siyah noktalar :(

Faydası olur mu bilmiyorum ama geçen eczanede siyah maske gördüm. Çok methini duydum bir dene istersen. Cildiniz yağlı olduğu için siyah nokta çıkar. Önce kurutup temizlemeniz gerekiyor.

Sonradan buyur ben cok normal , ailede varsa genetik olabilir ama tabi en iyi bi doktor karar verir buna

Siyah nokta deyince farkli birsey sandim ben basta ama fotodan goruldugu kadariyla zaten siyah nokta degil bunlar ben gibi cikiyor ama dedigim gibi en iyi doktor karar verir

Teşekkür ederim ilginiz için arkadaşlar, ben dediğiniz gibi bir de özel hastaneye basvurayım bakayım

Acaba kullandiginiz bi kremden dolayimi oluyor? Mesela su an yuzume limonlu maske yaptim ve filtir filtir dolasiyorum gunes kremini bulmak icin evde disari cikmadan. Limon cilt lekeleri cikarir. Bundan baska icerikli kremlerde gunese cikildiginda leke yapar.

yok ben zaten krem falan kullanmam yüzüme, bi tek gül suyu sürerdim temizlemek için, doktor güneş kremi deyince onu aldım ama iki seferdir unutuyorum dışarı cıktığımda, evdeyken sürmüyorum güneş kremini, bi de güneş kremini kullanmadan önce yüzün temiz olması gerekiyor diye barbara bort diye bir markanın yüz temizleyici jelini almıştım onu kullanıyorum.

O zmn bende bilemedimki neden.
Resimdeki benler once yokmuydu diyosunuz yani?
Acaba sivilce/yada lekerimi benlere donustude boyle oldu sonuc olarak. O geldi aklima. Siyah noktalar bene donusemez ya.

O zmn bende bilemedimki neden.
Resimdeki benler once yokmuydu diyosunuz yani?
Acaba sivilce/yada lekerimi benlere donustude boyle oldu sonuc olarak. O geldi aklima. Siyah noktalar bene donusemez ya.
sivilce pek olmaz ama leke dönüşmüş olabilir dediğiniz gibi

bir kac doktora göründüm devlet hastanesinde, hepsi de güneş kremi önerdi, 30 lu yaşlara kadar cıkar caresi yok dendi
Doktorun dedigi dogru insanin cogu beni ilk 30 yillik yasam diliminde ortya cikar ve gunes kremi onermeleri de normal cunku bu benler gunes isigi ile daha da buyuyorlar. Bazi insanlarin genetik olarak daha fazla yatkinligi var. O yuzden herkeste bu sekilde olmak zorunda degil. Ille icim rahat etsin diye dusunuyorsan bir doktora daha gorunebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…