Sivilceli Ciltler Sivilceye 1 ayda kesin ama kesin çözüm denendi

• Konu Sahibi Konu Sahibi redl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bulamadım bu çiçeğin çayını yaaa :)))
yoksa şimdi 2 haftadır kullanıyor olcaktım
bende bebiş düşünüyorum ama bu kadar faydalı belkide dahada iyi gelir

redl cim keşke öncesi ve sonrası diye fotoğraf paylaşsanda accık daha mutlu olup hemen kullansak bizde fayda görsek ))

arkadaşlar ben bir haftadır kullanıyorum sivilcelerde bir değişme göremedim ancak yüzümde bir canlılık hissettim yani benim yüzüm soluktur biraz daha canlandı 1 ay kullanıcam gözle görülür bir değişme olursa size yazarım kullanan diğer arkadaşlar vardı onlardan da cevap bekliyoruz son durumları

peki bu cuha cıcegı cayını nerden bulucaz aktarlardan falan mı ? bıde nası demleyecez?

tabikide aktarlarda canım sen adıktan sonra kaynamış suya bi tutam çokta değil yani atıyosun 2 3 vya en fazla 5 dk demle sonra
çekirdekle iç

yaklaşık 20 gündür falan kullanıyorum gerçekten bi ara yüzümde fena sivilceler çıkıyordu şu anda bir azalma var kokusu tadı da çok güzel çayın ama kabak çekirdeğini yemeği bırakmıştım onada tekrar başlicam bu çayı kaç kullanıcaz peki ara vericezmi

canım bu sana kalmış ister ara ver ister ömrünün sanuna kadar iç ben mesela sabahları siyah çay yerine hep bunu içiyorum
cildi ciddi anlamda güzelleştiriyor hiç bi sakıncası yok yani

benım kardesım ıkı haftadır ıcıyor cayı cekırdekle su an yuzunde haftalardır gecmeyen koca koca sıvılceler kuculdu ama dundenerıde mandalına suyunu suruyor 5-6 saat yuzunde tutuyo ve sıvılcesı mınıcık oluyo kızarıklıgıda gıdıyo benım cıldım cok kuru oldugundan sıvılce falan fılan yokta kardesımınkısı yaglı sıvılcelıde yanında bır de mandalınanın suyunu surun derım bence o da mucızevı bır sey

mandalina suyu ilginçmiş ilk defa duyuyorum bunu çayın gözeneklerime pek bir faydası olmadı açıkcası ama 2 ay daha kullanmayı düşünüyorum yalnız şu aralar adetimde gecikme olduğu için çay fazla durduramıyor sivilce çıkmasını

ya canım iyi demişsin hoş demişsin çayı nasıl yapacağımızıda anlatırmısın :)

bi bende işe yaramadı galiba.o kadar heveslenerek gidip almıstımki çuha çiçeği otunu.içerken hep sivilcelerim azalıcak diye hayal edip içiyodum.1 ay boyunca her gun o iğrenc cayı içtim sayılı olarak 55 tane kabak çekirdegı yedim ama hiç bi yararını gormedımsadece ilk kullandıgım hafta etkisini gordum daha da gormedim.sivilcelerim aynı şekilde duruyodu.2 hafta oldu çayı bırakalı yeni yeni sivilcelerim azaldı.sanki o çay bende sivilce yapıyo gibiydi

birsürüde almıstım çuha çiçeği otundan öylece evde duruyodu atıyım çöpe dedim annem bırakmadı o kadar para vermişssin yararlı bişeydir bende içiyim diye.1 kere içti midesi bulandı kendi elleriyle attı kadıncagız

kokusu tadı güzel mi :O ben burnumu kapayarak içiyodum çayı aynı kına gibi kokuyodu.gerçi ben kınayıda hiç sevmiyorum ondan galiba

arkadaslar bende şu an limon kürünü kullanıyorum ve cokta memnunum.ne kokusu var ne tadı.içmiyosunuzda sadece limonu bazı malzemelerle kaynatıyosunuz 1 gun beklıyosunuz sonra da her sabah aksam yuzunuze suruyosunuz bu kadar.inanılmaz faydasını gordum ben

canlar bende bunu bir deneyim dedim normalde yüzümde sivilce yok ama pürüzsüz bir görünüşüde yok leke gibi yani neyse siz beni anladınız 3gün bu çaydan içtim kabak çekirdeğiyle birlikte 2 tane sivilce sahibi oldum oyüzden bıraktım ben kendi başıma geleni yazıorum tabiki herkeste aynı etkiyi göstericek diye bir şey yok denemekte fayda var yinede belki size iyi gelir

benimde çok sivilceler çıkıyo bu aralar yüzümde çenemde ve yanaklarımda sıkıyorum ka çıkana kadar iz kalmasın diye ama biraz kalıyo sıkmadanda duramıyorum yağ bezesi gbi duruyo sonra sinir oluyorum bi kaç tanede kocama çıktı 24 yasındayım şimdi bunlar basıma geliyo sadece adete yakın bi iki tane ufak çıkardı ama çok stresliyim ondan sanırım bide çok çikolata yiyorum illaki ergün yiyodum tatlı bişeyler ama bu aralar fazla yiyorum galiba abur cuburuda öyle sanırım içten beslenerek gecer bunlar( dün bende aspirinli maske denedim acayip yaktı yüzümü sivilcemin biri kanadı ama sanki sivilceler kurumaya basladı 1 aydan fazladırda lavantalı doğal sabunla yıkıyorum yüzümü ama acayip kurutuyo yatarken arkonun meyveli kreminden sürüyorum bu çayı bende deniym bare ben alışkınım bitki çayı içmeye hergün 3,4 bardak form çayları içiyorum soğuyunca için kızlar bi dikleyişte için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…