bilmiyorum bi kaç doktora gittim devlet hastanesi ,ben diyen de oldu yani siyah nokta değil ben dir dendi ama bilmiyorum anlayamadım önce küçücük halde sonra bakıyorum büyüyorSiyah noktalarin bene donusmesini ilk kez duydum.
Bence birden fazla doktora gorunun.
zaten devlet hastanesiydi gittiklerim hep haklı olabilirsinizBaska doktora git. O doktor basindan savmis seni. Cokta ciddi birsey soyleyeyim.Gecmis olsun.
bir kac doktora göründüm devlet hastanesinde, hepsi de güneş kremi önerdi, 30 lu yaşlara kadar cıkar caresi yok dendi
39 yasindayim hicbir siyah noktam bene donusmedi , amma sacmalamisbir kac doktora göründüm devlet hastanesinde, hepsi de güneş kremi önerdi, 30 lu yaşlara kadar cıkar caresi yok dendi
ben de anlamadım cildimden mi kaynaklı yani yağlı t bölgesi felan , yok dedi direkt güneşten dediNe demek 30lu yas bilmem ne. Ee bende 24. Neden bende cikmiyor. Sacmalamis. He normal siyah nokta olsa okey ama seninki gercekten baska
bilmiyorum abla birkacı da aynısını söyleyince sorgulamadım ben de39 yasindayim hicbir siyah noktam bene donusmedi , amma sacmalamis
Ben olayi ciddi olabilir , durumun elveriyorsa bir ozel hastaneye git derim , allah korusun ciddi birsey cikmasin altindanbilmiyorum abla birkacı da aynısını söyleyince sorgulamadım ben de
attımBen olayi pek anlamadim.
Bi resim atabilirmisiniz cildinizin, yuzunzu saklayip?
doktorlardan da ben diyen oldu ama böyle sonradan büyümesi normal mi? yanağımın alt kısmındaki büyük ben sonradan öyle büyüdü, ailemde de yüzünde benleri olanlar var ama en fazla ben de ve dediğim gibi devam ediyor hala cıkmayaAma bunlar siyah nokta degil b3n zaten , ailenizde var mi cok beni olan? Genetik mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?