Siyah nokta

Ben her ay evde yapıyorum artık.İlk 2 kez güzellik salonuna gittim.Hergün cilt temizliğimi ihmal etmiyorum.Maske aldım evde uyguluyorum.Normalde uygulanması gerekiyor bi kere yaptırmakla alakalı değil.

Bi dönem ciddi problem yaşadım cildimden doktor önerdi özel bi hastanenin güzellik merkezinde yaptırdım hayatımda öyle bişey görmedim buhar makinesi akıttı yüzüme gelmedi şükür cildim hassas hiç bişey sormadan haldur huldur girişti sözde uzman ( hiç sanmıyorum ) en son bilmem ne maskesi var onu yaparsak çok daha iyi sonuç alırsınız şu kadar ücrrtle dedi iyi dedim gelmişken yap ben rahatlayıp kendimi kuş gibi hissedicem mıncıklanıcam falan sanarken sanki dayak yemiş gibi çıktım bütün yüzüm şiş halde herkes acıyarak bakıyodu çok iyi araştır merkezi hijyeniktir diye hastane tercih ettim ama bin pişman oldum

önce güzellik merkezinde bir güzel temizletin, sonra her gün mutlaka yüzünüzü kaliteli bir yüz yıkama jeli ile yıkayıp tonikleyin, haftada bir de evde peeling yapın böylece tekrar oluşmazlar,
bu saydıklarım günde birkaç dakikanızı alacaktır.

Bantlar ya da ağda fayda eder mi deneseniz
Bantlar da geçici illa ki oluyo rutin oluşturmak lazım bimin bantları iyi mesela ama tonla kullandıktan sonra farkettim yazan süre az geliyo iyice kuruyunca alıyo tabi öncesinde buhardı maskeydi cilt uygunsa peeling şart ben peeling yapamıyorum toz ürünler uygun bana iri geliyo diğerleri tozlar da çok yüksek fiyatlı onun yerine cilt bakımı daha mantıklı

En güzeli elbette bakım

Canim ben soyah nokta bantlari kullandim güzel temizliyor fakat.ordako küçük görünmez sari tuyleride aldığı icin onlarin da ici doluyor.daha kötü oluyor.guzellik merkzei daha profesyonel olur gitmende fayda var bence bide günlük peeling temizliklerino duzenli yaparsan yenilecegini engellersin biraz

Temizlemek ya da temizletmek çözüm olmaz. Gözenekler açık kaldığı için tekrar oluşur. İyi bir gözenek sıkılaştırıcı kullanmlısınız. Her gün düzenli cildinizi temizlemelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…