Maske Tarifleri siyah noktalara "michelle phan" çözümü..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
sonrasını neden koymadın cicim

koyayım canım benm bunları bile cekmek için valla 40 kez cektim.net cıkmıyor ışık vuruyor parlıyor.dijitalle cekiorum.parlayınca gözükmüyor gözenekler CADIARZU ama koyacagım.birazdaha cekim yapayım madem merak ettiniz

bekliyoruz kaydirigubbakcemile2

yapıp yapmamak kişiye kalmış

Ne alaka şimdi ben yapmayın mı dedim sanki sadece %100 hepsini çıkartmıyor ama denemeye değer demek istedim .

canım o yapıldıktan sonraki hali değil
Böyleymiş galiba canım bende sonradan farkettim
evet o koyduğum burnumun ilk hali.en son halini koymadım amonracım.arkadasımız pek memnun kalmadı sanırım

Memnun kalmadı derken bana mi diyorsun =) Ben memnun kalmadım demedim ki siyah noktalarıda çıkartıyor ama %100 değil bence sen %100 bütün siyah noktalarım çıktı diyebilir misin ? Ayrıca fot paylaşmanda çok hoştu ama beni yanlış anladın nedense

livcim o siyah noktalar bi kere de yerleşmedi ki bi kere de çıksın
senin de ilk deneme için bence gayet başarılı bi sonuç elde ettiğin
ama ben de dersen ki ne kadar etki etti %90 diyebilirm
erkek kardeşimde %70 falan çünkü o ergen irisi henüz
inatçı siyah noktaları

Kesinlikle öyle canım ben sevdim bu maskeyi %40 bile harika :lepi: ama beklentilerim çok üst seviyedeydi o yüzden hayal kırıklığı yaşadım.
Sende %90 etkiliyse o zaman kişiden kişiye değişiyor demek . olumunekankayizsmile

Yarına sevdiceğime deneyeceğim onda siyah noktalar daha yoğun ondaki sonuçlar harika olacak gibi :lepi:

ya yüzlerinizin en azından burunların fotosunu paylaşsanız .^^ bendede %40a yakın bi sonuç çıktı ergen olduğumdanda olabilir .^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…