Siyah nokta sorunsalı

Selam. :)
Arkadaslar da yazmis olabilirler. Ayni sorun bende de vardi, siyah nokta bandi vs tek basina ise yarayan seyler degiller. Limon yogurt vs de ayni sekilde.
Duzenli bakim sart. Baska yolu yok.
Her sabah ve her aksam mutlaka peeling jellerle yuzunu yikaman gerek, yikadiktan sonra yagli ciltler icin olan tonik surup yine yagli ciltlere ozel nemlendirici kremle desteklemelisin. Zorunlu kalmadikca makyaj yapmamali, yaparsan da mutlaka yine yikama jeliyle temizlemelisin. Tedavi surecini uc ay olarak varsayalim, ornegin ilk ay yagli ciltler icin tonik kullanirsin, ikinci ay gozenek sikilastirici tonik ve ayni seriden gece kremine baslarsin. Arada bir yani haftada iki uc kere siyah nokta bantlarini kullanirsin. Uc ay israrli temizlik ve bakimla buyuk oranda azalirlar, ben de oyle kurtuldum.
Evde bile fondoten suruyorum demissin, fondoteni hayatindan cikart zaten. Onun yerine renkli nemlendirici kullan. Daha hafifler, hafif kapaticilik ozellikleri var.
Watsons a filan bak cesitli markalara. Uygun fiyatli olsun dersen nivea bb krem de ayni ise yariyor
Biyik sorunu dedigin de en klayi. İple degil agdayla al, kokunden aldiktan sonra bioder krem kullan, alti ayda kurtulursun.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bb krem kullanıorum aslında evde fondoten gibi ya o da sanki... sureklı yıkıyorum arkadasım y sabah aksam yıkıyorum tonıklıyorum kremlıyorum:KK70: vallahı bılemedım bıyık konusunda hklısın da ağdalık olana dek ah bı dayanabılsem eşimde dio bıyakar kaytan olcak aşkım al dıe:KK70::KK70::KK70:
 
Acnelyse kullanacak hanımlara bir kaç detay vereyim dedim.
1.Bu kimyasal bir ilaç asla bir cilt bakım kremi değil
2.ben kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu ve düzenli kullandım. Henüz siyah noktalar üzerinde bir etki göremedim. Cildi acayip soyuyor gün içinde kuruluktan dökülen bir cildiniz olacak (çaresi bepanthol cilt bakım kremi ama sık surmek gerekiyor cilt içiyor resmen)
3.bolca sürmeyin çünkü bildiginiz yanık vakasiyla karşılaşabilirsiniz. Güzel olayım derken maymun poposuna donmekte var (ki ben döndüm iki gün işe o şekilde gitmek zorunda kaldim)
4.ilaci gece kullanmak lazim gun icindr ya güneşe çıkmamak gerekiyor ya da kuvvetli bir güneş kremi kullanmak (aksi halde leke yapabilirmis)

Evet soyum soyum soydu yüzümü parlıyor cildim ama dediğim gibi siyah noktalarda bir degisiklik yok


Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
:KK50: kızlar vallahi burnumu kesip atıcam yaa siyah nokta okadar cok ki türk kahvesi telvesiyle mi ovmadım limonamı batırmadım siyah nokta bandımı kullanmadım sıktım sıktım olmadı lazer bıle yaptırdım yahu ama yok ya evde bıle burnuma fondoten sormek zorunda kalıyorum ondanda sıkmazsam fırtlıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offfff sizde var mı nasıl başediosunuz ya esmer olduğum için bıyık sorunundanda bıktım hep elimde bi ip yolup duruyorum 2 gün ilgilenmiyim böle küçük küçük çıkıyor hiç sevmediğim şey bir esmere göre inanılmaz kılsızım ama bıyık hariç. siyah nokta baş düşmanım ama

Ben şimdi bir şey deniyorum faydasını görürsem hemen yazarım :)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Kızlar ben body shop tan bi alet aldim duş sonrasi yumusayan noktalara bastirinca cikiveriyo:).
 
X