Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
"Kasım'da aşk başkadır.."
Kayıtlı Üye
liv canım gercekten hepsi gitti diyemem tabi.e birde herkesin siyah nokta miktarı farklı.cildi farklı.benim genelde burnumun yanlarında coktu.ve yağlı bi cildim var.yüzde yüz olmasada istedigimi aldım ben.övgüler bana yergiler michelle phan a lütfen :roflol: belki baska birinde hepsini temizler.bendekiler 1 günde cıkacak seyler degildi :) burun bantlarından da daha cok işe yaradı.ve yüzümüzede uygulayabilirz sanırım ögrenmiş olduk.buhara tutup göznekleri acsak dahada etkili olurdu belkide.deneye deneye görecegiz a.s resim koyuyorum.gözenekler cıksın diye cabaladım
Kayıtlı Üye
son hali bu.yahu zaten sevmem koca burnumu rezil oldum iicee :roflol:
yıkadım kremledimm ohh .elimi sürtünce pürüz yok.aama dedigim gibi 100 de 100 degil canlarım.kişiden kişiyede degişiyodur eminim.
harika olmuş benimki bu kadar bile geçmedi çok az geçti .. :/:/
son hali bu.yahu zaten sevmem koca burnumu rezil oldum iicee :roflol:
yıkadım kremledimm ohh .elimi sürtünce pürüz yok.aama dedigim gibi 100 de 100 degil canlarım.kişiden kişiyede degişiyodur eminim.
vay vay vay burna bak maşallah
Ne biliiim insanı
Kayıtlı Üye
ay o yazı ne öyle minnacık çıkmış edit: vay vay vay maşallah...
...KUAFÖR OLDUM BEN...
Kayıtlı Üye
ay o yazı ne öyle minnacık çıkmış edit: vay vay vay maşallah...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyyy karnım acıdı edit heee
Kendi editimizi yaparız diyorsun yaniiikaydirigubbakcemile5
Kayıtlı Üye
kızlarr en gercegi yansıtmaya calıştımm :) top gbi burnum var ben pek sevmem :)
ya evet geçirdide gecmeyen yerlerde var.bi kaç kez daha yapmam gerek.ve vee vee yüzümdede deniycem.
medeniyet bekarların omuzlarında yükselecek
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
en ucuzundan ağda vazifesi de görüyor değil mi bu? en azından yüzdeki tüyler için kullanabilir miyiz ne dersiniz?
...KUAFÖR OLDUM BEN...
Kayıtlı Üye
kızlarr en gercegi yansıtmaya calıştımm :) top gbi burnum var ben pek sevmem :)
ya evet geçirdide gecmeyen yerlerde var.bi kaç kez daha yapmam gerek.ve vee vee yüzümdede deniycem.
neden sevmiyorsun canım
Sev bence burnunu şimdi bişey söylerdim de birileri çıkıp dinle bunun ne alakası var diyebilir
Sanal alem burası kimsenin ağzını büzemezsin
Kimse niyetini tam anlaz yazına bakınca
Bence güzeldir burnun haksızlık etme bende bir dahaki sefer eklerim fotoopuyorumnanaktan
sonradan yan etkisi olmasın bunun..............
Kayıtlı Üye
sonradan yan etkisi olmasın bunun..............
canım hiç sanmıyorum.kozmetik ürünlerindede kullanılıyormuş jelatin.zararı olmaz sanırım
Kayıtlı Üye
en ucuzundan ağda vazifesi de görüyor değil mi bu? en azından yüzdeki tüyler için kullanabilir miyiz ne dersiniz?
tüylere birebir bence
yüz için tabi.
Kayıtlı Üye
neden sevmiyorsun canım
Sev bence burnunu şimdi bişey söylerdim de birileri çıkıp dinle bunun ne alakası var diyebilir
Sanal alem burası kimsenin ağzını büzemezsin
Kimse niyetini tam anlaz yazına bakınca
Bence güzeldir burnun haksızlık etme bende bir dahaki sefer eklerim fotoopuyorumnanaktan
eklee eklee beni yanlız bırakma kaydirigubbakcemile5 tesekür ederim canım :)
Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
Bushra buradan süper görünüyor canım opuyorumnanaktan bende 1 hafta sonra yüzüme buhar tuttuktan sonra uygulayacağım.
Kayıtlı Üye
Bushra buradan süper görünüyor canım opuyorumnanaktan bende 1 hafta sonra yüzüme buhar tuttuktan sonra uygulayacağım.
saol liv opuyorumnanaktan evet canım bende öyle yapacgım.buhara magruz kalınca gözenekler acılır,sürüncede cıkması kolay olur galiba.
Ne biliiim insanı
Kayıtlı Üye
kızlar kılcal damarları belirgin olanlar için buhar zararlı. uyarim dedim :1rolleyes:
medeniyet bekarların omuzlarında yükselecek
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
aa bende belirgin... özellikle burun kenarlarımda. pff :/
iyiki söyledin stylis saol.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyyy karnım acıdı edit heee
Kendi editimizi yaparız diyorsun yaniiikaydirigubbakcemile5
ne yapalım kendi işimizi kendimiz görüyoruz artık:roflol:
bekliyorum meleğim...
Kayıtlı Üye
Bushraa harikasın fotolar için de eline sağlık çok uğraşmışın belli ki ama değmiş yaniiii. Önerileriniz sonucunda ben de aldıktan sonra (inş. bir gün alıcam) önce buhara tutup sonra yapmayı deneyeceğim.
Süpper olmuş burnuşun kayma gibimmm