Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Sivilceniz için doktora gitmelisiniz !! Hep aynı şeyi söylüyorum biliyorum ama kesin çözüm bu kızlar..Burada rasgele verilen önerilerle anca yüzünüzü yıpratırsınız. (Herkesten bahsetmiyorum tabi, alınmayın :))

Ya aslında çok aşırı olmadığı sürece doktora gerek yok bence. Mesela bende bu yaz stresten falan sanırım şakaklarımda,çenemde falan biraz sivilce çıktı. Hakiki gül suyu kullanıyorum üç - dört gündür ve gerçekten azalttı. Yenileride çıkmıyor ve cildede zararlı olacağını sanmıyorum. Sadece kokusu biraz ağır ve kötü.. Onada bikaç gün içinde alışılıyor zaten. Dediğim gibi sivilce sorunum yok sadece tek tük çıkanlar için bahsediyorum. Çok olanlarda veya her cilt tipinde işe yarar mı bilmiyorum... yerimseniben

Sivilceniz için doktora gitmelisiniz !! Hep aynı şeyi söylüyorum biliyorum ama kesin çözüm bu kızlar..Burada rasgele verilen önerilerle anca yüzünüzü yıpratırsınız. (Herkesten bahsetmiyorum tabi, alınmayın :))

goreceli .. doktorlarda cozum olamyo bazen

Son düzenleme:
sabun ve krem evet işe yaradı diyebilirim,amaa
regl dönemime yaklaşınca mutlaka çıkıyor
buna sabun ve krem engel olamıyor:olmaz:

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum, moos yosun iyotlu sabun, ya da kükürtlü farketmez bu doktorların verdiği sivilce sabunlarıyla yıkadıktan sonra sanki böle sivilce dahda canlanıyo kızarıyo sanki hiç geçmicekmiş gibi karamsarlıga kapılıyorum neden böyledir acaba bi fikri olan varmı aranızda tecrübeli olanlardan

sabun güzel de bepantene plusu kullandığımdan beri sivilcelerim arttı.eski sivilcelerimde yara gibi oldu.izleri geçmiyor bir türlü..bana hiç mi yaramadı kötükedihüso

Nasıl geçeceğini bilebilsek ah ah. Bayram bayram yine beni yalnız bırakmadı bu sivilceler
Bir tane olsa kük olsa neyse onlarca ve mosmor...
Neler neler denemedim, ne ilaçlar kullandım...
Yok yok yok bunların beni terkedeceği yok.
Kafaya takmadığım da oluyo ama yine geçmiyor ki
Bir de her görenin "sivilcelerine şunu denedin mi, bi şey yapmıyo musun,yine çıkmış"demesi de cabası !
Allah'ım düşmanıma bile vermesin bıktırdı beni artık
Tabi Allah beterinden de korusun off çok dertliyim bu konuda
Herkese sivilcesiz,mutlu günler diliyorum....

katılıyorum...psikolojiyle çok alakası var...çok mutlu olduğum zamanalrda epey azalıyo benim sivilceler...tabi bişeyler de yapmak lazım...bephantene plus kullanıyorum ...etkili...tavsiye ederim...;) ama çok takmamak gerek...

Paylaştıklarımızla belki birilerine faydalı olmayı amaçlıyoruz ancak her insanın cildi birbirinden farklı parmak izi gibi bişey bu. Birimize iyi gelen bir formül hepimizde aynı etkiyi gösterecek diye bir şey yok ki zaten göstermiyor da. Faydadan çok zarar veriyor biz farketmeden. Farkında olduğumuz zaman da çoktan iş işten geçmiş oluyor. Önceden yüzüm gerçekten çok güzeldi herkes sorardı arkadaşlarım falan ne kullanıyorsun diye. ( O zamanlar sadece su ile yıkar ve hiçbirşey sürmezdim) Ama buradan duyduklarımı, yok madensuyuymuş, limonmuş, sütmüş yoğurtmuş, sirkeymiş (tereyağı bal bile süren duydum bu forumda ve inanamadım yani) kafamçokkarıştı yiyerek tüketilmesi gereken şeyleri yüzümüze sürüyoruz o an mucize bekliyoruz evet, sanki birden tüm cilt sorunlarımızdan kurtulacakmışız gibi ama melesef şuan çektiğim sorunlar ortaya çıkıyor. BEN BU ŞEKİLDE KONTAKT DERMATİT ( TEMAS EGZAMASI SAHİBİ OLDUM MALESEF Çok çektim kimse çekmesin diye paylaşıyorum.öyle ki yüzüme su deydiremez duruma geldim mafoldumben Başka hiçbir amacım yok ve kozmetik, dermokozmetik hatta doğal olan ürünlerin bile bilinçsizce kullanılmasına karşıyım. Çok geç oldu bunu anlamam belki ama zararın neresinden dönersek kardır öyle değil mi?? Buna inanın yaptığınız hiçbir maske sizi güzellik kraliçesi yapmaz hatta uzun vadede zararlarını görünce inanamazsınız bile Lütfen artık biraz daha dikkatli davranalım inanın birgün bu cilt sorunlarının hepsi geçicek ama bunun için kendimiz birşeyler yapmak yerine doktora giderek tedavi olmak en mantıklı olanı. Sonuçta bizler ne uzmanız ne de bu işin eğitimini aldık yalnızca deneme yanılma yoluyla doğruyu bulmaya çalışıyoruz. Ne yazık ki yanılmalar daha fazla oluyor. Kısa vadede işe yarayan çoğu formülün (ilaçlar da buna dahil) uzun vadede etkileri korkunç olabiliyor. Arkadaşlar ben de konu açtım bunların aynısı orada da yazıyor. Buraya tekrar yazmamın sebebi önceden de söylediğim gibi ben çok çektim ve hala da çekmekteyim arkadaşlar lütfen benim düştüğün hatalara düşmeyin :olmaz: BİLİNÇSİZCE YAPTIĞINIZ EN UFAK YANLIŞ SONRADAN TELAFİSİ MÜMKÜN OLMAYACAK HATALARA DÖNÜŞEBİLİR. LÜTFEN SÖYLEDİKLERİMİ DİKKATE ALIN. Ben malesef canlı bir örneğiyim bu durumun.. :oklava:

Son düzenleme:
Bende cildime her duyduğumu yaparım ve cildim zamanla zedelendi.Kılcal damarlarım belli oluyor burun kenarlarımda.Bence sivilce sorunu içten halledilmesi lazım yediklerimize dikkat etmiyoruz ondan sonra her bulduğumuzu sürüyoruz yüzümüze. Tabi böyle söylüyorum ama bende dikkat etmiyorum yediğime.Kesinlikle su içmenin faydası var arkadaşlar hamileyken günde 3,4 litre su içiyordum herkesin dikkatini çekiyordu cildim.Gerçi hamilelikten de kaynaklanabilir.Birde hergün bi miktar siyah kuru üzüm yemek sivilceleri içten kurutuyormuş diye okudum.Ben başlıycam yakında sizde deneyin.Bir kuoförde sabahları bir kase yoğurdu önermişti.Kendisi öyle kurtulmuş sivilcelerinden.

ya bu bepanthene plus benim sivilcemi geçiriyor ama yanında bir tane daha çıkartıyor :50:beslenmeme dikkat ediyorum kaç aydan beri zaten ama tam cildim düzeldi regl olunca tekrar bozuluyor :59: sarımsakta yuttum annem şaşaırdı kaldı nasıl yutuon onu diye:96: bilmiyorum daha 4.üncü günümdeyim ve kesinlikle stresle alakası var bn maalesef eve gldiğimde ders çalışıp durduğum için stresleniyorum geleceğimi düşünüyorum mutlu oluyom bu seferde ders çalışmayı bırakmş buluyorum bir yaz gelsin stresde bitecek sivilcede:64: ama insan aynaya bakınca çok kötü oluyor yahuu :43:

canım bence sarımsak yutma bende burdan okuyup yutmuştum hergün yeni bi sivilce çıkıodu.zaten netten bakarsan sarımsak sivilce yaptığını görürüsün...bu aralr bendede çıktı stresten sivilceler tam vize zamanı oluyo böle şeyler bende aynı senin gibi yaz tatilini bekliyorum şu stresimle birlikte sivilcelerim geçsin diye:)

off off bende de var bu sivilce, leke napsam geçmio elma sirkesi, tarçınlı maske, yoğurt maskesi, bunlar evde yapılanlar bide doktordan eritretin aldım geçen yıl iyi geldi sonra bıraktım ve yine çıktı yine çıktı gitmio ve çok fenalar naptıysam geçmio bu yazınıza denk geldim sanırım bende kullanmicam bişi artık şu dediğiniz bepantene yi alıp kullancam kısmetse inş iyi gelir sabunu da alayım off kurtulayım yeter ki

Yeliz benim de 23yaşımdaolmama rağmen sivilce sorunum var yıllardır denemediğim bişi kalmadı.Nolur benleiletişime geç.Psikolojim bozuldu artık doktordan gelemiyorum.Cildim çok problemli.VE hayyatta öyle mutsuzum ki! Sivilce, siyah nokta, yağ bezeleri ne ararsan var.Sivilce için tavsiyelerini okudum ama birde yağ bezelerine ne yapmam lazım yağlı bir cildim var.Yardım edersen duacın olurum.Saol şimdiden:84:

zahiriii canım seni buraya bekliyomm yeliz yok sanırım sitede okuduğum kadarıyla en sıkı takipcisi sensin sana sormak istediklerim varr.özeldende mesaj atamıyorum inşallah görürsün....:44::44:

Back
X