- 19 Temmuz 2013
- 304
- 38
- 98
- Konu Sahibi peaceintheworld
-
Kaç yasindasin? Birde hiç hormonlarna baktirdn mi? Bunları cevapla ona göre bişeyler söyleyeceğimHerkese hayırlı akşamlar benim sıkıntım her genç kızın sıkıntısı olan sivilceler. Cildimde çok oynuyorum sırtım suratım sivilceden koyu koyu lekelerden gözükmüyor çene altımda yoktu ağda yaptırdım ondan sonra ordada çıktı bir çok kez doktora gittim ilaçlar haplar verdiler fakat kullanmadım bir kullandım iki kullandım ve bıraktım . En son gittiğim doktor hap tedavisine başlamak gerek dedi istemedim yan etkisi çok dediler kısırlık yaparmış intihar düşünürmüşüm böbrekleri parçalarmış falan filan bende almadım bana krem iltihap kurutucu vs hap verdi . Onların kullanmadım bıraktım bir iki kullanımdan sonra Arkadaşlar ben nabayım şimdi doktora gideyim tedaviye mi başlıyayım yoksa sizlerin bildiği leke giderici sivilce giderici bir şeyler varsa bana yardımcı olurmusunuz hayırlı akşamlar .
Hormomlarina baktirmalisin canim. Bende 21 yasindym ve ayni seyleri yaşıyoruz gibime geldi. Bende hormonal bir bozukluk var o yüzden cok fazlaydı zamaninn da. Son çare bende 2 yil önce falan zoretanin türevi bi ilac kullandm 7 ay tamm bitmeden artik cikmaz diyerekten biraktm ancak eksik doz kullanmisim. Ve hormonlarim yüzünden tekrar cikmaya başladı. Yani anlayacagin hormonlarina bak öyle kullan bu ilacı zira tekrarlaması muhtemel... Ha birde öyle dedikleri kadar da yan etki yapmiyor. Tabi kisiden kisiye degisir... Kuruluk dışında.
Canım onun yapacağı test karaciğer enzimleriyle ilgili bi kan tahlili. Çünkü bu ilaç karaciğerin de problem olan hastalara verilemiyor.zaten sürekli her ay kan tahlili ile bakicaklar. Karaciğer enzmlerin yükselir se derhal ilacı biraktiriyorlar. Doktor oturup sana komple check up yapacak hali yok yaBu hapı verirken doktor zaten test yapmıyor mu
Canım onun yapacağı test karaciğer enzimleriyle ilgili bi kan tahlili. Çünkü bu ilaç karaciğerin de problem olan hastalara verilemiyor.zaten sürekli her ay kan tahlili ile bakicaklar. Karaciğer enzmlerin yükselir se derhal ilacı biraktiriyorlar. Doktor oturup sana komple check up yapacak hali yok ya
hapı verdiKremle çözülecek olsaydı o sivilceler 50 kere geçerdi.
O dediğin hapı ben şu an 3. Kez kullanıyorum, daha intihar etmedim karaciğerimde sağlam.
Ben de ilk çok direndim ilaç sevmiyorum ama 1 yıl sonra bu ilaç vucuttan tamamen atılıyormuş doktor öyle dedi.
Her ay tahlil yapılıyor bi problem olsa zaten bıraktırır.
Ilacın bitmesine 1 ay kaldı şu an yüzümde tek bir sivilce hatta siyah nokta bile yok.
Öncesinde yüzüm hele çenem berbat vaziyetteydi
Size hangi
hapı verdi
Hepsi aynı içerik canım sadece adı değişiyor.
Roaccutane kullandım önceden şmdi de aknetrent kullanıyorum.
Hapı nasıl verdi şimdi başla diye mi?Yazın çok zor olur eylülde başlasaydın.
Sırtıma ve yüzüme baktı hap tedavisi gerekir dedi ben hapın yan etkilerini daha önce duyduğum için istemedim dr. Normal iltihap kurutucu verdi bende onu içmedim .
Canım espri olsun diye dedimÖyle bişey demedim zaten check-up gibi sadece hapı verilirken test yapılıyor diye duydum .
Neden 3.keredir? Mahsuru yoksa sorabilir miyim? Bende kullandim ama kiloma göre dozumu tamamlamadim. 2 yila yakin oldu su an tekrar dolustularKremle çözülecek olsaydı o sivilceler 50 kere geçerdi.
O dediğin hapı ben şu an 3. Kez kullanıyorum, daha intihar etmedim karaciğerimde sağlam.
Ben de ilk çok direndim ilaç sevmiyorum ama 1 yıl sonra bu ilaç vucuttan tamamen atılıyormuş doktor öyle dedi.
Her ay tahlil yapılıyor bi problem olsa zaten bıraktırır.
Ilacın bitmesine 1 ay kaldı şu an yüzümde tek bir sivilce hatta siyah nokta bile yok.
Öncesinde yüzüm hele çenem berbat vaziyetteydi
Neden 3.keredir? Mahsuru yoksa sorabilir miyim? Bende kullandim ama kiloma göre dozumu tamamlamadim. 2 yila yakin oldu su an tekrar dolustularbirde bende hormon bozukluğu var onun da etkisi var ama eksik kullandm diye de olmuş olabilir mi acaba?
Hmmm peki hormonal bi sıkıntın var mıydı?Aynı sebepten.
Ben de dozu sivilceler geçti diye tamamlamadım ikinci de aynı hatayı yapmıştım.
Bir de Egeden Güneydoğu ya geldim hepsi birleşince benim sivilceleri tetikledi bu durum maalesef.Şu an kurtuldum ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?