Maske Tarifleri siyah noktalara "michelle phan" çözümü..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

ya bugün dolaşmadığım yer kalmadı şu toz jelatini bulmak için bulamadım hala :'( anladığım kadarıyla t bölgesi bantları oluyo ya onlar gibi bende onu kullanıorm ama hala geçmedi kalıcı diil yani .Ama bu maskede süt de olduğu için işe yarayabilir ama o da zamanla :-((( sürekli kullanmak lazım galiba canım

walla yapan yapamayan kim warsa şunu söylemelym ki kızlar gidin 10 liraya bant alın yada temizleyici peeling zaten düzenli kullanıldımılr zamanla onlarda yok eder ben 2 ciyi yaptım olmadı olmadı cıkan eden yok minik minik tüyler galiba cıkanda ondan dolayı canlarım ben yapmayın derim artık yapmıcamda zaten ...

ya bide cok moralim bozuldu ya suan bu cıkanlar tüyse eger geri çıkarmı yaa offf eskiden tüy falan belli olmuodu sinirim bozuldu acil yapanlardn cwp istyrm bembeyazda tenim war off offf...

bantlarda kalıcı diil ki iki aydır bant kullanıyorum bi de niveanın siyah noktalar için sabunu var onu sabah akşam kullanıp haftada bir de duş aldıktan sonra t bandı kullanırsak geçer mi. Ya t bölgesi bantlarının bi sıkıntısı daha var burnun bütün kısmına yapışmıyo arada bazen boşluk kalıyo Ama yine de çıkarıyo.bi kurtulamadık şunlardan

ya bide cok moralim bozuldu ya suan bu cıkanlar tüyse eger geri çıkarmı yaa offf eskiden tüy falan belli olmuodu sinirim bozuldu acil yapanlardn cwp istyrm bembeyazda tenim war off offf...

yokcanım bantlarda da aynı şey oluyo bandın üzerinde küçük tüyleri de çektiği gözüküyo ama bi sorun yaratmıyo burnunda tüylenme olmaz merak etme bi iki ufak olsa da alırsın sıkıntı diil yani

tüylenme falan yok yaaa.tabiki kalıcı çözüm degil bu yöntem.yine birikiyor gözeneklere yağ falan.ama her geldiğinde yapıyorum ben.bantlara o kadar para vermektense.bantlar aaa kılları almayayım siyah noktaları alıyım diye bir ayrımmı yapıyor? oda aynı sekilde alıyor.kıvamını tuuturup ince tabaka halinde süren arkadaslar bnce sonucu görecekler.ve dediğim gibi bende cok siyah noktalıyım arkadasımda benden cok vardı.onda daha belirgin bi sonuç cıktı.1 yemek kasşığı süt.1 tatlı kaşığı toz jelatin ocaga tutun karıştırın hızlıca sıvılaşınca jel gbi olunca alın.1 dk bile sürmüyor.sıcakken ince tabaka halinde sürün.iyyycee kurusun ve yavasca cekin.yıkayın burnunuzu.bu kadar.sıcakken sürün ama hemen soğuyor cünkü soğuyunca yapışmıyor iyce burna.güzel bi yöntem tesekkürler michelle phan :))

canım sıcak yapman gerek.yoksa yapışmıyor.hava boşluğu kalıyor gbi oluyor.ben cezvede jel halini alınca sıcakken hemen sürüyorum.2.yapışımda bende biraz ılık sürmüştüm.hemen katılaşan bişey olduğu için kalın tabaka oldu burnumda.hava boşluğu gbi oldu.bi çektim olmadı.bunu gözönüne al bnce

arkadaşlar bakın kıl olan yerin altı yağ,kılla beraber o yağda geliyo işte.daha önceki yükledgim resimi incelerseniz.hem kılı hemde kökükndeki yağı ,siyah noktayı alıyor.ama hesini alıyorr pırıl pırıl oluyor demek mümkün degil.herkesin sonucu farklı olabiliyor.kiminde yüzde 50 kiminde 70.ama arkadasşımda cok vardı coğuda gitti.bende bu kadar gözle görülür sonuç çıkmamştı

canım bütün msjları baştan sona kadar okudum gerçekten çok uğraşmışsın fotolar süppper senin eski yeni haline bayıldım ... arkadaşınınkine yorum yok yapmaktan vazgeçmiştim ama çoğu kişide etkili olmuş jelatin bulur bulmaz denicem çok uğraşmışsın bütün emeklerin için teşekkürler...

bendede noktalar çıkmadı hala kaçıncı yapışım hemde ince sürdüm pul pul döküldü kalın sürdü plastik gibi oldu tutturamadm galiba kıvamını

bendede noktalar çıkmadı hala kaçıncı yapışım hemde ince sürdüm pul pul döküldü kalın sürdü plastik gibi oldu tutturamadm galiba kıvamını

hiçmi çıkmadı canım?? :S plastik gbi olmıycak pulpulda dökülmiycek.maske gibi soyulması gerekio.ne ince ne kalın.:96: hemen sıcakken sürdünmü?hemen kuruyo yoksa

rica ederim cnmmm

hiçmi çıkmadı canım?? :S plastik gbi olmıycak pulpulda dökülmiycek.maske gibi soyulması gerekio.ne ince ne kalın.:96: hemen sıcakken sürdünmü?hemen kuruyo yoksa

evet cnm hiç çıkmadı olduğu gibi duruyo kaç kere yaptığımı unuttum hemde mikrodalgada yapmadım ondan mı öle oldu kıvamı tutmadı acaba normal ocakta yaparken nasıl yapılıyo biliyo musun ?

ya kızlar İstanbul dakiler nerden alıyorsunuz ben en büyük aktarlarda bile bulamadım satıcı adam diyo o ne abla :95:

Son düzenleme:
ya kızlar mantıken agda etkisi yaratmaz mı minicik de olsa burun üzeri var olan tüyleri artırıp azdırıp kıla çevirmez mi???

bende ilkinde biraz kalin surmusum ondan hafif ince olan yerlerdekini aldi digerini de çok ince yapmistim o da pul pul dokuldu. biraz uzerinde çalisma ve uzmanlasma gerektiren bi konu :))))

canım sıcakk olması gerek hemen hızlıca sürmelisin ocaktan alıncaki iyce yapışşın. 1 yemek kaşığı süte 1 tatlı kaşığı toz jelatin koy,az karıştır,ocaga tut,hızlıca karıştır jel gibi olsun.1 dk bile sürmüyor zaten erimesi.sonra hemen burnuna ince tabaka halinde sürr .kalın tabaka olunca cıkmıyor.kalıp gibi oluyor.sen ne ince ne kalın sürr.iyce kuruyuncada soy.önemli olan nokta kıvamı ve hemen sürülmesi vee çok kalın sürmemek.bende 2.yaptığımda tutturamamıştım.hepsi gitmedi noktalarımın ama memnunum ben yani.umarım sen de basarırsın :) ve kıllar büyümüyor.yaptım hiçbişe olmadı. diğer arkadasların da bu konuda şikayeti olmadı sanırım

Son düzenleme:
bende ilkinde biraz kalin surmusum ondan hafif ince olan yerlerdekini aldi digerini de çok ince yapmistim o da pul pul dokuldu. biraz uzerinde çalisma ve uzmanlasma gerektiren bi konu :))))

evet cnm aynı şeyi bende yaşadım.kalın yerdekiler boş geliyor.ince olan yerlerdekiler siyah noktaları çekmiş oluyor.işte ne ince ne kalın olcak :) deneye deneye öğrencez vede sıcak sür ,""""""""ocaktan alınca sür """""""""".yoksa hemennn donuyorr.anında donuyor.o zaman buruna sürülmesi güçleşiyor.

evet cnm hemen surduk ama kivami tutturamadik galiba. neyse bi daha ki sefere artik =))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…