T TinyLove Guru Kayıtlı Üye 30 Kasım 2010 2.908 14 358 24 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi TinyLove #1 2 hafta sonra kuzenimin nişanı var siyah sade bir elbise aldım mini. Altına parlak bir çorap giymek istiyorum zaten elbise de parlıyor biraz :) Çorap önerebilir misiniz markası ile? Ve Siyah rugan giymeyi düşünüyorum ama olur değil mi?
2 hafta sonra kuzenimin nişanı var siyah sade bir elbise aldım mini. Altına parlak bir çorap giymek istiyorum zaten elbise de parlıyor biraz :) Çorap önerebilir misiniz markası ile? Ve Siyah rugan giymeyi düşünüyorum ama olur değil mi?
derinin_annesi Ey Aşk Nerdesin.... Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 1.511 0 66 İstanbul 24 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi TinyLove #2 elbise siyah parlak ayakkabı siyah parlak bence çorabı ten rengi almalısın canım.mesela penti nin yok gibi diye bi çorabı var süper..
elbise siyah parlak ayakkabı siyah parlak bence çorabı ten rengi almalısın canım.mesela penti nin yok gibi diye bi çorabı var süper..
T TinyLove Guru Kayıtlı Üye 30 Kasım 2010 2.908 14 358 24 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi TinyLove #3 Bu akşam alım canım o çorağpı ama siyah çorap var mı tavsiye edebileceğin?
ipeknur Guru Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2009 471 79 323 25 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi TinyLove #4 penti'nin fit 15'ini deneyebilirsin. Daha kalini renk olarak boğar elbise ve ayakkabı ile birlikte.
G gulay_gulay Guru Kayıtlı Üye 3 Ekim 2009 3.308 5.526 448 Ankara 25 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi TinyLove #5 derinin_annesi .!.: elbise siyah parlak ayakkabı siyah parlak bence çorabı ten rengi almalısın canım.mesela penti nin yok gibi diye bi çorabı var süper.. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum ten rengi süper ince bir corap. Ama siyah çorap olsun mutlaka dersen; o zaman parlak olmayan açık siyah çorap giy.Ten rengin nasıl.
derinin_annesi .!.: elbise siyah parlak ayakkabı siyah parlak bence çorabı ten rengi almalısın canım.mesela penti nin yok gibi diye bi çorabı var süper.. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum ten rengi süper ince bir corap. Ama siyah çorap olsun mutlaka dersen; o zaman parlak olmayan açık siyah çorap giy.Ten rengin nasıl.
T TinyLove Guru Kayıtlı Üye 30 Kasım 2010 2.908 14 358 30 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi TinyLove #6 Beyaz tenliyim kızlar pentiden aldım siyah ince bir çorap yok gibi serisindendi sanırım hoşuma gitti.
Beyaz tenliyim kızlar pentiden aldım siyah ince bir çorap yok gibi serisindendi sanırım hoşuma gitti.
T tucec Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 39 0 11 35 Amasya 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi TinyLove #7 bence de çok hoş durur..