Nasıl bir erik biraz daha açık anlatırmısın eriği çayın içine atıp sonra çıkartıp öyle mi yiyoruz .bi de çok teşekkür ederim çayı bizzimle paylaştığın için.ben de bazen çekirdekleri ayıklamaya üşenince bütün bütün ağzıma atıp yutuyorumay canım canım inan çok sevindim konuyu açan benim iyiki iyi yorumlarını paylaşmışşın umarım bu yorumları okuyanlar olur ve onlarda kullanır sende daha çabuk cevap vermiş evet cilde inanılmaz bi parlaklık veriyo eğer kabak çekirdeğini biraz değiştirmek istersen sana tavsiyem çayın içine 5 tane kuru erik kat hem çayı iç hemde erikleri ye mutlaka bak nasıl oluyo onun da çinko değeri inanılmaz yüsek tabi atıyom biyere
gitcen vaktın yok çekirdeği tek tek çitleyediğim zaman çooooooooook kolaylık oluyo çoooook iyi bilirim sivilce sorunu bende öyle böyle çıkmazdı beyaz beyaz iltihaplı keşşşşşşşşşkeeeeeeee daha önce bilseydim bu çayı
ya bide kına gibi kokuyo.ben yanlış mı aldım bimiyorum.aktara çuha çiçeği dedim verdi ama şüpheliyim yanlış aldım dıye sizinkilerde kına gibi mi kokuyo
ay canım canım inan çok sevindim konuyu açan benim iyiki iyi yorumlarını paylaşmışşın umarım bu yorumları okuyanlar olur ve onlarda kullanır sende daha çabuk cevap vermiş evet cilde inanılmaz bi parlaklık veriyo eğer kabak çekirdeğini biraz değiştirmek istersen sana tavsiyem çayın içine 5 tane kuru erik kat hem çayı iç hemde erikleri ye mutlaka bak nasıl oluyo onun da çinko değeri inanılmaz yüsek tabi atıyom biyere
gitcen vaktın yok çekirdeği tek tek çitleyediğim zaman çooooooooook kolaylık oluyo çoooook iyi bilirim sivilce sorunu bende öyle böyle çıkmazdı beyaz beyaz iltihaplı keşşşşşşşşşkeeeeeeee daha önce bilseydim bu çayı
canım sadce çay ve kabak çekirdeği ile mi cildinde değişiklik oldu yoksa bunların yanında cildin için (temizleyici,maske vs) kullandın mı ? :44:
fahnurcum ben ciddi anlamda cildimdeki bu sorunu gidermek adına olağanüstü hal ilan ettim evdeçay kabak çekirdeği ve bol su içtim bunun yanısıra günlük yüz temizliğicisi kullandım. çünkü benim yüzüm çok yağlı ve bunun önüne temizlemekle geçebilirim ancak. olay sadece çay kabak çekirdeği değil ; asitli içeceklerden ve yağlı yiyeceklerden uzak durdum. fondotensiz dışarı adım atmazken fondoteni bıraktım yüzümün nefes almasına neden oldum. açıkcası hala sıkıntılar yaşıyorum fondotene alıştığım için ama inat ettim sürmüycem ve bu şekilde devam etcem...
canımm redl arkadaşımıza tşk etmelisin onun sayesinde bilgilendim inan :) hadi hayırlısı başla bakalım seninde güzel haberlrini bekliyoruzburada ben garnier kullandım bitti daha bugün netrougena aldım bi de bunu denemek istedim. söylediğine göre bu markalar sana iyi gelmemiş sana tavsiyem dermacare (innovanın ürünü) temizleme jelini al. bana çok iyi gelmişti ama ben bu ürünü her yerde bulamıyorum bulabildiğim yer çok uzak olduğu için farklı ürünlere kaydım ama dediğim gibi ben memnun kalmıştım...
burada çayı kullanan arkadaşlar belirli aralıklarda gelişmeleri bildirsinler aceba bu çay her kişiye aynı sonucu mu veriyor açıkcası merak ediyorumöpüldünüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?