Sivilceli Ciltler Sivilcelere ve yara lekelerine doum lekelerine mucize maske!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

minnak

ailemiz büyüyor
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
1.062
1.023
333
35
kızlar bu maske süper bir maske üstelik çokta kolay.
malzemeler:
çörek otu
bal (tercihen çam balı,esmer bal)
hazırlanışı:
çörek otunu havanda ya da robotta iyice un haline getirin daha sonra da içerisine merhem kıvamına gelinceye kadar bal ekleyin.daha sonra bu karışımı küçük bir kutuda saklayın.

yapabiliyorsanız bunu günde iki defa yapın ve en az yarım 15-20 dakika bekletin.
Ben sıkılana kadar bekletiyordum. yaraları iyileştiriyor ve lekeleri inanılmaz bir hızla geçiriyor.cildi de yumuşatıyor.

uyarı:
yüzünüz çok tüylüyse tüylü yerlere fazla sürmeyin.

sen ne kadar kullandın canım sivilceler iltihaplı mıydı
etkisini geçirme süresini merak ettim

çörek otunun sivilcelere iyi geldiğini çok önceleri bende duymuştum ama hiç uygulamadım deneyenler olursa burdan paylaşalım arkadaşlarbenneyaptımki

bir günde bile etkisini hissedebilirsiniz.bu maske özellikle lekeler için.ben bir ay kullandım şu an ihtiyacım yok aknelerim sanırım iltihaplıydı.çok fazlaydı yüzüm kornişona dönmüştü adeta

çörekotu cildi kızartıyomu peki.......arkadaşım için kullanacaz....yüzünün her tarafı leke....kıpkırmızı heryeri.......

normal bal da olur ama çam balı daha iyi yüzde tüylenme yapabilir sonuçta bal...kızarıklık yapmıyor.bende tüylenme yapmadı sizde yapar mı bilmem.

saol canım ya bunu uygulıycamda :S balı temizlemesi biraz zor değilmi ? nasıl çıkıcam o yapış yapış

Bende denemeyi düşünüyorum,
Bu ara cildim çok yıprandı.
Çocukluğumdan kalma yara izleri de var.
Umarım işe yarıyordur.

Cörek otunun her derde deva oldugunu duymustum da,
su tüylenme isi kafami karistirdi dogrusuCADIARZU

ya bu çam balı çeker tüyleri insanın yüzünde gözükmeyen beyeazz küçücük tüyler vardıronları çeke çeke sertleştirmeyeq

su ile çözündüğü için sorun olacağını düşünmüyorum.

balı yüzünden ağda gibi çekip atmıosunki.zaten bala su değdimi eriyip gider yani dert etmeyin yıkamayı çıkarmayı.yeterki faydası olsun.bal suya hiç dayanamaz hemen erir
.

aynen katılıyorum. ne zaman sivilceler azmaya başlasa ben bu maskeyi tek geçerim

Bende o kadar çok ürün kullandım ama bir türlü bazıları geçmedi ,inşallah bunu'da bir deneyip paylaşayım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…