• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah kaş sorunu :(

LadyYsm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
107
0
46
İstanbul
Kızlar saçlarımı boyamayı düşünüyorum. Kendi rengim koyu kahve yine kahve tonlarından düşünüyorum ama.. Kaşlarım siyah :1closedeyes: Doğal olarak onları da boyamam gerekiyor.. Benim durumumda olanlar vardıır.. Siyah ve kalın kaşları olupta sürekli boyayan vardır mutlaka.. Ben birde öğrenciyim sürekli boya boya vaktim olmaz çok uğraştıran birşeydir eminim.. Aldıktan 3 gün sonra alınmamış gibi duran kaşlarım var.. O hızla büyüyor yani.. Yaaa napıcam bilmiyorum.. bilmiyorumkismile
Bi akıl verin.. Benim gibi olanlar napıyor öğrenmek istiyorum.. akannehir

saçını kahveye boyatcaksan kaşların çokta sırıtmaz bence onları boyatmana gerek yok

ben boyatıyorum çok sırıtmıyo evet ama boyatınca daha dogal ve hoş duruyo.kuaför boyadıgı boyadan kaşıma da sürüyodu benm.boya oldugu belliydi ama şimdi özel kaş boyasıyla boyuyoruz kuaförde.refectol adı. gayet dogal duruyo..

saçını kahveye boyatcaksan kaşların çokta sırıtmaz bence onları boyatmana gerek yok

Saçımın olmasını istediğim renk avatarımda var canım.. Öyle bir kahve istiyorum..
Mesaj sayım 100 olmadığı için o rengin linkini veremiyorum..
Yani böyle bir saçta benim siyah ve kalın olan kaşlarım bayağı abes durucak..mafoldumben

ben boyatıyorum çok sırıtmıyo evet ama boyatınca daha dogal ve hoş duruyo.kuaför boyadıgı boyadan kaşıma da sürüyodu benm.boya oldugu belliydi ama şimdi özel kaş boyasıyla boyuyoruz kuaförde.refectol adı. gayet dogal duruyo..

Anladığım kadarıyla senin de siyah kaşların..
O boyanın ismini duydum, peki ne aralıklarla boyuyorsun kaşlarını?

aynı sorun bende de var. bende saçlarımı kahve yapcam ama senin istediğin kadar açık değil. sanrım boyamaktan başka çare yok. ayrıca boyayınca sürekli dip boyası yapmak gerekecek. anladığım kadarıyla senin saçlarında çabuk uzar. ya saçlarına dip boyası yaptıkça kaşınıda boyıcaksın o boyayla ya da kahve tonlarında gölge yap kaşlarını boyamana da dipboyasınada gerek kalmasın.

aynı sorun bende de var. bende saçlarımı kahve yapcam ama senin istediğin kadar açık değil. sanrım boyamaktan başka çare yok. ayrıca boyayınca sürekli dip boyası yapmak gerekecek. anladığım kadarıyla senin saçlarında çabuk uzar. ya saçlarına dip boyası yaptıkça kaşınıda boyıcaksın o boyayla ya da kahve tonlarında gölge yap kaşlarını boyamana da dipboyasınada gerek kalmasın.

Canım bende oldum olası gölge sevmem:1no2: Dipleri gelsin o sorun değil pek belli olmaz istediğim renkte.. Zaten benim saçım öyle brşeyki.. Doğal rengi ama dipler bir ton açık..kaydirigubbakcemile3 dip konusunda şanslıyım..
Ama kaşım o kadar siyah ki, gören boyuyorum sanıyor:umursamaz:
Mecbur katlanıcam galiba, 3 günde bir boyamaya..offffsenağlama

canım 3 haftada 1 boyarsın .esmersin sen ? zaten uzamaya başlasa bile hemen siyaha dönmüyo kaşların canım daha dogal duruyo rengi

Canım avatarımdaki kendi resmim, yer karanlık olduğu için biraz daha esmer çıkmışım.. Buğdayım.. bilmiyorumkismile

Teşekkür ederim :)
bazı arkadaşlarım boyama diyor, bazıları yakışır dyor.. ben değişiklik istiyorum.. olmazsa koyu kahveye boyar şimdiki halime dönerim..
Bilmiyorum ya, bak yakışır dyorsan gerçekten boyucam.. :D :D

canım çikolata kahve dene ilk başta zaten aktıkça rengide açılır beğenmezsen kestaneye dönersin eger yakışırsa daha açık kahveler var onlarla boyarsın..bence böyle iyi ama degişiklik istiyosun madem sana bunları öneririm bak marka olarak da loreal casting güzel.işlem görmemiş saçlara uygun

Hımm.. Çok teşekkür ederim canım ya..
Loreal castingi düşünüyordum zaten.. Peki direkt çikolata kahve bende tutarmı?
Yani açmam gerekiyor mu rengini.. Valla boyalarla aram hiç yok.. Ne yapılacağını bilsem.. :D

canım sen çikolata kahve boya bakalım kaşların koyu kalırsa ona da birazcık sür boyandan 5 dk bekle yıka.ama gerek olcagını sanmıyorum çikolata kahve koyudr zaten canm benm

Hmm evet çikolata kahve istediğim renkten koyu.. Biraz baktım çikolata kahve resimlerine bilmiyorum ama pek sevemedim o rengi.. :( Sanki istediğim renk daha çok yakışacakmış gibi..
Avatarıma birazdan koyucam o rengi onun hakkında da yorum yaparmısın yakışır, yakışmaz gibi? :)
Bir de o rengi nasıl tutturucam acaba.. :D off kafayı yicem hee ne zor şeymiş.

Bu arada yüz hatlarımızı avatarımdaki kızla benzetiyorum.. :D

Son düzenleme:
walla canım o renk açık biraz merak ettiginiz saç renkleri topigine bak orda yardımcı olurlar sana yanlş bilgilendirmek istemem

evet canım çikolata kahveye göre açık.. :)
Ama inan çok yardımcı oldun.. Uğraştırdım seni baya he.. :)
Kaşlarıımı da sürekli boyucam artık yapcak birşey yok :D

Back
X