Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar saçlarımı 7 8 ay önce siyaha boyadım ama şimdi çok sıkıldım saçlarımda oldukca uzun 15 cm falan saçım uzadı kumral kendı saçım.....35 cm falanda boya simsiyah çok kötü gözüküyor kuaföre gittim saçımı açmak için 120 tl istedi ee o kadarda vermek istemiyorum evde nasıl açabilirim yada siyah boyayı nasıl akıtabilirim fikri olan yada saçını evde açmış olan varsa lütfen yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum
İki ay önce siyaha boyamıştım saçlarımı.Bende iki paket kabartma tozu denedim önerinizle. Zerre kadar akmadı. Hala aynı:çok üzgünüm:
bende bugün boyattım koyu kestane dedi kuaför ama simsiyah bişi oldu mafoldumben kabartma tozunu bende deneyeceğim inşallah çıkar.şu turp maskesini de çok merak ettim sonucunu ve tarifini yazarsan sevinirim.
evde orial ile açtım ama çok zor ve riskli dikkat istiyor aralarda koyuluklar kaldı resimlerdede bellidir açtıktan sonra kızıla boyadım kalan koyulukları paket atarak açacağım ,aynı yöntemi evde uygulamaya niyeti olan varsa bir iki tiyo var önem arzeden,yazabilirim arzu eden olur ise
evde orial ile açtım ama çok zor ve riskli dikkat istiyor aralarda koyuluklar kaldı resimlerdede bellidir açtıktan sonra kızıla boyadım kalan koyulukları paket atarak açacağım ,aynı yöntemi evde uygulamaya niyeti olan varsa bir iki tiyo var önem arzeden,yazabilirim arzu eden olur ise