Maske Tarifleri siyah noktalara "michelle phan" çözümü..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
selam kızlar :)
tüm yazdılarınızı üşenmeden okudum.ben de pek severim böyle temizleyen parlatan şeyleri hemen denemek istiyorum ama şu an akne ilacı kullandığım için yüzüm çok kuru ve hassas.o yüzden 5-6 ay beklemem gerek.zaten o ilac benim burnumun üstündeki siyah noktaları da halletti sağolsun.burnumun üstü tertemiz gıcır gıcır şu an benimkiler de çıkmayan cinsten böle gözenek gibiydi minik minik.o kadar temizlerim ederim ama hiç çıkmazlardı ben onların siyah nokta olduğunu bile bilmiyodum yani öle normal gözenek sanıyodum.herneyse.ilacın kullanımı bitince hemen deneyeceğim nasipse.teşekkür ederim bu faydalı bilgi için.

çok güzel bi cilt soyucuya benziyo ama benim zaten tüy problemim var ondan biraz çekiniyorum:) o yüzden uzun vadede tüylerle ilgili herhangi bi gelişme olursa yazar mısınız size zahmet kızlar.çok iyi olur.ona göre deneyeyim siyah noktadan kaçarken simsiyah tüylere tutulmim

beim yapalı baya oldu bi tüylenme durumu söz konusu değil
hatta burnumun yanındaki tüyler kayboldu gitti çıkmadı hala

beim yapalı baya oldu bi tüylenme durumu söz konusu değil
hatta burnumun yanındaki tüyler kayboldu gitti çıkmadı hala

ilk defadan bişi olmaz sanırım ama alındıkça hani tüyler daha kalınlaşıyor ya ondan çekiniyorum ben.tam denenecek güzel bişi ama daha fazla tüye tahammülüm yok bu işler çok pis ya bi yeri örtücez derken başka bi yer açılıyo. inşallah artmaz tüyler.

canım bendede bişe yok kaç zaman oldu tık yok :) olursa yazarız ama

kızlar bende yapayı düşünuyorum aktara gittiğimde alayımda jelatınden. paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum çok zahmet vermişiz foto koymuş soru soran arkadaşlara ayrıntılı cevap vermiş tşkler arkadaşım

arkadaslar ben bu sut jelatın işini denedim siyah noktalara cok guzel sonuc aldım. paylasan arkadasa cok tesekkur edıyorum
yalnız ben yuzumü sir ağdayla alıyorum dudak ustu tuyleri bide yanaklarımda oluyo ınce ınce tuyler. sır agdayla yaptıgım zaman sıvılcelenme oluyodu yuzumde. ben bu sut jelatın formulunu denedım yuz bölgemdekı tuyler ıcın cok guzel tuylerı kokunden alıyor. süt-jelatınde sıvılcelenme yapmadı .
acaba bundan sonra da sut-jelatıni yuzumdekı tuylerı almada kullansam duzenlı olarak sizce bi ters tepki yaparmı
bnm gibi deneyenler varsa yardımcı olabilirler mi :26:

valla canım buna bura kmse cevap veremez.
bende dahil olmak üzere herkesn en fazla 3 deneyişi falandır bu jeletin işini.
yanş devamlı yapıldıgı takdirde nolucanı bilmioruz.
ama ben bişi olucanı sanmıorum.
ben daha 1 defa yapabildim.
bi fırsatını bulayım hemen 2.sini yapcam

anladım cnm saolasın.
şeytan dıyokı bıkını bölgesınede yapıstır acımasın

kızlar bende aldım jelatını bıraz sonra deneyecegim yazarım yorumlarımı

arkadaslarr ,konu sahibi olarak yeni resim paylaşmak istedim.ve bişey farkettim:eger cok siyah nokta varsa cok daha etkili oluyor.arkadasımda yaptım ve sizler için çektim.ve toz jelatin kullananlar: 1tatlı kaşığı jelatin.1 ymek kaşığı süt.hemende uygulayın :) bendekinden daha gözle görülür bi sonuç oldu.umarım sizde memnun kalırsınız

kıl yag kir ne varsa aldı bol siyah noktalı birinde deneyin farkı görün :13:

ay büşra çok fena ya

ay büşra çok fena ya

:78: arkadasımı utandırmayın ama ya o tüm kızlara hizmet için bu göreve soyundu :)) bidaha çekcek insan bulamam vallaa :86: gercekten ama bol siyah noktası varsa çokk işe yarıyorr.bendede cıktı ama bu kadar cok cıkmadı vallaa

konu mankenliği için arkadaşına teşekkür ederiz

Bushraa bravo guzelim sana ya..
Usenmeden gece gece butun sayfalari okudum yarin isim jelatin alnak olacak ve hemen deniyecegim sonra bende yazarim..
Amonra, deryacik sizlerdende güc aldim sagolun kizlar

Bushraa bravo guzelim sana ya..
Usenmeden gece gece butun sayfalari okudum yarin isim jelatin alnak olacak ve hemen deniyecegim sonra bende yazarim..
Amonra, deryacik sizlerdende güc aldim sagolun kizlar

biz denedik memnun kaldık
sen de rsim koycan mı sel
bence koyma ben bilerek koymadım
kk da bi anda yalnız kalmiyim insanları
kendimden tiksindirerek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…