Sivilceli Ciltler Sivilceye Kesin Çözüm ! ! !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

free123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
2
0
86
Ankara
Merhaba hanımlar,
Sivilceye kesin çözümü en sonunda buldum ! Senelerce bu illet yüzünden çekmediğim çile kalmamıştı... Çözüm ise her eczanede kolaylıkla bulabileceğimiz PENADUR ! Bir damlası dahi iyileştirmeye yetiyor. ıki günde sivilceden eser kalmıyo izde bırakmıyor. ılk sürüşte biraz yakabiliyor ama sonuç mükemmel ! Ben geceleri yatmadan önce kullandm sizde öyle yapabilirsiniz. Sizde deneyimlerinizi paylaşn lütfen her cilt için aynı etkiyi gösteriyor mu bi görelim. Teşekkürlerinizi esirgemeyin lütfen. Nice MUTLU günlere opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ya arkadaşlar ben baya bişiler denedim ama doktora gitmek hariç. kil ,kukurtlu sabun ,avondan ürün ama faydası pek olmuyo hiçbirinin gerçi şu anda avonu 2 gün oldu bakalım onun faydası olcakmı.. nefret ediyorum bide bnde çok büyük deilde yüzümde tomurcuklar şeklinde sivilceler kötü duruyo avon olmazsa bunu denerim buda olmazsa artık son durak doktora giderim.

Arkadaşlar ilaç 1 ya da 2 lira eşdeğeri ''Deposilin'' de kullanılabilir.Şırıngayla yanında çıkan suyu ilacın içine boşaltın iyice çalkalayın daha sonra içindeki karışımı şırngayla çekip bir pamugun üzerine boşaltın ve yüzünüze sürün işte hepsi bu...

bayağı merak ettim paylaşım için sağol...sen nereden duymuştun

penadur penisilin türevi değil mi? bademcikler için aylık koruyucu iğne olarak verirdi doktor ben çocukken... çok yakar, basamazdım... penisiline alerjisi olanlar sakın yapmasın. penisilin çok tehlikeli bir ilaç, 99 sefer alerji yapmayım 100. seferde yapabiliyormuş...

penadur çok ciddi bi antibiyotik,bademcik iltihabı için verilir genelde,düşünce yüxdeki iltihaplı akneyi kurutabilir ama ne kadar mantıklı bilemem.şahsen penadur vurulduktan sonra bayılan bir insan olduğumdan yüzüme asla süremem nolur noolmazlülülülülülü

Deri döküntüleri, ürtiker ve serum hastalığına benzer reaksiyonlar gibi yan etkiler görülebilir
Enjeksiyonlar derin i.m yapılmalıdır. Sinire, artere veya yakınına yapılmamalıdır. Allerji yada astım geçmişi olan hastalarda dikkatle kullanılmalıdır. Uzun süreli tedavilerde böbrek ve hematopoetik sistem kontrolu yapılmalıdır. Gebelerde ve laktasyonda kesin gerekmedikçe kullanılmaz. Glukozüri için kullanılan bakır sülfat ayraç testinin yanlış sonuç vermesine neden olabilir.

ilac bilgilerinde bunlar yaziyor.

ummadık taş baş yarar belkide buçözebilir bende reklamlarda değişik bir ismi var eczanelerdeymiş görmüşsünüzdür tvde kesinnniiionu denicemm

PENADUR mu ? penisilinden daha güçlü bir anti biyotiktir o direk cilde sürülmez. heleki penisiline alerjiniz varsa yada olup olmadığını bilmiyorsanız asla kullanmayın. çok berbat bir alerjik reaksiyona neden olabiliyor...
ayrıca alerjisi olmayanlarda en fazla iltihabı yok eder soyucu özelliği olmadığından izleri geçireceğini hiç sanmıyorum.

arkdaşlar sivilceler ne yapın biliyor musunuz çıkanların üzerine pamuğu kolonyadan damlatın vede bebe ppudrası süpper iyi geliyo tamda sivilcenin üstüne ayrıca sivilce izsizgeçsin diye sadece sivilce üzerine ezilmiş sarmısak sürünn,,sadece sivilce üzerine glen yere birkaç dakka bekletip yıkayınnn iz kalmıyoo,,(ama yeni çıkıtğında sürülecek eski izleri yok etmess) birde bol bol lahana haşlayıp suyunu içiyorum bende bunları yapıyorumm kıslarr fenada değilll birde bir şişe sodaya bir limon sıkıp buzdolabında bir gece beklettikten sonra süremeye başlayınn(hep buzdolabında dursun)çok faydası oldu bana limon+soda

sanırım yazılmıştı ama sarı uç toplayacak türdeki sivilcelere en iyi gelen tarçın+limon suyu bence.. bir keresinde çenemde kocaman bi sivilce vardı ve ben onu sıkma ve patlatma yanlışında bulundum.. hem kıpkırmızı oldu hem de şişti.. yatmadan bu karışımı sürdüm sabaha kadar o şekilde kaldı.. sabah şişlik ve kızarıklık çok büyük oranda geçti.. ben tavsiye ederim..

kesinlikle katılıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…