- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
- 303
Benim de saçlarım siyah her nekadar başka renkler kullansamda bir türlü gitmedi diplerim 6 cm kadar rengi açık ama diğer yerleri kop koyu Kabartma tozuyla bende denedim biraz aktı ama saçı kazık gibi yapıyor bütün kuaförler ayrı birşey söylüyor yinede garanti vermiyor yinede denicem 120 tl arası istiyorlar genelde ama ben tanıdık biryer buldum 45 tl halledicem ama saçlarım yarısını kestimek zorundayım evde kendim yapmaya risk cesaretim yok lanet olsası siyah gitmiyor 1 yıldır kurtulamadım psikolojim bozuldu artık daha önceden saçlarımı komple biryerde boyadım aptal kuför yüüzne saçlarım simsiyah oldu 1 yıldır kurtulamadım siyah gitmiyor eski sarı röfleli saçlarımı özledim doğrusu siz siz olun siyah saça özenmeyin bu hafta kuförde denicem umarım kurtulurum
Benimde saçlarım siyahtı açmak için çok uğraştım palette yoğun renk açıcısınıda denedim ama daha kötü oldu bazı yerleri sapsarı bazı yerleri turuncu bazı yerleri de hiç açılmadı bence deneme derim ben son çareyi kuaförde buldum malesefselam arkadaşlar saçlarımı 7 8 ay önce siyaha boyadım ama şimdi çok sıkıldım saçlarımda oldukca uzun 15 cm falan saçım uzadı kumral kendı saçım.....35 cm falanda boya simsiyah çok kötü gözüküyor kuaföre gittim saçımı açmak için 120 tl istedi ee o kadarda vermek istemiyorum evde nasıl açabilirim yada siyah boyayı nasıl akıtabilirim fikri olan yada saçını evde açmış olan varsa lütfen yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum
Benimde saçlarım siyahtı açmak için çok uğraştım palette yoğun renk açıcısınıda denedim ama daha kötü oldu bazı yerleri sapsarı bazı yerleri turuncu bazı yerleri de hiç açılmadı bence deneme derim ben son çareyi kuaförde buldum malesef
Eğer saçınızın yarısı boya yarısı kendi saçınız ise evde boyamanız çok riskli çünkü açık renk boya kendi saçınızda güzel tutup boyalı kısımlarda daha kötü bir hal alıcak düz bir renk çıkmaz birkaç yıkamada akıp ortadan çizgi çekilmiş gibi renk farkı olur. Açıcı olayına hiç girmeyin derim kendiniz daha önce tecrübeniz yoksa yine aynı şekilde kendi saçınız daha temiz sarıya açılıp boyalı yerler turuncu kötü bir sarı olur. Boyalı kısımları yüksek volümle açmak gerekir iki üç seferde bu da daha önce bu işlemleri yapmadıysanız kopup saçınız elinizde kalabilir saçınızın neye nekadar dayanacağını bilmediğinizden dolayı. Boyanın renginin açılıp kendi saç renginizde görünmesi önemli değil sonuçta bir boya var saçınızda ve dipten çıkanlarda boyasız kendi saçınız. Risk almadan işinde iyi olan bir kuaföre gidin sizin için daha uygun olurmerhaba kızlar ben bundan 4 ay öncesinde saçımı ışıltılı kahve ve sıcak çikolata rengine boyadım ama saçlarımı 1 yıl öncesinde siyah boya yapmıştım saç rengim baya açılmıştı siyah renk tamamıyla akmıstı yani . bu renklere boyayınca saçım boyasız olan yanı normal kendı saç rengime döndü şimdi saçımı kahve tonlarında boyatmak istiyorum ( açık kahve tonları ) Ama tutmaz diye endişeleniyorum kuaför baya bir ücret karşılığında yapacağını söyledi ben evde yapmak istiyorum ama saç rengimi açmaktan korkuyorum yanar diye . AÇICILAR HAKKINDA BİR BİLGİM YOK NASIL KULLANABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM . Sevgilerle ...
Rica ederim ne demek iyi gecelerteşekkür ederim baya yararlı oldu benim için iyi geceler dilerim
Evet toz açıcı denilen şey kesinlikle oryal. Benim saçlarımı kökten yaktı . 3 numara kestirdim. İlk açmada etkisini zararını az anlarsın . 2. Açmada saçlar kavruluyor . Kökten kopuyor. Konu sahibi 5 yıl önce sormuş ama açıcı tozlu boyaların zararının bilinmesi için yazdım.kızlar bende canım kızıl saçımın üzerine mavi-siyah boya kullandım ama şimdi toz açıcıyla açmak niyetindeyim ince telli saçlarım toz açıcı dediğimiz şey oryal mi oluyor ? sizce çok yanar mı saçım yardımcı olun lütfen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?