabuklaşmıs soyulmakta olan akne hariç hiç bişey yok.. aksama foto eklicem sizlerde görün diye =)

ama yarın ve sonrasında 3 tane önemli sınavım var bugün içmcem.. yarınki sınavdan kalırsam sonra zor gecerim.. digeride öyle.. içmesem bişey olur mu??

SeksiSinek ben ilk ayda 3 gün ara vermiştim bi sorun olmadı

kızlar benim 4. ayım bitiyo. ama göz altlarımda fln kırışıklıklar oluşmaya başladı.ilaçtan olduğunu düşünüyorum önce yoktu çünkü.cildi kuruttuğu için oluyo sanırım. sizde de oluyo mu böyle.ne yapmak lazım.göz kremi mi sürsem ??

kızlar gelecek hafta kontrolüme gidiorum :( ama bnm yüzüm çook kötü bidurumda..çoook..yanaklarımda aşırı derecede kırmızı ve yoğun putur putur var.. :( moralim çok bozuk kızlar ya!!dayanamıorum artık bir an önce bitsin istiorum..eskisi gibi güzel olmak isitorum.ınsanlardan kaçıorum inanmassınız,yüzümü görmesinler die okula bile gitmek istemiorum.kendimi virüs gibi hissediorum..oof nie bu bnm başıma geldi diorum ya..hiçbişey istediğim gibi olmuor,nie hayal ettiğim gibi bir genç kız deilimki..Ya önceden hatırlıorumm bn kuzenimden çok çok güzeldim(biraz çocukca oldu ama :D )ama bu sivilcelerle hiçde güzel deilim kız bnden daha da güzel oldu yaa..hatta hoşlandığım(önceden bnden oda hoşlanıodu tabi)çocuğu elimden aldı düşünebiliomusunuz? :( artık kimse bnmle ilgilnemio bile,bu yüzle kim ilgilenirki zaten.AMA ÇOK GÜZEL OLCAM BıLıORUM BUNUUU..
arkadaşlarım..bnm gözlerim çok yanıo ve kaşınıo dudaklar çatlak,yüz bildiiniz gibi..böyleyim ben
Bide tedaviyi bitiren arkadaşlardan birşey isticem arkadaşlar lütfen önceki ve sonraki halinizin resimlerini paylaşırmısınız..buna gerçekten ihtiyacımız var..
herkese sivilcesiz günler dileriiim....

SeksiSinek ben ilk ayda 3 gün ara vermiştim bi sorun olmadı
saol canım bilgin için bende bi iki gün ara vericem mecburen...

kızlar gelecek hafta kontrolüme gidiorum :( ama bnm yüzüm çook kötü bidurumda..çoook..yanaklarımda aşırı derecede kırmızı ve yoğun putur putur var.. :( moralim çok bozuk kızlar ya!!dayanamıorum artık bir an önce bitsin istiorum..eskisi gibi güzel olmak isitorum.İnsanlardan kaçıorum inanmassınız,yüzümü görmesinler die okula bile gitmek istemiorum.kendimi virüs gibi hissediorum..oof nie bu bnm başıma geldi diorum ya..hiçbişey istediğim gibi olmuor,nie hayal ettiğim gibi bir genç kız deilimki..Ya önceden hatırlıorumm bn kuzenimden çok çok güzeldim(biraz çocukca oldu ama :D )ama bu sivilcelerle hiçde güzel deilim kız bnden daha da güzel oldu yaa..hatta hoşlandığım(önceden bnden oda hoşlanıodu tabi)çocuğu elimden aldı düşünebiliomusunuz? :( artık kimse bnmle ilgilnemio bile,bu yüzle kim ilgilenirki zaten.AMA ÇOK GÜZEL OLCAM BİLİORUM BUNUUU..
arkadaşlarım..bnm gözlerim çok yanıo ve kaşınıo dudaklar çatlak,yüz bildiiniz gibi..böyleyim ben
Bide tedaviyi bitiren arkadaşlardan birşey isticem arkadaşlar lütfen önceki ve sonraki halinizin resimlerini paylaşırmısınız..buna gerçekten ihtiyacımız var..

canım ya kıyamam sana.. sen bunları düşünme bi zaman sonra herkes sana imrenerek bakacak onu düşün... sakın pes etme böyle dert ettikcede cogalır.. sakin ol olurmu... olumlu düşünki iyi olsun hersey...bak sana bi kaö örnek iternette buldum..
1276972334_small.jpg

roaccutane-accutane-tratamiento-contra-el-acne-informacion.jpg

kızlar gelecek hafta kontrolüme gidiorum :( ama bnm yüzüm çook kötü bidurumda..çoook..yanaklarımda aşırı derecede kırmızı ve yoğun putur putur var.. :( moralim çok bozuk kızlar ya!!dayanamıorum artık bir an önce bitsin istiorum..eskisi gibi güzel olmak isitorum.ınsanlardan kaçıorum inanmassınız,yüzümü görmesinler die okula bile gitmek istemiorum.kendimi virüs gibi hissediorum..oof nie bu bnm başıma geldi diorum ya..hiçbişey istediğim gibi olmuor,nie hayal ettiğim gibi bir genç kız deilimki..Ya önceden hatırlıorumm bn kuzenimden çok çok güzeldim(biraz çocukca oldu ama :D )ama bu sivilcelerle hiçde güzel deilim kız bnden daha da güzel oldu yaa..hatta hoşlandığım(önceden bnden oda hoşlanıodu tabi)çocuğu elimden aldı düşünebiliomusunuz? :( artık kimse bnmle ilgilnemio bile,bu yüzle kim ilgilenirki zaten.AMA ÇOK GÜZEL OLCAM BıLıORUM BUNUUU..

canım ben daha bitirmedim ama 5. ayımdayım ve 6. ay sonunda bitiyor tedavim.
kendi resimlerimi ekliyorum yerimseniben
(eski halim olan resim uzaktandı, malum resim çekilmek istemiyordum o zaman. kırptım o yüzden tam belli olmuyor ama anlaşılır yine de)

ayyyy bebek gibi olmussun meltemre :nazar:
darisi basimiza insallah :Saruboceq:
benim 3. ay bitti ama hala cikmaya devam ediyor cok sinirleniyorum özellikle sag tarafim cok kötü :çok üzgünüm:

Back
X