siyah uzun elbise kombini kızlar yardımmm ??

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
318
kızlar batikten siyah uzun elbise aldım günlük giyebilecğim bi elbise $images.webp böyle bi elbise,bu elbiseyi nasıl kombine edebilirim konserede gitmek istiyorum bu kıyafetle ama olur mu ki ?? saçlarımda kızıl bu arada :D

Nerde giyeceksin konserde mi?

Benzeri bende de var..Geçen sene ben d batikten aldım..

Altına sandalet giyersen günlük bir kıyafet olur..

Topuklu açık ayakkabı giyersn biraz abiye olur, yemeklerde belki fazla yakın olmayan birisinin düğünün de bile giyersin..

Konser içinse alltına sandalet giy, boğazına da günlük tarzda geniş/altın renkli ya da karışık renkli kolye/gerdanlık tarzı birşey, koluna da geniş çanta..

Saçlar atkuyruk..

$zara.webp zara marka kolye..ben de var..değişik renkleri var .her ortamda kullanılıyor yazın.bu tarz birşey..

Al sana şık bir konser kıyafeti..

Son düzenleme:
Nerde giyeceksin konserde mi?

Benzeri bende de var..Geçen sene ben d batikten aldım..

Altına sandalet giyersen günlük bir kıyafet olur..

Topuklu açık ayakkabı giyersn biraz abiye olur, yemeklerde belki fazla yakın olmayan birisinin düğünün de bile giyersin..

Konser içinse alltına sandalet giy, boğazına da günlük tarzda geniş/altın renkli ya da karışık renkli kolye/gerdanlık tarzı birşey, koluna da geniş çanta..

Saçlar atkuyruk..

Eki Görüntüle 788032 zara marka kolye..ben de var..değişik renkleri var .her ortamda kullanılıyor yazın.bu tarz birşey..

Al sana şık bir konser kıyafeti..

oyy canım benimm çok teşekkür ederim..sandalet giyiyim saçlar at kuyruğu fikrini çok sevdim yalnız geniş çantam yok elbiseme uygun elimde bi çantam var ya olur mu bilmiyorum $IMAG2740.webp kolyemde bu $IMAG2739.webp

oyy canım benimm çok teşekkür ederim..sandalet giyiyim saçlar at kuyruğu fikrini çok sevdim yalnız geniş çantam yok elbiseme uygun elimde bi çantam var ya olur mu bilmiyorum Eki Görüntüle 788041 kolyemde buEki Görüntüle 788043

kolyene bayıldım..

Çantayı da çapraz/postacı usulu takabilirsin istersen..tek omuza da olur.

Saçlar mutlaka atkuyruk.

Bence süper olursun..

Back
X