Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı vivatinell acnecinamide kullanan var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaslar sivilcelerimden kalma hafif cukurcuklarım var ayrıca sivilcelerimde var ve biraz hassas bir cilde sahibim =) ürünü cok merak ettim ya temizleme jeli ve nemlendiricisi dısında tavsiye edebileceginiz birsey var mı :S

merhaba arkadaşlar.bende 3gündür acnecinamide yıkama jelini kullanıyorum.bugünde pha 10 jelini aldım.umarım iyi gelir.kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum.bende etkisini görünce muhakkak yazıcam

Ben makyaj temizleme için la roche kullanıyorum doktor söyledi kullanmamı.Memmunumda,gayet iyi.Fakat benim doğum kontrol iğnesinden dolayı cildimde sorunlar oluşmuştu.her iğneden sonra özellikle yanak ve çenemde 1-2 tane kocaman sivilce çıkıyordu ve mutlakada izi kalıyordu.İğneyi bıraktım.şimdi yasmini kullanmaya başladım.Şimdilik o koca sivilcelerden çıkmadı bakalım:)Ama şuan asıl sorunum şu ozaman çıkan sivilcelerden dolayı yanağımda sivilce izleri kaldı kızarık duruyo tabi güneşle beraber bu kızarıklar dahada belirgin oluyor.
Bi güzellik uzmanı haftada 2 kez kil maskesi yap,peeling yap bide güneş kremi kullan geçicektir zamanla dedi.
Peeling için hangi ürünü önerirsiniz.Bu arada vivatinel acnemide scrup var peeling yapıyor jel içince minik tanecikler var .Onu kullanıyorum.Ama daha iyi bi peeling ürünü önerirseniz onu deneyeyim.Bu arada bu vivatinel peeling siyah noktaları çok iyi temizliyor hemen kısa bi not olarak söyliyim:)
Bide iyibir güneş kremi önerirseniz sevinirim.(tanıdık eczacı bayan la roche tavsiye etti )

uzun zamandır kullanıyorum ben de.. eve geldikten sonra makyajlı yüzümü de yıkıyorum bu jelle yüzüm iyice temizlenmiş oluyo sivilce izlerimde baya azaldı yerimseniben

Arkadaşlar merhaba,
benim cildim aniden bozuldu sebebini hiç bilemiyorum :/ tuhaf kırmızı sivilceler çıkmaya başladı ve iyileşmediler. doktora gitttim. eritretin ve azelderm verdi. eritretin - gece, azelderm - gündüz. pek fayda göremedim... bu acnecinamide işe yarar mı acaba :S bir de kan testi ultrason istemişti doktor ama bir sorun yokmuş... ne yapacağımı şaşırdım ya mahvoldum cildim :(

güneş kremini sadece denizde değil,her zaman kullanmanı tavsiye ederim,güneş lekesi bir kez oluştu mu,tamamen kurtulmak mümkün olmuyor ne yazık ki...

merhaba kızlar, ben de bu ürünü 2 gün önce tesadüfen eczanede gördüm. eczacı kendi cildindeki sivilce ve siyah noktalardan da bu temizleme mendilleri sayesinde kurtulduğunu söyledi. adet olarakta satıyorlarmış, denemek için 2 adet mendili aldım. 2 gün yatmadan önce kullandım. şimdilik bi fark yok, ama bu gün 1 kutu temizleme mendilini ve yüz temizleme jelini alıp kullanmaya başlayacağım. nette ufak bir araştırma yaptım, kullananların hepsi çok memnun.
umarım aynı memnuniyeti ben de yaşarım:)

Arkadaşlar dikkat edin. Acnecınamıde gerçekten de çok etkili bir ilaç ama kullanırken dikkat etmeniz gerek!

Ben de yeni kullanmaya başladım ancak sanırım mendili her gün kullanan arkadaşlar varmış. Eczacı tanıdığımdı her gün kullanma sakın satmak için öyle diyebiliyorlar ama haftada 2 defa kullan dedi. Cildi yakıcı bir madde varmış zaten sivilceyi kurutan da oymuş. Hani kullandığımızda hafif bir yanma oluyor ama geçiyor ya, işte o her gün her gün kullanıldığında hasar bırakıyormuş.

Siz bilirsiniz ama bana mantıklı samimi geldi. Haftada 2 olmadı 3 derim ben.

ben mi bu markayı bi de acnevit i merak ediyodum acnevit eczanelerde oluyo mu bilmiyorum ama acnecinamide in eczanelerde olması hoşuma gitti zorda kalırsam netten alıp deneyecektim ben de

ben mi bu markayı bi de acnevit i merak ediyodum acnevit eczanelerde oluyo mu bilmiyorum ama acnecinamide in eczanelerde olması hoşuma gitti zorda kalırsam netten alıp deneyecektim ben de

aknevit hiç bir işe yaramıyor,altı ay düzenli kulanmıştım.ne sivilce ne izleri hiçbir etkisi olmadı.boşuna paranızı çöpe atmayın!!

bende aylarca kullandım sadece kurutmadan temizlio sivilce siyah beyaz nokta falan hiçbir etkisi yok bencede çok inanmayın bunlara sivilce vucudun yaptığı bişey bunu içten tedavi etmek en mantıklısı ama bu aşırısı için geçerli tabi.. bunlar sadece dıltan yardımcı ürünler..

Back
X