gosteririm anam sempatiksalakcinni cok ilerleme kaydettm aslnda ya bn gecicene inanyorm kndmi motive edyorm duzenli bakmimi yapyorm. asitli sylerden nfret ederm sigara alkol fln isim olmaz kaydirigubbakcemile2 boool su icmeye basladm kil maskesi yapyorm extra olark su patatesli kurler fln kaydirigubbakcemile3 baya guzel oluyodu.. pudrayla aspirini deniim bde demistim ona da yorum yaparsaaan kankam olrsn olumunekankayizsmile
cnm dyorm ya bn kndmi astim ama cevrem sagolsun bde kuzenlerm gelck yurt dsndan 1 haftaya kdr fondoten kullanmak istemyorm hep brlkte olcaz ama dogal gornmek istyorm. sampuan isini kesnlkle denicem sbh dusundm sabunmu kullansam acep dye kaydirigubbakcemile3 bnde kviircikim ve uzunum :kedi:
tesekkrler bitaneeem :asigim:
canım benim kıyamam sana. ben yıllarca yaşadım senin şuan yaptıklarını. aklına gelebilcek her türlü kür maske vs. hepsini yaptım. ama babamın bi lafı var ki ben bunu o zamanlar anlamamakta ısrar ediyordum. yüzüne dışarıdan yaptığın hiçbir müdehale (doğal yöntem denilen kürler kil maskeleri vs.) tam başarı sağlamaz!!
şimdilerde anlıyorum daha hakikaten doğru söylüyor. ancak içeriden bir müdehaleyle düzeltilebilir o da düzenli beslenme bol sıvı.
dışarıdan da yapabilceğin tek şey alerjik reaksiyonları minimuma indirmek..
bence dediğim gibi kulaktan dolma şeylerin hepsini at kenara. aspirin olayını ben de yaptım ilk zamanlar ooo vaybe oluyorsun ama zaman içerisinde cildin ciddi tahribata sebep oluyor. çünkü aspirin antiseptik bi etki yapıyor bu kesin ama kanı sulandırdığı için zamanla kılcal damlarların derinden gözüküo ki bu sivilceden daha berbat bi görüntü bence.
kil maskesindede tamam iyi hoş. ilk yaptığında fondoten sürmüş gibi matlaşıyo cilt. ama bunu nasıl yapıyor???? cilt yağını kaldırarak!!!! sonra cilt tekrardan yağ bezlerini çalıştırıp daha fazla yağ üretmeye başlıyor deri altında. bunlarda toz veya kimyasallarla karşılaştığında hooopp sana bir sivilce ordusueyvahedigeldismile
şimdiye kadar birçok öneriyi dinledin yaptın... her seferinde kötü biyere çıktın...
şimdi gel benim söylediğimi de dinle. kaybedicek bişeyin yok.. zaten her gün daha da kötüye gidiyordur yüzün...:sinifsinif:
bırak kilmiş maskeymiş patatesmiş soğanmış...kötükedihüso
sadece cildini kimyasaldan koru... çok sıkışırsan "bepantene Plus" en iyi çözüm. onun haricindede hiçbirşey yapma en azından 1 ay. zaten ilk iki haftada görüceksin sonuçları ve kendin kullanmak istemiceksin yüzüne hiçbirşeybuyrunnnnnnnnn