Herkese kutlu olsun günaydınUlu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği ulusal egemenlik bayramınız kutlu olsun..
Gününüz aydın olsun
Günaaydııın
S shotmarilyn monroe tantanis nameaver @bilinmeyenfx @_angela_ in vino veritas ve sayamadığım tüm dostlar bayramımız kutlu olsuuuuun
Bugün 23 Nisaaaan
Hep neşeyle doluyor insaaan
Shot Nerede, kimle, ne yapıyor. Asıl sorular bunlar olmalıydı.
Çocukluk aşkıylaymış
Kayalıklarda oturmuş denizi seyrediyorlarmış
Shot bu akşam üzüm suyu içmekte arkadaşlarıyla galiba, sesi soluğu yok
Aaa üstüme iyilik sağlık. Dün arkadaşlarımla yemek yedik, meze, karides falan. Ne var yanında birkaç kadeh anasonlu bir içecek içtiysek?
Hemen senaryolar hemen senaryolar
Afiyet bal , şeker olsun yarasınnnnAaa üstüme iyilik sağlık. Dün arkadaşlarımla yemek yedik, meze, karides falan. Ne var yanında birkaç kadeh anasonlu bir içecek içtiysek?
Hemen senaryolar hemen senaryolar
Kirpim yok ya.Bilmem kirpisi de mi varmış onun
Kirpim yok ya.marilyn monroe benim bir şeyim olup senin bilmemen sözkonusu olabilir mi?
pinoli, size 211 sayfanın geniş özetini yapacağım, detaylara giremeyeceğim maalesef.
Her şeytantanis 'in siyasette geyik yapmaya müsait kişileri başlığa toplamasıyla başladı. Sonra bizler de birkaç başka üyeyi çağırdık, başlığı görüp kendisi gelen oldu derken bugün bu noktadayız.
Başlıktatantanis , S shot , marilyn monroe , in vino veritas , nameaver , @bilinmeyenfx , HanimKelesimiGetir , Denas14__ , @msg38 , ladyamore , Bibibella , yercekimli karanfil , yamukprenses , @_angela_ ve asmunikal bulunuyor. Tek tük mesaj yazıp kaybolan birkaç arkadaşı hatırlayamadım kusura bakmasınlar.
İlk sayfalar zaten tanışmalarla geçti.Denas14__ kayınbiraderine, @msg38 kardeşine eş arıyor ancak başlığın bekarları olarak ben, tantanis , marilyn monroe ve ladyamore her türlü eş arama konusunu parsellemiş durumdayız, rekabet çetin. Dolayısıyla bekarsanız sizi ancak ladyamore'dan sonraki sıraya alabileceğiz.
Bilumum ev işi (ütüler @bilinmeyenfx 'in, enginar gibi gereksiz zerzevatin vino veritas 'nın görev alanı), giyim kuşam kıyafet ( in vino veritas 'yı giydirdik misal, nameaver kendisine ayakkabı bulmak için alışverişe çıktı; Denas14__ 'ın abiye ve saçına karar verdik), dekorasyon konuları, bunun yanısıra bir takım +18 sohbetler (burada Bibibella 'nın da yüksek katılımını görüyoruz), içki muhabbetleri (kim kırmızı kim beyaz şarap sever, kim ne içer, bunların hepsi masaya yatırıldı) gibi çeşitli konularda konuşmalarımız devam etmekte.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği ulusal egemenlik bayramınız kutlu olsun..
Gününüz aydın olsun
"Bugün 23 Nisan neşe doluyor insan "
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun
Günaydın hatun kişiler
Günaydınlar herkese.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun
Günaaydııın
S shotmarilyn monroe tantanis nameaver @bilinmeyenfx @_angela_ in vino veritas ve sayamadığım tüm dostlar bayramımız kutlu olsuuuuun
Bugün 23 Nisaaaan
Hep neşeyle doluyor insaaan
Sadece benimki kutlu olsun. Diğerleri yetişkin ben çocukum..
Koltuklara bişey yapamadım henüz içimde kaldı ben de çantamla uğraşayım dedim. Olmuş mu?
Eki Görüntüle 1819106
En minnak beniiim. Durumuma yazıcam artık küçük, küçücük, minnoşçuk üye diye23 Nisanımız kutlu olsun, daha nice 23 Nisanlar kutlayabilme ümidiyle efem.
En çoktantanis 'in kutlu olsun, niye, Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı çünkü
Biliyorum tantanis'in senden küçük olduğunu ama ona sarmaya devam edeceğim
Kardeşine eş arayan @msg38 değilKirpim yok ya.marilyn monroe benim bir şeyim olup senin bilmemen sözkonusu olabilir mi?
pinoli, size 211 sayfanın geniş özetini yapacağım, detaylara giremeyeceğim maalesef.
Her şeytantanis 'in siyasette geyik yapmaya müsait kişileri başlığa toplamasıyla başladı. Sonra bizler de birkaç başka üyeyi çağırdık, başlığı görüp kendisi gelen oldu derken bugün bu noktadayız.
Başlıktatantanis , S shot , marilyn monroe , in vino veritas , nameaver , @bilinmeyenfx , HanimKelesimiGetir , Denas14__ , @msg38 , ladyamore , Bibibella , yercekimli karanfil , yamukprenses , @_angela_ ve asmunikal bulunuyor. Tek tük mesaj yazıp kaybolan birkaç arkadaşı hatırlayamadım kusura bakmasınlar.
İlk sayfalar zaten tanışmalarla geçti.Denas14__ kayınbiraderine, @msg38 kardeşine eş arıyor ancak başlığın bekarları olarak ben, tantanis , marilyn monroe ve ladyamore her türlü eş arama konusunu parsellemiş durumdayız, rekabet çetin. Dolayısıyla bekarsanız sizi ancak ladyamore'dan sonraki sıraya alabileceğiz.
Bilumum ev işi (ütüler @bilinmeyenfx 'in, enginar gibi gereksiz zerzevatin vino veritas 'nın görev alanı), giyim kuşam kıyafet ( in vino veritas 'yı giydirdik misal, nameaver kendisine ayakkabı bulmak için alışverişe çıktı; Denas14__ 'ın abiye ve saçına karar verdik), dekorasyon konuları, bunun yanısıra bir takım +18 sohbetler (burada Bibibella 'nın da yüksek katılımını görüyoruz), içki muhabbetleri (kim kırmızı kim beyaz şarap sever, kim ne içer, bunların hepsi masaya yatırıldı) gibi çeşitli konularda konuşmalarımız devam etmekte.
Ojeyle mi boyadın? Kullanım alanını daraltmışsın, mavi yerine metalik bir renk olsa her şeyle giderdi diyeceğim ama güzel de görünüyor ya.
Kolye ucu ya da anahtarlık parçası o peace galiba iyi fikir,
Bu şekilde gayet tarz olmuş, kişiye özel olmuşin vino veritas , bizımlasın.
Benim eski çantalara da bi el atmam lazım ya. Çanta durduk yerde, hiç kullanılmadığı halde eskir mi ya? Eskiyormuş. :/
Ay yaşasın benim de koltuğum olduBiliyorum tantanis'in senden küçük olduğunu ama ona sarmaya devam edeceğim
İstersen bugünkü özetleri benim yerime sen yapabilirsin 23 Nisan dolayısıyla
Ay yaşasın benim de koltuğum oldu
Seninki gibi olmaz ama denerim ahahah
Ayneeen.Yok akrilik boyayla. Cilalamadım daha.
Metalikti zaten, altın sarıydı. Dandik bir mango çanta kendisi. Kolye ucunun olduğu yerde mango yazıyordu. Üzerinde marka adı yazan şeylere sinir oluyorum. Yazmayın kardeşim... Sırf o yüzden beymenin bi çantasını çok beğendim alamıyorum.
Gönder çanta gömlek kot, kullanmadığınız ne varsa geri dönüştürülür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?