Sivilceli Ciltler Siyah noktalar için toz jelatin ve süt karışımını kulanan var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Gizzm

23.05.2008 sonzumm <3
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
257
2
66
Eskişehir
Kızlar foruma bakındım ama göremedim. Siyah noktalar için toz jelatin ve süt karışımını kulanan var mı ? faydasını gördünüz mü ?

Kimse yorum yazmamaış ama bu gün aldım ve denedim gerçekten işe yarıyormuş kızlar :)

Bu gün tekrar bakındım bir arkadaş açmış böyle bir konu ama ben yinede anlatayım aktardan aldım bir yemek kaşığı jelatine bir yemek kaşığı süt koydum karıştırdım sonra mikrodalgaya koydum 10 sn o eridi jöle gibi oldu sonra bir fırça yardımıyla burnuma sürüp 20 dk bekledim gerçekten işe yaradı :)

bende duymuştum ama toz jelatin bulamadım markette aktarlara sorayım bide saol canım fakat micro dalga fırın yok normal fırında bekletsek olmazmıki

bende duymuştum ama toz jelatin bulamadım markette aktarlara sorayım bide saol canım fakat micro dalga fırın yok normal fırında bekletsek olmazmıki
cok cabuk yanan bır maddeymıs fırında tutusur fılan :) cezvede, kısık ateste, dıkkatlı bırsekılde karıstırılarak,erıyesıye kadar yapılabılıyormus :)
işe yarıyormu yaaaaaaaaaaaa
öncelıkle keske bu mesajlarınızı bır mesajda toplasaydınız..
Evete ıse yarıyor yaptıktan sonra cıkan sıyah noktalar jelatının uzernde gozukuyor ve aktardan aldım.

kızlar ben sadece burnuma değil bütün yüzüme yapıyorum süper oluyo kullanmadığım bir kahve fincanının içine bir tatlı kaşığı toz jelatin bir yemek kaşığı da süt koyup başka bir cezvede ısıttığım suyun içine koyuyorum kıvamı gelene kadar yani eriyene kadar tutuyorum biraz soğuyunca bütün yüzüme göz altları hariç elimle biraz kalın sürüyorum çekmesi daha kolay oluyo kalıp gibi çıkıyo yüzden ne varsa temizliyor haftada bir yapıyorum şimdi yüzdeki ince tüyleri dahi alıyoo

Ya ben yaptım. Bir türlü olmadı. Nesini yanlış yapıyorum anlamadım ki. Bir tanesini bile çekmedi ya. 4-5 kere yaptım hemde. Yapabilenler püf noktasını söylesin.

Ben yapıyorum 2-3 kez yaptım ve de süper bişey bildiğiniz burun bandı gibi bütün gözenekleri açıyor..

bende hafta da 2 kez burnuma uyguluyorum jelatin-süt karışımını,sonuçlar oldukça olumlu :) çektiğimde çıkan siyah noktalara inanamıyorum,gerçekten etkili..denemenizi tavsiye ederim :)

mikrodalga yoktu bizde ben önce cezvede yaptım olmadı sonra benmari usulu yaptım yine olmadı
jöle kıvamına gelmiyor, yüzüme sürüp kuruyunca tane tane dökülüyor
benimki jelatin değil mi ben mi yapamadım anlamadım

jelatini nereden aldınız kızlar? migrosta, bimde, falan bulunailir mi? bi de tüm yüzüne uygulayan arkadaşlar yüzünüzdeki tüyler daha sonra nasıl çıkıyor, nasıl uğraşıyorsunuz daha sonra? daha doğrusu nasıl cesaret ettiniz buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…