Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
SeksiSinek canım keşke benim yüzümde sadece alınca kızarsa normalde patlıcan gibi dolaşıyorum ben sırnaşık şey
5. ayımda iple aldıgımda pütür pütür olup kızarmıştı pantenol sürdüm sürekli iki gün sonra geçti..
Bu arada herkes resim eklemiş bende ekleyim bari sırnaşık şey
son 25 günüm :lepi:
ekle canım eklede bi görelim ya... merak ettim valla...

adszzi.jpg

buda benden az önce çektim sırnaşık şey
yüzüm normalde daha kırmızı burda ışık vurmuş tam rengim belli değil
ama lekelerim belli senağlama

Ay super olmus cildin ya oyle lekeye can kurban ben yuzume fondoten surmeden cikamiyorum cok dehset, hemde simdi kocman bir yara var gecen yolmustum igrenc oldu resmen sinirden agliyorum su an...

Yuzunun eski fotosu varmi cnm?

adszzi.jpg

buda benden az önce çektim sırnaşık şey
yüzüm normalde daha kırmızı burda ışık vurmuş tam rengim belli değil
ama lekelerim belli senağlama

canım lekeleri dert etme, tedavin bitince, bilinçli doğal bakımlarla, lekerden eser kalmaz emin ol!! =))

çok güzel olmuş cildin canım tebrik ederim...kaydirigubbakcemile5
kaç ay kullandın acaba ?

lizim harika olmussun darisi basimiza insallah
kizlar bu arada bende her ay kan verdigim gün cekiyorum resmimi
tedavi bitince hepsini siralicam burda :)
insallah banada vayyy bee neymis ne olmus yüzün bebek gibi olmussun harikasin derler kaydirigubbakcemile3

yüz kısmından mı bahsediyosun genel meseleler mi.. valla suan tek sorunlu hassas yerim yüzüm.. kas bıyık aldırmaya korkuyorum.. elimi degdirdigim anda zar gibi soyuluyo cildim.... memnunum soyulmasından cilt kendini yeniliyo.. hatta nemsiz kalmaması için sürekli kremliyorum ama soyuluyo işte... o nedenle bilmiyorum ne yapacagımı.. bende kara kara düşünmüyo degilim..mirmirmirmir

canım yüz kısmını geçtim hadi bi süreliğine idare ettik diyelim...gerçi bıyık kısmını iple hallediyorum ama...yaz kaldi kısa kolu giycez etek giycez...bacak ve koltuk altı önemli bir sorun bnm için yaa...gerçi geçen ağdacıdaki kadın denemek için çok küçük bir bölgeyi aldı bacak kısmında...bişey de olmadı hakikaten..
ama yinede güvenemiyorum...içime sinmiyor
bu konuda bi yorumu olan yokmu arkadaşlar yaa
birde güneş kremini görünen tüm yerlerinizemi sürüyorsunuz
eller,kollar?:uhm::uhm:

kızlar birde benim doktorum kilo başına 1500miligram diyor
yani 60 kiloyum 9000 mg da bitircek...yaklaşık 9ayı bulcak gibi görünüyor..
ben nasıl dayanıcam okadar bilemiyorum...

Gurbetcikiz ben bakkala pudrasız gittiğimi hatırlamam o kadar kötü bi görüntü vardı. Çook aşırı bi sivilce sorunum yoktu ama lekeler ve olan küçük küçük sivilceler çok iğrenç bi görüntü yapıyodu. 1 buçuk aydan sonra sivilceler geçti lekeler de yavaş yavaş silikleşti. Ama normal süreç 4. aydan sonra iyileşmeye başlıyomuş genelinde böyle. Darısı başına canım hiç sabırsızlanma farkında olmadan bakmışsın yüzünde hiçbişey kalmamış.

nisan 6. ayımdayım canım toplam 5 ay 5 gün kullandım. Bu aydan sonra tedavim bitiyo. Doktor ekim gibi leke tedavisine başlarız dedi ama ben dediğin gibi bitkisel halletmeyi düşünüyorum.

görkemcim tşk edrm inşallah lekeler dahil pürüzsüz bi cildimiz olucak hepimizin :)

canım yüz kısmını geçtim hadi bi süreliğine idare ettik diyelim...gerçi bıyık kısmını iple hallediyorum ama...yaz kaldi kısa kolu giycez etek giycez...bacak ve koltuk altı önemli bir sorun bnm için yaa...gerçi geçen ağdacıdaki kadın denemek için çok küçük bir bölgeyi aldı bacak kısmında...bişey de olmadı hakikaten..
ama yinede güvenemiyorum...içime sinmiyor
bu konuda bi yorumu olan yokmu arkadaşlar yaa
birde güneş kremini görünen tüm yerlerinizemi sürüyorsunuz
eller,kollar?:uhm::uhm:

canım ben bu aralar fazla güneşte kaldım ama yüzüm vücuduma göre daha beyaz güneş koruyucu kullandıgım için. Bide açıkta kalan ellerim var. Bilekten itibaren koyulaştı rengi senağlama hiç düşünmemiştim elime koruyucu sürmeyi sen söyleyince düştü jeton kafamçokkarıştı kısa kollu giymeye başladıgında kollarını da ihmal etme canım hemen kararır yoksa

Lizim ben korkuyorum cunku simdi tedavi suresinde bile fondoten kullaniyorum tamam iyi fondoten kapatmiyor tikamiyor cildimi ama yinede.. Sen kullandinmi tedavi esnasinda yuzune bisey?

O kadar fenaki bisey surmeden asla cikamam, izler kipkirmizi cok yogun, tek alnim ve burnum guzel beyaz

Bende kullandım canım ama fondoten değil pudra. Doktorum özellikle yüzüne bişi sürme dedi ama sürülmeden çıkılcak gibide olmuyoki. Fondoten değilde pudra kullanmayı dene. Yani yüzünü pürüzsüz yapmaya çalışma biraz belli olsun lekelerin. Hem kalıp gibi bi yüzdense daha doğal duruyo canım. Özel günler dışında bence pudra kullan derim.

Ama pudra yuzumu putur putur yapio daha kotu goruntu ortaya cikiyor, cunku cildim zaten kuru oldugu icin pul pul dokuluo. Yani pudra berbat gosterir cildimi ? sende oyle olmuomuydu?

akşamdan yüzüme nemlendirici sürüp yatıyorum. Ertesi gün yüzümü yıkayıp güneş koruyucu sürüyorum. 10 dk bekledikten sonra pudrayı sürüyorum. Hiç pütürlük pul pulluk olmuyo. Ama nemlendirici kullanmadıgım zaman biraz pürüzlü duruyo. ki bi ay öncesine kadar sadece güneş koruyucu kullanıyodum nemlendirici de sürmüyodum yüzüme.

Yagsiz gunes korucusu ariyorum bulamiyorum, sen hangisini kullaniyorsun>?

Lizimmmmm çok güzel olmuş yüzün tatlımŞeniz bence söylediğin kadar leke problemin de yok

ben roakutanı ilk lise 2de kullandım. her ay tahliller vs. ama normal çıkıyordu değerlerim. bana bu ilacı doç.dr. barış dervent yazmıştı. sonra ilaç aylar sonra bitti gerçekten herkes cildime hayrandı. üniv.1de tekrar başladı benim sivilceler büyük büyük çıkıyo ve iz bırakıyordu. tekrar dr'a gittim yine barış dervent'e. bazı hastalarda 2.dozu veriyoruz dedi, ben 2.doza başladım. yine aylarca kullandım, yine cildim güzelleşti fln. sonra üniv.3te tekrar çıkmaya başladı, bu sefer bi hastaneye gittim, ordaki dr roakutan 3.dozu yazdı, onu da aylarca kullandım bitti gerçi en son dozda kolesterolüm üst sınırda çıkmaya başlamıştı ama karaciğerde fln sorun yoktu. şimdi üniv.bitiyor ve benim sivilceler yine çıkıyor yani hem parama hem sağlığıma hem cildime hem her ay koşuşturmalarıma yazık oldu ne değişti cildimde hiçbir şey şimdiki aklım olsa başlamazdım, ayrıca kimse bana ağda yapılmayacağını söylemediğinden ben ağda yapmaya devam ettim ve bacaklarımda geçmeyen izler, follikülit var, sürekli oluyor. ben şimdi yüzüm için md formulations'ın 1-2 ürününü kullanıyorum ki iyi geleceğine de pek inanmıyorum o ayrı. ayrıca lavanta kürünü uygulayacağım belki şifa olur diye. Allah aşkına ne diyorsunuz benim durumuma?? senağlama

NOT: bütün sayfaları ve msjları okuyamadım çok fazla var, kusura bakmayın benim gibi bir kaç doz kullanan var mı bilmiyorum, sadece hikayemi anlatmak istedim..

ah canım üzüldüm, niye böyle olduysa, stres ve cilde gösterdiğin özen de önemli, bunlar etken olabilirmi acaba. benim bildiğim 2. roac. tedavisi yapılıyor ama 3. yü hiç duymadım. zaten 2. tedaviyi olup birdaha sivilcesi çıkanı da hiç duymadım (forumu baştan itibaren okuyorum) belki bu durum başka bişeyden kaynaklanıyordur, gerekli tüm tathliller yapılmışmıydı

Lizimmmmm çok güzel olmuş yüzün tatlımŞeniz bence söylediğin kadar leke problemin de yok

canım o kadar fazla yok ama şuan yüzüm kızarık oldugu için aynaya baktıgımda çokta mutlu olamıyorum :1no2: inş ilaç bitiminde normal rengime dönerim. Tşk edrm bu arada iiki koymuşum foto moral oldu biraz lülülülülülü
canım sende koysana yüzünün yakından resmini seni de çok merak ediyorum

Kizlaar morelinize ihtiyacim var, o yarayi iyice destim ( cok pismanim ) simdi kan toplanmis gibi karardi ve kanlaniyor, uzerine kapatici sursem bile kabuklandi sisti orasi cok igrenc bir goruntu azcik fondoten surdum rengi belli olmasin diye ama siskinligi ve kanlanma yinede belli oluyor, azcik derimden kopardim galiba of su an isteyim ama aglama noktasina geldim aynaya baktikca, ufacik bisey ama yanagimda cok belirgin,

Bu yara ne zaman eski haline gelir, orda ne zaman yine cilt oluscak offf essek kafam!
senağlama

Back
X