biberiye yağı ile cildini temizle canım
birebirdir
biberiye yağı ile cildini temizle canım
birebirdir
prenses bu öneri siyah nokta içinmi acaba
sivilcelerle oynaman sonucu kalan izlerden bahsediyosan, eczaneden "eryacne" adlı jeli alabilirsin bende cok işe yaradı.
bu jeli bu forumda okadar cok yazdımki satıyorum filan sancaklarsırnaşık şey
fiyatı 12ytl civarı. aksamları yatarken sürdüm baya işe yaradı:dance:
arkadaşlar 25 yaşındayım.orta 1 den beri sivilceler yüzümü benden çok kullandılar.16 yaşında 8 ay sivilce tedavisi gördüm.sivilcelerim o zaman gittiler.amaa tedaviyi bırakınca geri döndü esas ev sahipleri yüzüme.belli bir süre sonra eskisi kadar kalmamaya başladı.ama hala devam ediyordu sivilcelerim eskisi kadar olmasada..ama birşey keşfettim.sabahları uyandığımızda yüzümüzü yıkarız yaa..bu yıkama işlemini defne sabunuyla yapın.hafif,rahatlatıcı bir sabun.sivilcelerim gittiler.siyah noktalarımda gitti.yağlı cildimde normalleşti.yağlı cilde özgü büyük gözeneklerde normalleşti.bazen ufacık sivilce baş veriyor ama hemen fıss diye sönüveriyor ben özel birşey yapmadan..arkadaşlar tavsiye ediyorum..kullanın bu muhteşem sabunu.nasılsa birşeylerle temizliyoruz cildimizi.eminim bana dua edeceksiniz
sivilcelerinin geçmesi güzel bi şey canım.Benim memleketimin sabunuyla geçmiş demek.Ama benim cildim hassas olduğu için o sabunu hiç kullanamıyorum.Annem de öyle.Nerde kullanırsam o bölge egzema oluyo.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Ama herkeste öyle olacak diye bi durum yok.
defne sabunu hâlâ kullanıyorum geçirdigini söyleyemem ama bir zararınıda görmedim izlere çözüm bulunacagını sanmıyorum ne tedaviler denedim izlere bişey olmadı dr gitmenizi ve önerilerini uygulamanızı tavsiye ederim her cilt bir olmuyor birde izler yeniyse kurtulma ihtimaliniz daha yüksekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?