Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hmm anladım canım ısrarcı gecmeyen sivilceler genelde hormonlarla alakali olabiliyo o yüzden sordum. Ki benim öyle acaba bir daha kullansam mi diye şu an cok kararsızım bilemedim
Bende migren var ve ağır derecede depresyon yapıyor çok fazla yan etkisini görüyorum o yüzden kullanamıyorum. Yoksa bende pcos var zaten kullanmam gerekiyor.
o bildigim hapsa banada vermisti hatta imza atılarak alınıyordu ben almadım tabi internette okuduklarım arasında gozunde kitle olusan cigerleri hastalanan insanlar olmus ne gerek var dedim cildim duzelsin yere baska tarafları tehlikeye atmaya gerek yok..imex sabun var kullanan herkes cok memnun ben bunu denicem
Bende migren var ve ağır derecede depresyon yapıyor çok fazla yan etkisini görüyorum o yüzden kullanamıyorum. Yoksa bende pcos var zaten kullanmam gerekiyor.