Sivilceli Ciltler Sivilceye 1 ayda kesin ama kesin çözüm denendi

• Konu Sahibi Konu Sahibi redl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

reacutan ve zerotanin herkes birini ya da diğerini kullanıyo ben ikisini de kullandım arkadaşlar hatta normal tedavi süresi 6 ay iken 9 ay kullandım. dudaklarım kulaklarıma kadar yara oluyordu. burnumun içi dahi kuruyordu. gözlerim için ayrı suni gözyaşı damlası burun içi nemlendiricileri dudakların çatlağı artı hiç yadsınmaması gerek psikolojik bozukluklar. SONUÇ eskisinden de problemli bir ciltle karşı karşıyayım evet benim de başta bebek gibi bir cildim olmuştu. aradan 3-4 yıl geçti. şimdi doktorum tekar başlayalım dedi de allah korusun bir daha yanaşmam dedim .kimseye kesinlikle tavsiye etmiyorum. yan etkileri çok fazla ve kesin çözüm değil.

canım bende denicem . işe yararsa çok büyük duamı alırsın valla bayram bayram :) bugün alcam bende :)

memnun kalan arkadaşlar onceki/sonraki resimlerini bizimle paylaşırlarsa çok seviniriz.
bende tam yeter artık şu acaip çekindiğim roaccutane i yıllar sonra kullanmaya karar vermiştim ki bu topiği gördüm.:)
bir de roaccutane kullanan birçok kişi yıllar sonra sivilcelerinin tekrarladığını söyleyince yine bir vazgeçer gibi oldum ama :S off bilmiyorum

bende başladım bugün ...

benim sivilcem yoktur fazla tek tük ...ama belki gözeneklere iyi gelir ....

el icin formule edilmis bir kremi yuzunuze kullanirsaniz daha cok sivilcelenirsiniz siz.

neredeyse 10 gün oldu başlayalı...

henüz sivilcelerime bir etki yok ....ama

ben zayıfladığım için yüzüm çökmüştü ve hafif toparlandığını hissediyorum (kilo almadığıma eminim)

ama sivilceye lekeye henüz etki görmedim...

Bayanlar son durumlarınizı paylaşsanız bende başlamak istiyorum :)

Kova hatunu yüzünüzdeki toparlanma ne alemde şimdilerde :) Ve sivilceye etki etti mi ? Benim de kardeşimin yüzü cok sivilceli, iltihaplı,büyük büyük. Üstelik hap yutma fobisi var hap yutamadığı için ilaç tedavisi olamıyor. Ben de onun için almak istiyorum ama sizden biraz bilgi alayım dedim. Kullanım sonuçlarınız nedir ?

2 yıl falan geçti sanırım devam etmedim sonrq
sivilceye etki yoktu sanırsam...ama yüzüme iyi gelmişti...faydasını daha çok rgl konusunda gördüm :) yataklara düşen ben o ay huzur içinde geçirmiştim...iyi hatırlattın ..bida deneyim ben bunu...

Benim yüzüm de zayıflayınca biraz çöküyor da ben de kardeşime değil de kendime kullanayım bari :) Cok teşekkür ederim :)

Benim yüzüm de zayıflayınca biraz çöküyor da ben de kardeşime değil de kendime kullanayım bari :) Cok teşekkür ederim :)
lavanta çayını denesin...
ben daha denemedim ama herkesler çok memnun....akşam yemeğinden 2 saat sonra
içilecekmiş sonra da bişey yenmiycek...
yatmadan önce içsin yani 15 gün boyunca

Bende yeni başladım 24 yaşındayım ergenlikten beri ki sivilcelerim geçmedi özellikle regl döneminden 1 hafta önce çok kötü oluyor sonra epey bi düzeliyor ama o 1 hafta bile beni sinir etmeye yetiyor çok moral bozucu koca coa kırmızı koyu renkteler yapmadığım da kalmadı bakalım bu işe yarayacak mı bilgilendireceğim sizleri bende

Arkadaşlar yeni bir site buldum kozmetik ürünleri hakkında bilgi veriyor.
Bakmadan birşey almayın ve denemeyin

Canım önce bir doktora gözük sivilcenin önce nedeni araştırılmalı ve mutlaka düzenli bir cilt bakımı günlüğün olsun.

Canım önce bir doktora gözük sivilcenin önce nedeni araştırılmalı ve mutlaka düzenli bir cilt bakımı günlüğün olsun.

çok gittim doktora hormonel bozukluk yok ama verdiği kremler hiç bir işe yaramıyor bağırsaklarımdan kronik hastayım iltihap var ilaç veremiyor o yüzden hastalığımı ilerletir diye sadece krem kullanabiliyorum onlar da gecirmiyor... çok dertliyim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…