benim cildim çok fena bir biçimde alerjik, öyle böyle değil gölgede bile kabarıyor her yerim. Bu yaz birden bire 2 saatlik bir vapur yolcuğu ile adaya gitme sansi yakalayinca hemen tamam dedim. Yanımdaki arkadasimdan gunes kremini aldim hic bakmadan. Neyse yolculuga ciktim, bir de ne goreyim, oglen 12.00'de içeride oturacak yer yok, dışarda üstelik guneste, üstelik de rüzgarda oturmak zorundaydım!! Kesin mahfolucam dedim ama genede kremi sürdüm, koruma faktörüne baktım eyvah dedim çok düşük. sonucta ne oldu biliyor musunuz hiçbir şey!! Cildim kızarmadı bile, inanamadım!! O ana kadar kremin markasina dikkat bile etmemiştim, hemen baktım sizin şu begenmediginiz vivatinell!! Görünüşe aldanmamak gerek, denemek gerek bence...
Sonra gecenlerde gazetede sivilce mendili diye bir sey gordum, baktim eczanede var. Alıp denedim, e o da çok işe yaradı.. üstelik bir dolu kreme ve iaca bugune kadar bir servet yatırıp bir sonuc alamamıştım. Sadece mendilini almamda zaten işe yaramaz belki diye düşünmemdendi. Sonra gidip diğer ürünleri de almaya karar verdim. Nedeni de daha ertesi gün cilt rengimin değişmesi, herkesin cildine ne yaptırdın diye sormaya başlaması...İşe yarayan ürüne biraz fazla vermekte sorun yok, işe yaramayanlara servet yatırıyoruz, bu ucuz ama işe yaramadı,, olmadı diğerini dene diye diye...Bence bu kadar fark olsunda yarasin..Kafanızı daha çok şişirmeyeyim:):)