Maşallah diyelimBenim koca totolu kız yürüyor yaaa
Çok teşekkürler amin inşallah:)Maşallah diyelimUzun ömürlü ve sağlıklı başarılı, kendine, vatanına milletine hayırlı evlat olsun inşallah..
Hayran hayran saçına, yüzüne, takılarına, ojelerine bakan minnaklardan bi de. Ablasının güzeli yaaYok çok sever makyajlı kokoş insanları
Bişi demez.tamam sen al bende uyuyim
Evet evet tam da onlardan:)Hayran hayran saçına, yüzüne, takılarına, ojelerine bakan minnaklardan bi de. Ablasının güzeli yaa
Bunun ömrü kısa sürmüş.Yoksa konu ayak yıkamaya kadar giderdi :)aaaa sen bunu kaçırmışsın:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-sikinti-yasanmaz.922131/page-2#post-46176190
Kıyamazlar ona :)Benim koca totolu kız yürüyor yaaa
Öpücükler yolluyoruz :)Kıyamazlar ona :)
Ben bu gün neler kaçırmışım yaBunun ömrü kısa sürmüş.Yoksa konu ayak yıkamaya kadar giderdi :)
Sen gece yatmaz gündüz kalkmaz bi insansın canımBen bu gün neler kaçırmışım ya
Ben bu gün 10,30 da kalktım, yürüyüş yaptım geldim, duj kahvaltı, evi toparla yemek vs derken .. AncaSen gece yatmaz gündüz kalkmaz bi insansın canım
Erken yatıp erken kalkman lazım
Duj :)Ben bu gün 10,30 da kalktım, yürüyüş yaptım geldim, duj kahvaltı, evi toparla yemek vs derken .. AncaArada arada takıldım ama
Peki ben ne yaptım? Kırk yılın başı boş günüm var, hava güzel ama evde toto büyüttüm. Sanki tüm gün evde yatarsam o enerji depolancakmış da beni haftaya idare etcekmiş gibi.Ben bu gün 10,30 da kalktım, yürüyüş yaptım geldim, duj kahvaltı, evi toparla yemek vs derken .. AncaArada arada takıldım ama
Sen istiyor 50 dolara duj verecek diye bi laf duymuştum, oradan dilime pelesenk oldu,Duj :)
Sen yurtdışında mısın?
Onlar öyle diyor diye :)
Farkettim gözümden kaçmadıBen bu gün 10,30 da kalktım, yürüyüş yaptım geldim, duj kahvaltı, evi toparla yemek vs derken .. AncaArada arada takıldım ama
Ahaha ben yazcaktım şimdiSen istiyor 50 dolara duj verecek diye bi laf duymuştum, oradan dilime pelesenk oldu,Allahım ya Sevmiyorum her duyduğumu dilime dolama huyumu
Oooo oda güzelmişSen istiyor 50 dolara duj verecek diye bi laf duymuştum, oradan dilime pelesenk oldu,Allahım ya Sevmiyorum her duyduğumu dilime dolama huyumu
Evet sen ben bilmiyor sizın dil i kullanırsın, bir kaç kez gördümAhaha ben yazcaktım şimdi
Ben bilmıyorr sizın dıli bende bunu pek kullanırım
Valla burda o kadar çok yerleşik rus hatun var ki hepsine davay davay diyesim geliyorEvet sen ben bilmiyor sizın dil i kullanırsın, bir kaç kez gördüm
Duj ne biliyim komik gelmişti ilk duyduğumda, malum milletçe mahremiyet konusunda biraz tuhafız ya çok kapalı yada saldım çayıraBazılarımızda gereksiz utangaç.. İşte bu tip kelimeler aslında işimizi esprili kolaylaştırıyor gibi Neyseki Rus ablalar sayesinde güzel aksanlarda girdi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?