Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah mı sarı mı

Genç biri için siyah saç mı yoksa sarı saç mı?

• Siyah

• Sarı

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de son zamanlarda bu sorunun cevabını düşünüyordum.Ben de beyaz tenli mavi gözlüyüm ama sarı veya siyaah karar vermekte başka kriterlerde var bence . Mesela sarı ise sarının tonu, yüzünün şekli ,fazla kilo vs ...
Yani bir insanın platin saç istiyorsa, fazla kilo olmamalı,makyaj yapmayı sevmeli,yüz yapısından yaşının küçük olduğu anlaşılmalı.
Siyah saç çok güzel lakin sert gösterebiliyor.Ve dönüşü zor olduğu için saç renginden çabuk sıkılan biriysen bence siyah yapılmamalı.Siyahında mavi-siyah tonu yaşa yaş katar bu da bilgine ...

Ben de son zamanlarda bu sorunun cevabını düşünüyordum.Ben de beyaz tenli mavi gözlüyüm ama sarı veya siyaah karar vermekte başka kriterlerde var bence . Mesela sarı ise sarının tonu, yüzünün şekli ,fazla kilo vs ...
Yani bir insanın platin saç istiyorsa, fazla kilo olmamalı,makyaj yapmayı sevmeli,yüz yapısından yaşının küçük olduğu anlaşılmalı.
Siyah saç çok güzel lakin sert gösterebiliyor.Ve dönüşü zor olduğu için saç renginden çabuk sıkılan biriysen bence siyah yapılmamalı.Siyahında mavi-siyah tonu yaşa yaş katar bu da bilgine ...

Çok teşekkür ederim sanırım boya deyince hepsi tehlikeli :KK48:

canım küçükken saçların hangi renkti? ben her rengi denedim tenim beyaza yakın açık buğday gibi orjınal rengim açık kumral kahverengi kullandım hoş oldu ama basit durdu, siyah kullandım bana asla olmadı esmerlere gidiyor beni çok sert ve tenimle saçım bambaşka gibi oldu kesinlikle koyu renkler bana yakışmadı siyahıda severdim :/ açık kumral kullandım yine koyu kumral olmadı açık kumral guzel oldu :/ sarı kullandım hala sarı en çok sarı kullandım zaten tenime en çok o yakışıyo herkes öyle diyo siyah boyatınca herkes sarıya dön dedi zaten :/ çocukken saçlarım sapsarıydı çocukken sarıysa sarı yakışıyor koyu renkler yakışmıyor :/

siyahla böyle bi öcü gibi oldum tenim ayrı alem siyah saçım ayrı alem gibi durdu bence tenin açıksa siyah yapma tabi dene ama dönmekte zor :cry: şimdi kararsızım kendi saçımı kullancam galiba :cry:

Valla en çok kafamı kurcalayan soru. Benim de saçım sarıydı hep siyaha boyatmak istiyordum, bıyattım şimdi de sarı saçlarımı istiyorum. Ama bazen de böyle güzel gibi geliyor. Keşke bi gün öyle bi gün öyle olma şansımız olsa :D

Back
X