Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Aa ne farkettim
S shot nerdeee

Shot Nerede, kimle, ne yapıyor. Asıl sorular bunlar olmalıydı.

Çocukluk aşkıylaymış
Kayalıklarda oturmuş denizi seyrediyorlarmış

Shot bu akşam üzüm suyu içmekte arkadaşlarıyla galiba, sesi soluğu yok

Aaa üstüme iyilik sağlık. Dün arkadaşlarımla yemek yedik, meze, karides falan. Ne var yanında birkaç kadeh anasonlu bir içecek içtiysek?
Hemen senaryolar hemen senaryolar

S shot gel de bir özet geç pinoli'ye
@pinoli shot topiğimizin özetçisidir de

Alıngan, kıskanç, kompleksliyim.
S shot kirpi besleyen kızdı di mi?
Bilmem kirpisi de mi varmış onun
Kirpim yok ya. marilyn monroe benim bir şeyim olup senin bilmemen sözkonusu olabilir mi?

pinoli, size 211 sayfanın geniş özetini yapacağım, detaylara giremeyeceğim maalesef.

Her şey tantanis 'in siyasette geyik yapmaya müsait kişileri başlığa toplamasıyla başladı. Sonra bizler de birkaç başka üyeyi çağırdık, başlığı görüp kendisi gelen oldu derken bugün bu noktadayız.

Başlıkta tantanis , S shot , marilyn monroe , in vino veritas , nameaver , @bilinmeyenfx , HanimKelesimiGetir , Denas14__ , @msg38 , ladyamore , Bibibella , yercekimli karanfil , yamukprenses , @_angela_ ve asmunikal bulunuyor. Tek tük mesaj yazıp kaybolan birkaç arkadaşı hatırlayamadım kusura bakmasınlar.

İlk sayfalar zaten tanışmalarla geçti. Denas14__ kayınbiraderine, @msg38 kardeşine eş arıyor ancak başlığın bekarları olarak ben, tantanis , marilyn monroe ve ladyamore her türlü eş arama konusunu parsellemiş durumdayız, rekabet çetin. Dolayısıyla bekarsanız sizi ancak ladyamore'dan sonraki sıraya alabileceğiz.

Bilumum ev işi (ütüler @bilinmeyenfx 'in, enginar gibi gereksiz zerzevat in vino veritas 'nın görev alanı), giyim kuşam kıyafet ( in vino veritas 'yı giydirdik misal, nameaver kendisine ayakkabı bulmak için alışverişe çıktı; Denas14__ 'ın abiye ve saçına karar verdik), dekorasyon konuları, bunun yanısıra bir takım +18 sohbetler (burada Bibibella 'nın da yüksek katılımını görüyoruz), içki muhabbetleri (kim kırmızı kim beyaz şarap sever, kim ne içer, bunların hepsi masaya yatırıldı) gibi çeşitli konularda konuşmalarımız devam etmekte.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği ulusal egemenlik bayramınız kutlu olsun..

Gününüz aydın olsun

"Bugün 23 Nisan neşe doluyor insan "

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Günaydın hatun kişiler

Günaydınlar herkese.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun

Sadece benimki kutlu olsun. Diğerleri yetişkin ben çocukum..

23 Nisanımız kutlu olsun, daha nice 23 Nisanlar kutlayabilme ümidiyle efem.

En çok tantanis 'in kutlu olsun, niye, Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı çünkü

Koltuklara bişey yapamadım henüz içimde kaldı ben de çantamla uğraşayım dedim. Olmuş mu?

Eki Görüntüle 1819106

Ojeyle mi boyadın? Kullanım alanını daraltmışsın, mavi yerine metalik bir renk olsa her şeyle giderdi diyeceğim ama güzel de görünüyor ya.

Kolye ucu ya da anahtarlık parçası o peace galiba iyi fikir,
Bu şekilde gayet tarz olmuş, kişiye özel olmuş in vino veritas , bizımlasın.

Benim eski çantalara da bi el atmam lazım ya. Çanta durduk yerde, hiç kullanılmadığı halde eskir mi ya? Eskiyormuş. :/

23 Nisanımız kutlu olsun, daha nice 23 Nisanlar kutlayabilme ümidiyle efem.

En çok tantanis 'in kutlu olsun, niye, Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı çünkü
En minnak beniiim. Durumuma yazıcam artık küçük, küçücük, minnoşçuk üye diye

Tantan ablam sayılır bir bucuk ayla da olsa.

Ee S shot bayramda koltugunu kime bırakıyosun

En minnak beniiim. Durumuma yazıcam artık küçük, küçücük, minnoşçuk üye diye

Tantan ablam sayılır bir bucuk ayla da olsa.

Ee S shot bayramda koltugunu kime bırakıyosun
Biliyorum tantanis'in senden küçük olduğunu ama ona sarmaya devam edeceğim

İstersen bugünkü özetleri benim yerime sen yapabilirsin 23 Nisan dolayısıyla

Kardeşine eş arayan @msg38 değil
nuryolu

Yok akrilik boyayla. Cilalamadım daha.

Metalikti zaten, altın sarıydı. Dandik bir mango çanta kendisi. Kolye ucunun olduğu yerde mango yazıyordu. Üzerinde marka adı yazan şeylere sinir oluyorum. Yazmayın kardeşim... Sırf o yüzden beymenin bi çantasını çok beğendim alamıyorum.

Gönder çanta gömlek kot, kullanmadığınız ne varsa geri dönüştürülür.

Ayneeen.

Her şey mükemmel, renk hayallerimdeki renk, model şahane, çantanın ortasına bi çakıyorlar o markayı ben böyle

Ama onları çıkarırsam altı çok mu kötü görünür, o kötü görüntünun üstünü kapatabilir miyim istedigim gibi bi şeyle derken hiç cesaret edip de denemedim.

Bi buna bi de kotların istedigim yerlerini kendim kesmeye. Millet maket bıçağıyla çok orantılı, sadece kendi istedikleri kısımlara yırtıklar yapıyor.

Eninde sonunda ben de denicem ama öğrenci olunca para pek bi kıymetli, baba ben kredi kartı ektresini göçerterek aldıgım çanta ve pantolonu heba ettim, şimdi yenisi lazım demeye korkuyorum.

Seninki çok hoş olmuş bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…