Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sivilceniz için doktora gitmelisiniz !! Hep aynı şeyi söylüyorum biliyorum ama kesin çözüm bu kızlar..Burada rasgele verilen önerilerle anca yüzünüzü yıpratırsınız. (Herkesten bahsetmiyorum tabi, alınmayın :))
Paylaştıklarımızla belki birilerine faydalı olmayı amaçlıyoruz ancak her insanın cildi birbirinden farklı parmak izi gibi bişey bu. Birimize iyi gelen bir formül hepimizde aynı etkiyi gösterecek diye bir şey yok ki zaten göstermiyor da. Faydadan çok zarar veriyor biz farketmeden. Farkında olduğumuz zaman da çoktan iş işten geçmiş oluyor. Önceden yüzüm gerçekten çok güzeldi herkes sorardı arkadaşlarım falan ne kullanıyorsun diye. ( O zamanlar sadece su ile yıkar ve hiçbirşey sürmezdim) Ama buradan duyduklarımı, yok madensuyuymuş, limonmuş, sütmüş yoğurtmuş, sirkeymiş (tereyağı bal bile süren duydum bu forumda ve inanamadım yani) kafamçokkarıştı yiyerek tüketilmesi gereken şeyleri yüzümüze sürüyoruz o an mucize bekliyoruz evet, sanki birden tüm cilt sorunlarımızdan kurtulacakmışız gibi ama melesef şuan çektiğim sorunlar ortaya çıkıyor. BEN BU ŞEKİLDE KONTAKT DERMATİT ( TEMAS EGZAMASI SAHİBİ OLDUM MALESEF Çok çektim kimse çekmesin diye paylaşıyorum.öyle ki yüzüme su deydiremez duruma geldim mafoldumben Başka hiçbir amacım yok ve kozmetik, dermokozmetik hatta doğal olan ürünlerin bile bilinçsizce kullanılmasına karşıyım. Çok geç oldu bunu anlamam belki ama zararın neresinden dönersek kardır öyle değil mi?? Buna inanın yaptığınız hiçbir maske sizi güzellik kraliçesi yapmaz hatta uzun vadede zararlarını görünce inanamazsınız bile Lütfen artık biraz daha dikkatli davranalım inanın birgün bu cilt sorunlarının hepsi geçicek ama bunun için kendimiz birşeyler yapmak yerine doktora giderek tedavi olmak en mantıklı olanı. Sonuçta bizler ne uzmanız ne de bu işin eğitimini aldık yalnızca deneme yanılma yoluyla doğruyu bulmaya çalışıyoruz. Ne yazık ki yanılmalar daha fazla oluyor. Kısa vadede işe yarayan çoğu formülün (ilaçlar da buna dahil) uzun vadede etkileri korkunç olabiliyor. Arkadaşlar ben de konu açtım bunların aynısı orada da yazıyor. Buraya tekrar yazmamın sebebi önceden de söylediğim gibi ben çok çektim ve hala da çekmekteyim arkadaşlar lütfen benim düştüğün hatalara düşmeyinSivilceniz için doktora gitmelisiniz !! Hep aynı şeyi söylüyorum biliyorum ama kesin çözüm bu kızlar..Burada rasgele verilen önerilerle anca yüzünüzü yıpratırsınız. (Herkesten bahsetmiyorum tabi, alınmayın :))