Bu birine gidiyorum bi birine. Birazdan birlik olup beni topa tutacaklarAyy arada kalmışsın senin durum daha fena
Çözüm basit götür hediyeyi kafasına çal. Yaşasın tam bağımsız kardeş dayanışmasıKardeşimdeyim. Damat kardeşimin aldığı hediyeyi beğenmeyince bizimki küstü. Tuvalete girip ağlıyor 5 dk sonra çıkıyor sonra tekrar girip ağlıyor.
Yeni evli çift kavgasinin ortasında kaldım çok fecii.
Kardeşimdeyim. Damat kardeşimin aldığı hediyeyi beğenmeyince bizimki küstü. Tuvalete girip ağlıyor 5 dk sonra çıkıyor sonra tekrar girip ağlıyor.
Yeni evli çift kavgasinin ortasında kaldım çok fecii.
Bence evi terket zira barışmak için uygun atmosfer seni boğarBu birine gidiyorum bi birine. Birazdan birlik olup beni topa tutacaklarEn iyisi başka odaya kaçmak dedim kaçtım.
Bence evi terket zira barışmak için uygun atmosfer seni boğar
Ayol hediye hediyedir. Sevdiceğin aldı diye beğenirsin. Ne fena damatmış o öyle
Ikna ettim birlikte dışarı çıktık mağazada birlikte bakıyorlar ürünü degistirmek için. Baristilar sonunda.
Ay ne kadan tatlı bi baldizim.
Yok ya hata bizim kızın çocuk başka beğenmiş bu başka almış hamile tribiyle üste çıkıyorAyol hediye hediyedir. Sevdiceğin aldı diye beğenirsin. Ne fena damatmış o öyle
Çocukluk aşkıylaymışShot Nerede, kimle, ne yapıyor. Asıl sorular bunlar olmalıydı.
Ayol hediye hediyedir. Sevdiceğin aldı diye beğenirsin. Ne fena damatmış o öyle
Mok da alsa güzel gelir seviyorsanA-aa ne demek hediye hediyedir?
Şimdi benim adam, benim kullanmayı sevmediğim bir şeyi hediye diye getirse, "Bu ne la, sen beni hiç mi tanımadın? Almak için mi aldın, ne diye aldın? Beleş mi verdiler?" filan derim hatta dedim de.
Mok da alsa güzel gelir seviyorsan
Şöyle bir düşündüm de eşim en son ne aldı bana diye hatırlayamadım doğum hediyesi ayakkabı aldırdı kendine ama bu terslikte bir iş varMok da alsa güzel gelir seviyorsan
Tabi canım işin şakası..Hadi ben seviyorum diye kabul edeyim de, kız insan sevdiğine mok hediye eder mi
İşin bi de o yönü var.
Uğraşsın, baksın, sever bunu desin de alsın. Yoksa almış almamış ne fayda.
Şöyle bir düşündüm de eşim en son ne aldı bana diye hatırlayamadım doğum hediyesi ayakkabı aldırdı kendine ama bu terslikte bir iş var
Yok anacım hep kandırıyor beni ben saf da hep inanıyorum. Kendi faturamı yatırıyorum geçen kendi faturasını da aradan çıkarttı nasıl oldu anlamadım onunkini de ödedim hasta mıyım acaba tedavi olmam gerek benim hayır bide kayseriliyim
O yanlış anlamış abiyi uyaralım.
Yükselenin farklı olmasınYok anacım hep kandırıyor beni ben saf da hep inanıyorum. Kendi faturamı yatırıyorum geçen kendi faturasını da aradan çıkarttı nasıl oldu anlamadım onunkini de ödedim hasta mıyım acaba tedavi olmam gerek benim hayır bide kayseriliyim
Yükselenden mi alçalandan mı bilemedim.Yükselenin farklı olmasın
Anaaa hemşoooYok anacım hep kandırıyor beni ben saf da hep inanıyorum. Kendi faturamı yatırıyorum geçen kendi faturasını da aradan çıkarttı nasıl oldu anlamadım onunkini de ödedim hasta mıyım acaba tedavi olmam gerek benim hayır bide kayseriliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?