Siyah nokta sorunsalı

bb krem kullanıorum aslında evde fondoten gibi ya o da sanki... sureklı yıkıyorum arkadasım y sabah aksam yıkıyorum tonıklıyorum kremlıyorum vallahı bılemedım bıyık konusunda hklısın da ağdalık olana dek ah bı dayanabılsem eşimde dio bıyakar kaytan olcak aşkım al dıe

Acnelyse kullanacak hanımlara bir kaç detay vereyim dedim.
1.Bu kimyasal bir ilaç asla bir cilt bakım kremi değil
2.ben kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu ve düzenli kullandım. Henüz siyah noktalar üzerinde bir etki göremedim. Cildi acayip soyuyor gün içinde kuruluktan dökülen bir cildiniz olacak (çaresi bepanthol cilt bakım kremi ama sık surmek gerekiyor cilt içiyor resmen)
3.bolca sürmeyin çünkü bildiginiz yanık vakasiyla karşılaşabilirsiniz. Güzel olayım derken maymun poposuna donmekte var (ki ben döndüm iki gün işe o şekilde gitmek zorunda kaldim)
4.ilaci gece kullanmak lazim gun icindr ya güneşe çıkmamak gerekiyor ya da kuvvetli bir güneş kremi kullanmak (aksi halde leke yapabilirmis)

Evet soyum soyum soydu yüzümü parlıyor cildim ama dediğim gibi siyah noktalarda bir degisiklik yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben şimdi bir şey deniyorum faydasını görürsem hemen yazarım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben body shop tan bi alet aldim duş sonrasi yumusayan noktalara bastirinca cikiveriyo:).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…