Sivilceli Ciltler sivilceli ciltler:sonunda savaşı kazandık!!onlardan kurtulduk

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kolonya82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2007
24
2
86
43
İzmir
arkadaşlar 25 yaşındayım.orta 1 den beri sivilceler yüzümü benden çok kullandılar.16 yaşında 8 ay sivilce tedavisi gördüm.sivilcelerim o zaman gittiler.amaa tedaviyi bırakınca geri döndü esas ev sahipleri yüzüme.belli bir süre sonra eskisi kadar kalmamaya başladı.ama hala devam ediyordu sivilcelerim eskisi kadar olmasada..ama birşey keşfettim.sabahları uyandığımızda yüzümüzü yıkarız yaa..bu yıkama işlemini defne sabunuyla yapın.hafif,rahatlatıcı bir sabun.sivilcelerim gittiler.siyah noktalarımda gitti.yağlı cildimde normalleşti.yağlı cilde özgü büyük gözeneklerde normalleşti.bazen ufacık sivilce baş veriyor ama hemen fıss diye sönüveriyor ben özel birşey yapmadan..arkadaşlar tavsiye ediyorum..kullanın bu muhteşem sabunu.nasılsa birşeylerle temizliyoruz cildimizi.eminim bana dua edeceksiniz

Canım benim cildim karma cildi kurutmuyor degilmi birde bu sabunu aktardanmı aldın?

canımcım bana bunu iskendurunlu bir arkadaşım getirdi.o yörede yapılanlar halis zeytin yağı ve defne yağından yapılıyormuş.burdaki aktarlara güvenemedim açıkçası.ordan özel getirdiler.ama aktardakilerde işe yarar sanırım.ayrıca benimde yanaklarım kuru.yani tam yağlı cilt değil.yanaklarımıda ipek gibi yaptı

tşk ederim canımmm bende en kısa zaman alıp kullanacam bakalım etkisi bende nasıl olacak eger iyi gelirsee sana bollll dua edecem canımmm:))

kuşum neselii valla onda ne reaksiyon gösterir bilemiyorum.ama denemekte fayda var.neleri deniyoruz kurtulmak için.ama sivilce izlerimiden başka bir yöntemle yok etmiştim.yüzüme direk bal sürdüm.yarım saat beklettim.sonra bol buharlı bir banyo yaptım.bunun sonucunda izlerimin kırmızılıkları hafifledi.belli bir süre sonra izlerim kayboldu.zaten o iz olan bölge balı emiyor.faydasını görürsün umarım.bol bol sevgilerimi gönderiyorum

Ben defne sabununu kullandım ama cildimi kuruttu, bıraktım. Balı deneyeceğim sivilce izleri için. Teşekkürler

cide06 kuru yada normal ciltlere nasıl bir tepki verdiğini tam bilemiyorum.benim yanaklarım kuru olmasına rağmen güzel geldi..

gülüm bildiğimiz bal işe yarıyor.sivilceli ciltler iyi bilir böyle çenen sivilcelerden dolayı sakal gibi sert sert olur.o zaman yaptım.işede yaradı

benim de cildim kuru sabun mahveder heralde cildimi tek tük sivilcelerim vardı geçtiler ama kırmızı izler kaldı ya onları nası geç,ircezzzz:çok üzgünüm:

nie sustunuz yoksa işe yaramadı mısenağlama yoğurt maskesi cildimi kuru ciltten yağlıya çevirdi tek tük sivilce çıkardı sıksam da iz kalır kendiliğinden hemen geçerdi ama artık biri bitiyo biri başlıo ve üstelik de iz kalmasının yanısıra çukurcuk kalıo:çok üzgünüm: ona göre ii mi bal maskesi söyleyin de yapıyım bikere bakalım nolcak battı balık yan gider diorm çünkü çenem savaştan çıkmış gazi gibi

sivilcelerle oynaman sonucu kalan izlerden bahsediyosan, eczaneden "eryacne" adlı jeli alabilirsin bende cok işe yaradı.
bu jeli bu forumda okadar cok yazdımki satıyorum filan sancaklarsırnaşık şey
fiyatı 12ytl civarı. aksamları yatarken sürdüm baya işe yaradı:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…