- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
- Konu Sahibi breeze3535
-
mercan bu renk miymiş, vallahi cahilim , bu da kırmızı ile aynı tonlarda değilmi, mesela saks mavisi ama güzel yüksek topuklu ayakkabı olsa ,ve aynı tonda çanta ve oje ??? nasıl olur??? gündüz için iddialımı olur acaba??
hımm , bence seninde içine sinmemişki böyle soruyorsunama daha çok aklın karışıcak sanki,:44::44: önemli olan birde kıyafeti taşımaktır, elbise ho , ayakkabı pek tarzım değil ,daha doğrusu üni için çok mu kadınca sanki, daha iddialı bir şey olabilir gibi, dediğim gibi biz konuştukça aklın karışıcak daha çok ,, neyse mezuniyetini kutlarım bu arada ,boll şans hayat ta..
İlk gördüğümde yok olmaz dedim ama giydiğinizde beğendim.Aynı renk oje ve rujla kullanırsanız çok güzel olur:)
bence cok tatli olmus canim,vucudunda hos durmus..ayakkabi rengi de guzel ama istersen koyu kirmizi platform deneyebilirsin..daha iddiali olur
ben çok beğendim canım..sanada yakışmış. ayakkabılarında süper..
sade ve güzell olmus sende öyle istiyosun sanırım . Kep töreninde zaten abartılı seyler giymek komik oluyo lise için öyle üniversteyi bilemicem :)
Ayakkabının rengi güzel, ama şeklini beğenmedim.gizli platform daha güzel olabilirdi..
teşekkür ederim canım..gizli platformda denedim ama iri durdum bana yakışmadı..bu yüzden bunu seçtim..
renk uymuş mu peki
ayakkabının koyusu veya açığı mercan rengi çanta,incecik mercan rengi kemer,mercan rengi ruj ile çok güzel olursun bence.göz makyajın siyah olmalı,takılar nasıl olabilir aklıma pek fikir gelmedi.ama ben beğendim artı ayakkabının laciverti bende de var.
Hımm iri mi durdun ok anladım.Uymuş rengi bence mercan son zamanlarda çok kullanılıyor ve benim de çok sevdiğim bir renk. Çok güzel olmuşsun elbisen güzel durmuş üstünde. Zaten üstünde cübben olacak.
Benim mezuniyet törenimde bu pazar:))Çok heyecanlıyım vala. Benim elbiseme de şu adresten bakabilirsin:Twist
Elbiseler bölümü 4. sayfada "Hogan_2023". Buraya yükleyemedim
Ayakkabımın resmini bulamadım ama açık platformlu arkası fermuarlı olanlardan:)
evet canım boyum uzun kiloda olunca olmadı
teşekkür ederim canım ayakkabı rengini severek aldım sonrada uymadı mı diye kafam karıştı
benim daha 2 hafta var :) elbisene baktım çok hoş gerçekten çok güzel görünüyor hayrlı olsun canım...
hım o model ayakkabıları bende seviyorum ama malesef ben alamadım
Teşekkürler tatlım:)Ben de çok severek aldım...
Şimdiden tebrik ediyorum, iyi eğlenceler diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?