kızlar bende saçıma yeni röfle yaptırdım ama çok açık oldu hoşuma gitmedi bugün kumral aldım boyadım.şimdide istediğimden çok koyu oldu.bende sizlerin önerilerinizle kabartma tozunu sulandırıp sürdüm bekliyorum şuan inşallah akar boya.
ben sacımı siyahtan kurtulmak için oryalle actırdım 1 sene sonra dayanamadım salak gibi gittim yine siyaha boyadım şimdi su paletteyi denemek istiyorum ama zeminde oryal var sonucta acaba cok yıpranır mı sacım bu sekilde deneyen arkadaşlar varsa yardım edin lütfen
Kabartma tozuyla ben baya akıttım kızlar ilk önce bir kabın içine 2 paket kabartma tozunu koydum su ekledim saçıma yedirdim bu şekilde yarım saat bekledim sonra nasıl akto o simsiyah renk anlatamam kızlar deneyin sizde[/QU
benim ust kisimlari ac kahferengi alt kisimlari koyu kahfe sac rengini akitip aciyormu ilk kulanimda fark oluyormu kabartma tozuna sadece su koyorsun degilmi sonra normal sekildemi sacini daldirip biraz suyunu SIKIP bekliyoruz 1saat?
kızlar hiç beyaz sabun kuaför felan uğraşmayın.saçınızı siyaha boyadıysanız o saçı açmak için kesinle zarar görück nasıl mı sabunla yıkaya yıkaya saçın ph derecesini bozucaksınız ondan sora saçınız hemen yağlanıcak.kuaföre gidip oryalle açtırcaksınız e oryal bu lastik gibi yapcak saçı.
ben gittim kolestonun röfle setini aldım.içinde röfle pudrası ve oksidanı war karışımı hazırlıyıp saçıma boya yapar gibi uyguladım.bi 50 ddk fln bekledim saçım sarıyla turuncu karışımı bi renk oldu.çok yıprancak die çok krktm ama nerdeyse hiç yıpranmadı sora üstüne kahve boya aldım boyadım ve hoş bi kumral oldu
.aralarda hafif sarımsı bakır saçlar oldu ama çok hoş durdu. deneyin sadece biras kuruma oluo o kadar.bide röfle pudrasını yaptıktan sora kesinlikle açık boyaları tercih etmeyin ya kahve yada koyu kahve alın.zamanla açıldıkça kumrala dönüo.ben yapalı 1 hafta felan oldu yıkya yıkaya açıldı baya açık kumral oldu nerdeyse
selam arkadaşlar saçlarımı 7 8 ay önce siyaha boyadım ama şimdi çok sıkıldım saçlarımda oldukca uzun 15 cm falan saçım uzadı kumral kendı saçım.....35 cm falanda boya simsiyah çok kötü gözüküyor kuaföre gittim saçımı açmak için 120 tl istedi ee o kadarda vermek istemiyorum evde nasıl açabilirim yada siyah boyayı nasıl akıtabilirim fikri olan yada saçını evde açmış olan varsa lütfen yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?