bende yosun sabunu kullanıyordum baya yumuşatıyor cildi. bir de bunu deneyeyim. sagol shekrm opuyorumnanaktan
slm herkese.. yıllardır cildimde sivilce ve hassasiyet sorunuyla yaşıyorum..geçtiğimiz hafta gratisten kokusu çok hoşuma gittiği için la diva markalı bir sabun aldım.açıkçası hiçbir beklentim yoktu 2-3 tl lik bir sabun ne fayda sağlayabilir diye düşünüyordum..ancak eve gelip kullandığımda cildimde inanılmaz bir berraklık ve yumuşaklık hissettim..ayrıca sivilcelerimdeki artış durdu çok şükür..üzerinde anti akne de yazıyormuş zaten yeni farkettim.. sizlerle paylaşmak istedim..sevgiler
merhaba nerde aldın eczanedenmi aldın...
a101lerdede var kızlar bende siyah üzüm çekirdeklisini kullanyorum 3 gündür falan
evet canım onu da görmüştüm rafta..yanlış hatırlamıyorsam o kuru ciltler içindi sanırım CADIARZU
evet canım benim cildim hassas ve kuru hassas ciltler içinde ballısı vardı bende karar veremedim bunu aldım yani sevgilime sen seç dedim bunu seçti:)
ballısımı canım sendeki
hayır canım benimki kayısılı
kayısılı yoktu canım benm aldığım yerde güle güle kullanopuyorumnanaktan
Bahsettiğin sabunun üzerinde Bagno di roma yazıyor mu? yazıyorsa ben görmüştüm ama cildim hassas diye çekinip almamıştım bir sürü ballı meyveli falan çeşidi vardı. A101 de vardı bir ara.
Sivilce derdim yok çok şükür.. Fakat cildim hem kuru hem yağlı bazen pul pul oluyor..
Bu duruma da iyi gelir mi aciba ?
canım cildin kuruysa tavsiye etmem neticede sabun ama benim sana tavsiyem haftada 1 ya da 2 kez cildini temizleyicinle temizleyip ardından cildin ıslakken cildini toz şekerle ovup 1-2 dk bekleyip durulaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?