Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bana da bi akıl verin ağlıcam artık:çok üzgünüm: dün siyah saçımı orialle açmaya çalıştım ama sadece bazı kısımlar açıldı açılan yerler de tam açıldı ama yıprandı saçım önler de biraz yandıbenneyaptımki şimdi sizce ne yapmalıyım olan oldu deyip orial alıp kalan yerleri de açayım mı yoksa tekrar siyaha boyasam mı yardıım lütfeen:a015:
Kabartma tozuyla ben baya akıttım kızlar ilk önce bir kabın içine 2 paket kabartma tozunu koydum su ekledim saçıma yedirdim bu şekilde yarım saat bekledim sonra nasıl akto o simsiyah renk anlatamam kızlar deneyin sizde
Kabartma tozuyla ben baya akıttım kızlar ilk önce bir kabın içine 2 paket kabartma tozunu koydum su ekledim saçıma yedirdim bu şekilde yarım saat bekledim sonra nasıl akto o simsiyah renk anlatamam kızlar deneyin sizde