kıvı sabununun u ıcınde hangı baska maddeler var pekı ve kaca aldnız
ayrıce her cılt tıpıne gıdıyomuymus
ıyı guzel sıyah oktalar gdıo bende nıveyanın bandını kullanıorm ama sonra
oralar delık delık kalıo ve yıne doluyo ıclerı asıl mesele gozeneklerı kapatabılmek
cnm bende bıyazıda okudum netten sabular sıyah noktalra yolacar yuzunuzu temızleyıcılerle sılın dıyodu o yazıyı okuyunca kafam karıstı
sen ne zamandır kullnıyosun cnm
aslında bende pırınc sabunu okumustumb urdan benım gıbıkarma cıltlıler ıcınmıs bakalım
cnm gozeneklrı kapatmak kıcın sana yogurt ve karbonat maskesınıonerebılırım kapanıyo resmenıcı temızlenıyo bukonuhakkında konu acmıstım hatta
cnm gozeneklrı kapatmak kıcın sana yogurt ve karbonat maskesınıonerebılırım kapanıyo resmenıcı temızlenıyo bukonuhakkında konu acmıstım hatta
Merhaba kızlar siyah noktalar formül buldum diyebilirim gerçekten çok mutluyum burnum ve dudaklarımın üstü siyah noktalarla doluydu 2 gün öncesine kadar ama şimdi yok denicek kadar azaldı.
Bu formülü banyo yaparken keşfettim diyebilirim nerdeyse denemediğim şey kalmamıştı
Kabak lifi denilen keselerden almıştım ve geçen gün üzerinde siyah noktalara iyi gelen kivi sabunu yazan bir sabun gördüm direk aldım ve kabak lifini o sabunla iyice kopürtüyorum sonra burnuma dudaklarıma çok sert olmycak şekilde ovalıyorum banyodan çıktığım an aynaya bir baktımki siyah noktalarım çok azalmış burnumun üstü pürüzsüz gibi neredeyse ama dudaklarımın üstü tam olarak geçmedi malesef ama geçer diye umuyorum onlarda. Yüzümü iyice yıkadıkdan sonra da yüz nemlendirici krem sürüyorum çok güzel pamuk gibi oluyo :):)
ya çok yıpratmıyomu benm de burnumda hafif var ama yuzum zaten çok hassas
olculerını yazarmısın
benm derdım cok bu gozenelklerden burun kenarlarımdakıler acık
bıde burnumdakı sıyah noktalar cıkınca oralar ole kalıo
Benimde cildim karma canım 1 aydır falan kullanıyorum ama hergübn uyguluyorum neredeyse zaten ilk günden sonra dokunduğunda farkediceksin o pürüzsüzlüğü.
canım , içleri temizleniyorsa gözenekleri açmaz mı? açık kalmaz mı gözenekler?
cnm bı yemek kasıgı yogut bı cay kasıgı da (abartmadan ) karbonat bunu yuzune suruyosun bekletıyosun kuruyana dek dedıgım gıı cıoldım cok cok hassass hafta da bır yap ama ben haftada ıkı kere yapıyodum
gozeneklerı kuculturse valla super sende ıse yaradımı
Merhaba kızlar siyah noktalar formül buldum diyebilirim gerçekten çok mutluyum burnum ve dudaklarımın üstü siyah noktalarla doluydu 2 gün öncesine kadar ama şimdi yok denicek kadar azaldı.
Bu formülü banyo yaparken keşfettim diyebilirim nerdeyse denemediğim şey kalmamıştı
Kabak lifi denilen keselerden almıştım ve geçen gün üzerinde siyah noktalara iyi gelen kivi sabunu yazan bir sabun gördüm direk aldım ve kabak lifini o sabunla iyice kopürtüyorum sonra burnuma dudaklarıma çok sert olmycak şekilde ovalıyorum banyodan çıktığım an aynaya bir baktımki siyah noktalarım çok azalmış burnumun üstü pürüzsüz gibi neredeyse ama dudaklarımın üstü tam olarak geçmedi malesef ama geçer diye umuyorum onlarda. Yüzümü iyice yıkadıkdan sonra da yüz nemlendirici krem sürüyorum çok güzel pamuk gibi oluyo :):)
yuze kabak lıfı mı surulur
kas yapayım derken goz cıkarmayın .
yuz ıcın hıc ama hıc uygun degıl .
hele hergun yapmak hıc mantıklı degıl .
cıldımız ıcın bıle haftada bır kere yeterlı ıken ,
yuze hergun uygulandıgın da ne olur dusunemıyorum .
yuzunuz ıcın hafta da bır kese ve peelıng yeterlı .
kese de ıpek lıf olmalı .
valla canım yağan yağar yağmayan yağmaz yüzümde ne siyah nokta ne sivilce nede bişi kaldı tahrişde olmadı isteyen yapsın isteyen yapmasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?