Maske Tarifleri siyah noktalara "michelle phan" çözümü..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
büşra sağol tatlım yaa denicem yarın bunu inş.
ama bayram öncesi yüzümde bi facia yaşamaktanda korkuyorum aslında :86:
yaprak yada toz jelatini sütle karıştırıp eritcem sürcem dimi
ılık süt mü soğuk süt mü bulamadım mesajları geride kaldı yaa bi yardımcı olun hele

sıcak süte tatlım
az ılıyınca yüzüne sürceksin

biz denedik memnun kaldık
sen de rsim koycan mı sel
bence koyma ben bilerek koymadım
kk da bi anda yalnız kalmiyim insanları
kendimden tiksindirerek diye

tabikide koymuyacagim kizzz, arkadaslarimi kaybetmek istemiyorum :92::92:
simdi aldim geldim jelatini birazdan yapiyorum ..

gerci herkesler uyuyor ama ben yinede haber veriim istedim

maskeyi burnundan yeni cikarmis birisi olarak yorumda bulunmak istiyorum

iki kere yapmak zorunda kaldim
ilk yaptigimda fazla mal göz cikarmaz deyip bolca sürdüm bunu burnuma kurudu kurumasina ama pudingimsi bir hal aldi cok sürdügüm icin... ve gözenekleri acmadi..
ayrica mikrodalda firinda cok isittigimi düsünüyorum buharlar cikiyordu cikardigimda cok sicakti.. bekledim biraz kabuk bagliyor o arada..
ikinci sefer denemeye karar verdim

ikinci seferde cok ince sürdüm hem burnumun üstüne hemde dudak üst bölümüne ordaki tüylerde gitsin hazir gitmisken diye düsündüm..
15 dakika bekledim iyice kurudugunu hissedincede cikardim..
niveanin bantlarindaki aldigim sonucu aldim..
bantlar sanirim 6-7 eur falandi.
ben üc paket jelatine 1 eur para verdim ve yarim paket jelatin ve bir kasik süt kesinlikle yeterli oluyor ...
tabiki bütün gözenekleri acmiyor
amonra ninda dedigi gibi hepsi bir seferde olusmuyor bu gözeneklerin ..
1 -2 hafta sonra tekrardan yapmayi düsünüyorum..

maskenin üzerine yapisanlar görüslmeye degerdi ama burda göstermek istemedim

bushraa tekrardan tesekkürler canim

kızlar sürdükten sonra peki toniklemiyo musunuz?
jelden sonra herhangi birşey sürmüyormusnuz?
ay çıkcam birazdan iyi bilgi alıyim ona göre çıkıyım dedim

sütü isit onun icine koy ozaman jelatini..
ama gercekten cok ince sürmen gerekiyor
zaten o maske yüzünden nivea banti gibi cikiyor.. onucikardiktan sonrada yikadim yüzümü sicak suyla nemlendiricimi sürdüm bu kadar
kolay gelsin sanada

canlarımmmm :)) sütün sıcak olması sart değil bakın kıvam cok önemli.eger kıvam akışkansa yapışıyor buruna ve baya etkili oluyor.şimdiii bidaha söylüyorum yeni başlayanlaraa..1 yemek kaşığı soğuk süt ,1 tatlı kaşığı toz jelatin.cezveye koyun,kısık ateşte karıştırın hızlıca.jel halini alcak.hemen sıcakken sürün.yoksaaa hemennnn donuyooo.hemen ince tabaka halinde sürün.pudingimsi olmadan güzelce yayın.iyceee kurusun.ve kenardan baslayıp yavasca soyun.yavasca cekinki iyce temizlesin.hatta bol siyah noktalı birinde yapın.şok olun :))) o noktaların gelişini saniye saniye görün.arkadasımda yaptığım süperdi.bende de var siyah nokta ama onun kadar degildi.kıvamı olduğu taktirde ve tabakayı kalın sürmedgniz sürece sonuç o derece iyi olacaktır.ben toz jelatini lokman hekimden 1 tl lik aldım.6 _7 kez yaparım sanırım.boşa siyah nokta sabunlarına,bantlara para vermeyin.cıktıkca noktalar yapın yapın yapın :) yaprak jelatini denemedim bilmiyorum.ben tesekkür ederim arkadaslar .sorularınız olursa yardımcı olurum not : 1 dk bile sürmüyor erimesi zaten ocakta.ve yaptıktan sonra burnunuzu yıkayınn ohh pamuk pamuk .hiçbi zararı görülmemiştir saygılarrrr :))

Son düzenleme:
ben bushra,burası kadınlar klübü,burada siyah noktasız yeni bir yaşam merkezi kuruyoruz.,hep hayal ederdim siyah noktasız birgünümüz olacakmı diye???,,""""yaptımm olacakkkk """ :79:
çünkü bu ülkede herkess siyah noktasız yaşamayı hakediyorr :82:

bushra ağaoğlu ..

bushra ağaoğlu
koptiim
yaptım olacak

ben bugün alamadım bayramdan sonrasına kaldı
sitedeki patates rendesini yaptım iyi geldi o da
doğa kendini bana adasın artık

bushra ağaoğlu
koptiim
yaptım olacak

ben bugün alamadım bayramdan sonrasına kaldı
sitedeki patates rendesini yaptım iyi geldi o da
doğa kendini bana adasın artık

evet patatesde cok güzeldii bende memnunum.aslında ne kadar basit çözümler varda öğrenmek uygulamak gerek

kıZlar ssupersınızzzz hemen bayram sonrası aktardan sorcam toz jelatınıı ve yapcam ırsı bızde anne abla hepımızın burnu sıyah noktalı ben cıkarıyorum onlar cıkıo gerıyaaaaa

bantlarda cok pahalı zatenn .aktardan buluru dımı kızlarrrrrrrrrrrrrr

çatlak

büşracım bu maske cilk yüzeyindeki siyah noktalaramı yoksa gözeneklerin içindeki siyah nokytalaramı etkili.yani cilde gömülülerede faydası oluyormu?

kızlar aldm yapmaya calıstm 1 yemek kasığı süt.1 yemek kasıgından az jelatn mikro dalgada 5 10 saniye falan tuttm cok ılık oldu surdn gözle görulur az bi fark war neden acaba koku flnda yok ama neden öyle cıkarmadı cok syh nokta war cwp kzlrrr

Videoyu izledim işe yarayacak gibi gözüküyor.paylaşım için teşekkürler.Bişeyi merak ediyorum kalıcı çözüm mü geçici çözüm mü ...Ben siyah nokta bantları kullanıyorum aynen bu maske gibi .Ancak bant kullanmayı bırakınca siyah noktalar geri geldiiiiiiiiiii :'((((( Napcaz bunlarla yaa

Son düzenleme:

Slm , bişeyi merak ediyorum cildinde tahriş oldu mu videodan baktım kızın burnu kıpkırmızı :18:

Slm , bişeyi merak ediyorum cildinde tahriş oldu mu videodan baktım kızın burnu kıpkırmızı :18:

aslm cnm bnm ya işte ona şaşdım ya tahriş falan olmadı işin komiği cogu noktam hala burnumda oyuzden diyorum abaca ben fazla ısıtmadım ondanmı yapamadım bilemedim cok ılıktı haftaya bi da denicem bakalım yazarım cnm bnm sen hiç yapmadınmı:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…