yelizcimm canım konunu ana sayfada tesadüfen gördüm.kaç gündür de cildim ne kadar berbat bir duruma geldi diyordum kendi kendime..ilaç gibi geldi yorumlar ve olumlu olumsuz her yoruma sıkılmadan verdiğin cvplar..aa bak bu kızda doğru söylüyor aslında dediğimde diğer sayfada açıklama yapman sana dahada güvenmemi sağladı.
32 sayfanın hepsini tek tek okudum.
sana da arkadaşlık gönderdim.çok sevindim kabul etmişsin...ve resimlerine baktım o kadar şaşırdım ki anlatamam.yani başka biri gibi..nası desem ruh haline de yansımış sanki :) daha neşelisin..Allah sevdiğinle sağlıklı ve huzurlu bir yaşam nasip etsin :)
tek tek notlar aldım kağıda:
-şampuan:bebe şampuanı olacak(kesinlikle banyoda yüze değmeyecek,kafa geriye atılıp yıkancak)
-eller yüze değmeyecek gün içinde
-saçları yüze değdirmemeye çalışcaz
-tonik,jel,kil,limon+maske zart zurt yok.gül suyu kullanabiliriz.önce içten tedavi lazım :)
-sivilce çok acı falan veriyorsa bepantene plus(gece sür yat,sabah sadece suyla yıka)
-sabun olarak palmolive pure casmire(pembe olanı ama dove kutusunda)
-kağıt havlu kullancaz ama kaliteli :) havlu yok
-sülfat içeren maddeler kullanma(örneğin diş macunlarının içine bak)
-sarımsak ve limon yiyoruz
-spor,yürüyüş,plates yap(platesi çok merak ettim araştıracağım şimdi)
kaçırdığım başka bişey var mı bilmiyorm yelizcim..ha evet bide zahiriyle kankasınız :) :) ha birde erkek arkadaşına ve babasına borçluyuz bu konuyu :)
şimdi canım benim cildim yağlı..o sakıncalı ilaç var ya adını tam söyleyemiyorum.dönem dönem bnde kullandım onu.ama düzenli değil :) o yüzden başlarda geçti benim sivilceler bırakınca hortladılar.bnde bida kullanmadım o ilacı.onun dışında kil,limon,yoğurt,yağ,maya aklına ne gelirse kullandım

ortaokuldan beri uğraştım durdum başta alnım doluydu.liseden sonra alnım geçti izler kaldı tek tük çıkar oldu.şimdi ise yanaklarımda

boynuma da sıçrıyor ooff sırtımda kollarımda bile var.ama kollarımdakiler farklı yüzümdekilerden anlamadım gitti. içleri dolu ama sıkınca iltihap değil kan çıkıyor.sıkınca da delik delik oluyor.yüzümdekilerden hemen iltihap fışkırıyor,sonra kanıyor.
2 3 senedir eczaneden bi temizleme jeli aldım onu kullanıyorum sabahları yüzüme sadece.onun dışında imex adlı kremi kullanıyodum.sen diyince vazgeçtim imexten.ama şu jeli bırakmak konusunda çok kararsız kaldım.eczaneci tanıdık ve okadar dil döktükü bana onu verirken, "doğal,bunu kullan göreceksin,bnde o ilacı kullandım anlıyorum seni" vs vs jelin adı MD FORMALıTıON die bişey yağlı ciltler için.bana bunun için bişey diyebilecek misin kullan veya kullanma diye beni tatmin edecek biçimde?kullanma dersen gidip palmolive nin sabununu alcam.
birde ben makyaj malzemesi olarak öncelerde fondotensiz çıkmazdım lisede.şimdi pudra bile kullanmıyorum.imex kullanıyodum onuda bırakıyım demi?geçende "aa bitiyo yazdırıyım" diyodum :) makyaj malzemesi olarak avon kullanıyorum.ama sadece rujlarını ve farını.onların bir zararı olur mu bana atmaya kıyamadım..o kadar para saydım zamanında

birde sırt ve kollardaki sivilceler için bişeyler önerebiliyor musun yelizcim?
tatlım birde bu gümüş suyu gerçek mi inanamadım da...