Siyaset yüzünden bitiyor..

Eylulunhazirani

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
19
2
86
32
siyaset yüzünden sevdiği insandan ayrılan var mı.. bana daha iyi bir eş, aileme ondan daha hayırlı bir evlat bulamam.. ama kabul edemiyorum bir türlü görüşünü, tahammülüm yok.. bağrıma taş basmaya hazırım..

Zıt yükler birbirini çeker misali zıt görüşlüler de birbirine çekim hissedebiliyor ancak gözlemlediğim kadarıyla aşırı uç fikir ayrımları varsa evlenseler bile tolere edemeyerek ayrılıyor insanlar.

Bazı sinyalleri önceden yakalayıp en başında bitirmek en doğrusu...

Bizim herşeyimiz aynı.. birlikte gülüp ağladığımız o kadar çok şey var ki.. ama içimdeki o siniri bastıramıyorum.. neler yuttum halbuki ben.. ne emekler verdik birbirimize..

ya ne pis bişey bu siyaset.. benim de beşeri ilişkilerimin fazlasıyla yara aldığı insanlar hatta akrabalarım var bu siyaset yüzünden. Ama herşeyden önce ben demokratik bir insanım ve herkesin görüşüne saygı duyarım. Benim görüşüme saygı duymayanla koyarım araya mesafeyi. Siz neden birbirinize saygı duymuyorsunuz?

zaten iki insan tam aynı görüşte olamaz da bizim ülkede kutuplaşma arttı

lakin bu farklı kutupların dünya görüşü algısı yaşam biçimi algısı da farklı

size iyi eş olacaksa zaten bu kadar ayrışık değilsinizdir yok cidden ayrışık durumdayız diyorsanız da iyi geçim bir süre sonra biter gider

Gündüzüm oldu gecem oldu.. en zor zamanlarımda tam yıkılacakken o tuttu beni.. ayağa kaldırdı.. hayallerimiz yaşanmışlıklar.. evlenecektik bu yaz..

siyaset derken hayata bakışı önemli örneğin aynı partiyi tutup farklı fikirde olanlar vardır bu çok sırıtmaz ama beyazla siyah kadar farklı fikirler varsa bu hayat tarzına da yansır dolayısıyla hayata bakışı sizinle aynı insanlarla birlikte olunması daha doğrudur sonuçta bugün iyi ama yarın sorun olmayacağının garantisi yok.. aynı fikirde insanlar sorun yaşıyor bir de farklı fikirler büyük risk.

Bizim herşeyimiz aynı.. birlikte gülüp ağladığımız o kadar çok şey var ki.. ama içimdeki o siniri bastıramıyorum.. neler yuttum halbuki ben.. ne emekler verdik birbirimize..

her şeyiniz aynı ise sıkıntı ne

yani sonuçta farklı pencereden bakıyor olabilirsiniz siyasi konulara ama sonuç aynı ise -yani her şeyimiz aynıdan benim anladığım bu- pencerenin önemi olmaz

siyaset.jpg

bu siyasi zıtlık hayatınızı yaşam şeklinizi etkiliyorsa ayrılmanız en iyisi.
ama sadece görüşse sorun saçmalıyorsunuz

Saygi
ya ne pis bişey bu siyaset.. benim de beşeri ilişkilerimin fazlasıyla yara aldığı insanlar hatta akrabalarım var bu siyaset yüzünden. Ama herşeyden önce ben demokratik bir insanım ve herkesin görüşüne saygı duyarım. Benim görüşüme saygı duymayanla koyarım araya mesafeyi. Siz neden birbirinize saygı duymuyorsunuz?
saygı duyamıyorum.. öyle düşünmesi bana haksızlıkmış gibi geliyor..

Çok uç noktalarda düşünüp zıtlaşıyosanız çok fazla fanatikse olmaz.

siyaset yüzünden sevdiği insandan ayrılan var mı.. bana daha iyi bir eş, aileme ondan daha hayırlı bir evlat bulamam.. ama kabul edemiyorum bir türlü görüşünü, tahammülüm yok.. bağrıma taş basmaya hazırım..
Bağrına taş bas canım. Siyaset yüzünden boşanmaktan iyidir. Ben boşandım.

Back
X