Siyah elbise altına krem ayakkabı canta ve küpe olurmu kızlarr?

ayleenss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
5
0
36
Sakarya
Siyah elbise altına krem ayakkabı canta ve küpe olurmu kızlarr? Dugun ıcın aldım ama sonradan cok suphede kaldım :26:

mini bi elbiseyse güzel olur kafamda canlandırıorum da... saçını nasıl düşünüosun?

Ya arkadasım olmaz dedı suphede kaldım bende...sacımı da at kuyrugu dusunuyorum kupelerım cıksın cok guzeller ... :97:

uzun mu saçların? bak ben nasıl hayal ettim saçların iri dalga ve arkadan yarım toplanmış şirin bi krem rengi tokayla...çok kibar olur

Evet olur walla uzun saclarım boyasız kahve dalgalı yapsam daha hoş durur... makyajımı nası yapsam beyaz ışıltılı far falan mı yapsam :97:

diplere siyah yukarlar krem beyaza kaçan bi krem...image maker gibi hissettirdin bana kendimi yahu

İyisin ama yaa tesekkur et bana yetenegını ortaya cıkardım içim rahatladı ama boşa para verdım dıye korkuyodum :97:

görseydik daha iyi olurdu ama az çok canlandırdım kafamda,tam beyaz olsaydı hoş olmazdı ama kremle uyumu yakalarsın söylediklerimi uygularsan

Bence krem olur ya:) Ama vizon ve hatta direkt siyah daha iyi olurdu ama sırf bunun için alışveriş yapmak saçma :)

kremle siyahı çok seviyorum.ikisi beraber çok tatlı. k.rengi oje sürersin saçların uzunsa dalga yaptır ama çok özenilmis gibi görünmesin doğal dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…